ציציאדה

Girl From Mars

New member
בלה. לא שמתי לב ששמת תיקון.../images/Emo122.gif

היה יותר יפה בוורוד לדעתי, אבל לא היה ממש ברור.>< אולי אם תהפכי את הפונט ליותר עבה זה יהיה יותר ברור?

עיביתי את הכתב מלא פעמים..

לא עזר. אני מעדיפה שהכתב יהיה ברור מאשר שהצבע יתאים. מעניין מה השעה בארץ
בכל מקרה, יש לך רעיון לצבע אחר?

DafnOosh1

New member
היא יפה../images/Emo99.gif.

אחרי התיקון זה נראה בהחלט הרבה יותר טוב. את משתמשת בפלטות מאוד יפות, ובכלל, אני נורא אוהבת את הסגנון שלך. דולי מקסימה!

יוהוווווווווווו

הבנת
כבר כמה ימים אני תוהה איך להבליט את הכתב, ועכשיו מרב אמרה לי. הייתי מפגרת! אבל מה אכפת לי
זה עזר
תודה מרב!

The Evil Fairy

New member
אוקי, אני ממש חייבת עזרה.../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

החלפתי את השיער, אני שמחה שנפטרתי ממנו כי ממש שנאתי אותו.. אבל אני פתאום לא ככ בטוחה שהשיער הנוכחי בסדר.. [לשם השוואה השיער המקורי בצד]. מה אתם אומרים? שיניתי את הצבע של הנעליים והוספתי שוונץ שאני לא בטוחה עם הוא מייפה או מכער.. ובכלל, הוספתי עוד גרסא לרגליים. הו, אני חייבת עזרה
בייס אי קנדי ותודה!!

The Evil Fairy

New member
אני חייבת עזרה..../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

החלפתי את השיער, אני שמחה שנפטרתי ממנו כי ממש שנאתי אותו.. אבל אני פתאום לא ככ בטוחה שהשיער הנוכחי בסדר.. [לשם השוואה השיער המקורי בצד]. מה אתם אומרים? שיניתי את הצבע של הנעליים והוספתי שוונץ שאני לא בטוחה עם הוא מייפה או מכער.. ובכלל, הוספתי עוד גרסא לרגליים. הו, אני חייבת עזרה
בייס אי קנדי ותודה!!

The Evil Fairy

New member
פאק מה עובר לי על המחשב..../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

בייס אי קנדי ותודה!!

Stinki Winki

New member
יפייפיה!../images/Emo99.gif

הפלטה בשיער מעט דהוייה... אני ממליצה לך ללכת על פלטה יותר חומה-צהבהבה מאשר חומה-חומה בהירה... הצללה מצויינת בשיער. שמלה מדהימה!!!
מתי אני אלמד לעשות קפלים
הנעלי בובה ממש מתוקות!!
עוד ברק בהן יוסיף[= הסוליה שלהן טיפה עקומה.. לויודעת להסביר$: אממ השיער שיש למטה מוצלל יותר יפה לדעתי.
אחלה דולי!!

Wandering Star

New member
לא ידעתי איך להסביר את עצמי,

אז כבר שיפצתי בעצמי. בעיקרון, היית צריכה ליישר את הצורה של השיער קצת, אבל חוץ מזה הוא באמת מקסים. הוא הרבה יותר טוב מהקודם, והנעליים נראות לי סבבה. אחלה דולי(-:.

Girl From Mars

New member
../images/Emo99.gif

השיער הנוכחי מעולה.
אהבתי יותר את הגרסה השמאלית.
רק שהסולייה של הנעליים מוזרה לי טיפה... היא הולכת יותר מדי באלכסון למעלה או משהו.
הפריע לי טיפה בשמלה שעשית קו מתאר לציצי...>< אוף נו לא יודעת להסביר.
תטשטשי (איזו מילה מבלבלת
) את הקו של הציצי, אולי צבע יותר בהיר או שתעשי קו נוסף של פיקסלים להצללה, זה קצת מוזר לי, אבל זאת גם קטנוניות.XD
הפרח ממש יפה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דולז ביי סטייסי. איזה גרסה עדיפה, אני צריכה את- זה מהר. מה להוסיף, מה לתקן. תגובה למגיבה.

The Evil Fairy

New member
הו, שמאל..../images/Emo13.gif

אני חושבת שכדאי לך לעדן את הכפלים קצת יותר, יש מקומות שהכפל ישר מדי או לא ריאליסטי כ"כ וחבל כי זה יכול להיות ממש שמלה מושלמת. אם תורידי קווי מתאר בשיער אני בטוחה שזה ייקרה הרבה יותר טוב.. כי משהו מפריע לי בשיער של הראש עצמו. השתפרת מאוד :]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה.../images/Emo23.gif

מחר אני אתקן ואגיב לך [אם יש לך דולי.] הבעיה היא שבשיער הקודם היו קווי מתאר. :] ועל השמלה אני אעבוד, היא באמת יכולה להיות מושלמת?

למעלה