ציציאדה

אחלה דולי../images/Emo54.gif

אממ אני אוהבת יותר את השמאלית. לדעתי ברק בשמלה יוסיף הרבה. יש חלק שחסר מאחור - צד ימין של הרגל השמאלית. קצה של גרביים מאוד יוסיף לדעתי. אמור להיות רק עגיל אחד? ו..עוד ברק בקוקיות.

Wandering Star

New member
תגובה

תנסי לטשטש את קווי המתאר בין הקבוצות שעם הקרקפת ובבקבוקים עצמם. השוונצים בסוף הבקבוקים גסים מדי. תדקקי אותם קצת ותצבעי אותם בגון בהיר יותר. כמו כן תוסיפי שוונץ או שניים במקומות אחרים בקוקיות. הקפלים בבטן קצת לא ברורים, תבליטי אחד או שניים יותר מהשאר. אבל גם עם זה, הדולי מקסימה. מאוד אהבתי אותה. אלו רק תיקונים קטנים שלדעתי יוכלו לשדרג אותה עוד טיפה(-:.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיקון לפי התגובה שלך.:]

עשיתי הכל.^^ עכשיו אני אגיב לך ואז אתקן לפי התגובות הנוספות שהגיבו לי ^^ נדמה לי שהתגובה שלך שיפרה את הכפלים, ואת הבקבוקים עצמם.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifדמאט :|

מותיייייייייייייייייייייייי
.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני?../images/Emo12.gif

תודה.
אבל אני לא אמות.
[לפחות לא מבחינתי.]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה, מחר אני אגיב לך.

הנה התיקון כי שכחתי לצרף גם אצל נעה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתגיבו רק לפה .../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סליחה שאני צומית, אני רוצה לעלות את- זה היום מתוקן. עדיין תגובה למגיבה כמובן, ויסמין אני כבר מגיבה לדולי שלך.

2ofir

New member
יש בדיוק עכשיו אני צריכה!

עדיין לא סיימתי..זה פשוט לתחרות בפינקלד בייס פוקסי תגובה למגיבה ^^ *&* (**) %$% $&$

ממש יפה../images/Emo54.gif

הביקיני לא מסתדר לי מבחינת צורה, לדעתי החלק השמאלי צריך להיות יותר לשמאל, בזווית. שיער שטני מתנפנף יוסיף.

2ofir

New member
../images/Emo122.gifטנקיו אבל אני עושה כובע וקוקי

ות בשיער לפי תיאור

היא מדהימה ../images/Emo99.gif

אהבתי במיוחד את הז'קט
יצא נפלא
בג'ינס, כדאי להוסיף ברק ולהוסיף פרנזים גם קצת מסביב לרגל (איזה ניסוח עילג
). התכוונתי שהפרנזים מצויירים רק בשטח הרגליים וכדאי להוסיף כמה גם בצד שלהן, כדי שיראה תלת מימדי. קעקוע (שושנה, לב עם חץ, אני אחפש לך תמונה, יש לב מסויים) יכול להוסיף המון. על הבטן? גם מגפיי קאובויים, אלה עם השפיץ והעקב הקטנים, יכולות להוסיף (בצבע חום - אדום?) אוה, מצאתי מה לתקן!! אבזם לחגורה
הוא חסר. הייתי מציירת אבזם כסף גדול וכבד, יכול להתאים
המון המון בהצלחה בתחרות!! (לא שיש לי ספק שתחסר לך הצלחה
)

2ofir

New member
תודה רבה רבה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

הנה התיקון המתוקן והמשודרג.. ומזה פרנזים? ומגפיים מחר

tamaguchi girl

New member
היא משגעת מאוהב|

רק כמה דברים קטנים- -הכובע טיפה גושי לדעתי..תנסי להפריד טיפה את האור -הבקיני נראה קצת מנותק אחד מהשני, כאילו שציצים לא מחוברים או משהו >< תנסי להוסיף פיקסל או שתיים בחיבור כדי שיראה אמיתי, ואם זה לא יעזור תשני את ה"פוזה" של הציצ השמאלי [שמאל שלנו] וזהו.. חוץ מזה היא מדהימה
ובהצלחה
לא שאת ממש צריכה את זה..;]

2ofir

New member
טנקיו^^

ואני דווקא מאוד צריכה את ההצלחה הנה התיקון המתוקןקןקן- ומחר כל התוספות^^

2ofir

New member
טנקיו*מסמיקה*

ועקוצה על ידי יתושים..אני נראית כמו פיצה:(

למעלה