ציציאדה

נושיfay

New member
אני אשמח מאוד

עם תראי לי... מכיוון שאני רוצה להשתפר מוהאהאה...^^... ובקשר לשיער אממ הוא מתנופף אחורה או משו..0.0 והבייס הוא שמנמן מטבעו חיחיחי

Girl From Mars

New member
דולי ממש מיוחדת.../images/Emo13.gif

אהבתי את השיער, למרות שלא הבנתי מה יש לה למעחה, הדברים האדומים האלה.
תצלילי על. המגפיים נורא גושיות... הצללת אותם מבחוץ כלפי פנים, תנסי לשנות את סגנון ההצללה.

נושיfay

New member
למעלה זה קוקיות..^^

אמממ זה מאנימה...מכירים את היפנים המוזרים שתוקעים כל מיני דברים מוזרים בשיער...חיחיחי ובקשר למגפיים..אני לא ממש יודעת איך לשנות את סגנון ההצללה

מאוד יפה!../images/Emo54.gif

לדעתי קו מתאר שחור/כהה מאוד יוסיף. עוד ברק במגפיים ובחולצה.

חמודה ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה את הסדרה, אבל את הדמות כן, ויצא דומה
השיער סימטרי מידי. לגבי הקוקיות זה בסדר גמור, אבל הסימטריה מאוד מפריעה בפוני. כנ"ל לגבי הבגדים - החלק הלבן של החולצה והמגפיים, בהם הסימטריה מפריעה במיוחד. עוד דבר שהפריע לי היה ההצללה בחולצה. הצללת בצורה "דקה", כל צבע רק שורת פיקסלים אחת. בוסף, הקפלים מאוד ישרים. במאמרים של הפורום יש כמה מדריכים טובים לחולצה וגם צירפתי מדריך טוב לקפלים של מאיה ברבי. הסרט יצא נהדר

נושיfay

New member
אממ הנה תיקנתי..^^

מה שלפני זה לפני התיקון..ועשיתי שם רק שינוי קטן בחולצה ועשיתי אותה ישרה ללא כפלים... ובתיקון שיניתי נעליים שיער וחולצה...^^ מקווה שזה נראה יותר טוב עכשיו...^^

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo64.gifשני שדחמים ביום../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

בייס קרימזון הייז. לדלדל"צ.

chompi2

New member
oh my goosh

המכנס והשיער
הקפלים בחולצה לא הגיונים..וגם ההצללה מתחת לחזה מוזרה.. ומזה בחזה? זה לא קפל הכי הגיוני..זה נראה די תקוע ויותר מידי קפלים בחולצה. וגם שאני חושבת על זה..גם במכנס כי הוא צמוד..מילא אם הוא היה בגיי..

טנקיו!../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif

ממ אני יודעת שזה לא הכי הגיוני אבל נו, אני אוהבת.. זה אמור להיות בחולצה מןם בד משוחרר יחסית..לא כ"כ יצא.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif*סוגדת.*

שיער
יש חלקים בשיער שגושיים [כמו השוונצים שעל הפנים.
] כדאי לך להעביר בהם בצבע השני עוד קו. ^^ אם תוסיפי יותר ברק בשיער, הרבה יותר זה יראה יותר מקצועי. הסוף של השיער [על המצח.] הוא משולש וזה לא הגיוני.
חולצה
בחלק שמעל הציצימ ה-S [ספירלה.
] הזאתי, לא הגיונית ולא מוסיפה.
תעשי ברק יותר בהיר, כמעט לבן וזה יוסיף. הסוף של השרוולים חד מדיי.
מכנס\גינ'ס.
מציעה לך להחליף פלטה או לחילופין: להוסיף עוד ברק. לעשות יותר רווח בין החולצה למכנס, שיראו קצת בטן,זה יוצא מוזר. תוסיפי אבזם+ פסים+ כיסים צבעוניים שהגינ'ס יהפוך למעניין.
רק רציתי להוסיף שאני מצטערת שאני מגיבה לך רק כי את תגובה למגיבה, אני פשוט זקוקה לכאלו מהר, הדולי ממש יפה.

טנקיו!../images/Emo54.gif

אני אקח את זה לצומת ליבי בדולי הבאה|איןליכוחלתקן| *הולכת להגיב לך*

2ofir

New member
ואוו ממש יפה!!

בשיער תעשי את ההצללה יותר "רכה" היא יותר מדי שפיצית..העע אני גרועה בהזברים.. בחטולצה מאוד יםה רק בחזה יש כפלים מיותרים באמצע המכנסיים גם מאוד יפות..אבל יותר מדי קפלים לדעתי תעשי קפלים רק למעתה..וטיפי למעלה זהו, דויל משמ יפה מקווה שעזרתי

למעלה