ציציאדה

נושיfay

New member
../images/Emo99.gif

איזה דולע בישיט!!! אהבתי את השיער ואת הגלימה.........איזה בישית!!!!!!!!!!!!!!!..*_* אממ הייתי מציעה לעשות צל מתחת לרגליים של....זה יכול להוסיף לדעתי..כי נראה שהיא צפה....או שזה רק אני?

Girl From Mars

New member
הולי שיט.../images/Emo99.gif

ההצללה מתחת לציצי ובאיזור של הבטן קצת מוזרה לי... אולי תהפכי את זה להצללת רשת?

היא מדהימה ../images/Emo99.gif

מצאתי רק הערה אחת - חסר חלק אחורי לגלימה הצהובה. או שזה אמור להיות ככה? גם ככה זה יפה
ממ.. ניסית להוסף גוון להצללה בבטן? זה יכול להוסיף.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאעאעאעאעאעאע ../images/Emo99.gif.

לא הצללת מתחת לכל השיער
. לדעתי כדי לך להבהיר בהרבה את הגוון הצהוב בגלימה.

DafnOosh1

New member
וואו! ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

הכנתי עכשיו פלטה לבנה-צהבהבה, את יכולה להשתמש בה אם תרצי. O.O;

תודה! D:

+תיקון ותודה על הפלטה ^____^ וניסיתי להוסיף גוון בשיער- אבל ההבדלי גוונים במחשב הזה [אני במחשב אחר] הם מזעזעים... ><

גלידה! מי רוצה גלידה?

בייס מאי קנדי. מזהים מה יש ברקע? מבינים את הכתב (גרפיטי?)? ומבינים מה זה הכחול שמתנופף לה על המותניים? אני צריכה תגובות לפני שאני שולחת לטופמודל.

2ofir

New member
הכחול זה תיק!

ואוו היא מדהימה! כמה הערות- תחברי את הציצי להתחלה של החולצה ואם השיער עף לצד ימין..שגם החצאית תעוף לצד ימין היא עפה לצד שמאל*&* זהו הכל ממש דמהים..גם הרקע!

שום תיק!../images/Emo46.gif

זה סינר של מלצרים
נו, זה קצת דומה לתיק.. ניסיתי לצייר גלגיליות, שתראה יותר כמו מלצרית, אבל לא הולך לי עם הפוזה הזו של הרגליים. אגב, מבינים את הכתב שמעל הראש שלה? אני עובדת על דולי חדשה לטופמודל, במקום זו. היא בלי רקע, די מהירה, אבל הרעיון מוצלח בהרבה. מה אתן אומרות, לדולי הזו יש סיכוי או שכדאי להחליף? וכמובן, שכחתי לכתוב - תגובה למגיבה!! התגובות חשובות לי, אני רוצה לעבור שלב (ומי לא רוצה?)

נושיfay

New member
מעו יפהה..../images/Emo99.gif

אבל בשביל שזה יראה כמו סינר זה צריך להיות מתחת לחולצה..כי אחרת זה באמת נראה כמו תיק... אז הייתי מציעה לך לשים את הסינר יותר נמוך ואפילו מתחת לחולצה...
דולע מדהימה... אה ובקשר לכתוב...לא ממש הבנתי כי גם הקיר מחוספפס וגם הכתב מסולסל..או שתשני קיר או שתשני כתב... *מרגישה קטנונית*
דולע מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wandering Star

New member
זה מקסים(-:

אבל הכתב לא ברור כ"כ. תשני את הצבע של הכתב לגון כהה הרבה יותר או בהיר הרבה יותר, אבל משהו שיהיה מאוד שונה מהקיר. ככה הוא נבלע פשוט. חוץ מזה הכל מדהים.

tamaguchi girl

New member
לא הבנתי מה כתוב בגרפיטי ../images/Emo122.gif

אבל זה כי אני לא יודעת אנגלית X: הכחול- זה פאוץ' כזה לכסף..לא? והיא מדהימה!

tamaguchi girl

New member
הצלחתי להבין חלק ממה שכתוב בגרפיטי!

the la cream והמילה האחרונה לא הבנתי...
זה באמת מה שרשום או שאני סתם עיוורת?

מדהימה!../images/Emo54.gif

ממ אני עדיין חושבת שהכחול זה תיק
ואין לי מושג מה כתוב בגרפיטי. אחלה דולי, את בטוח עוברת.

למעלה