תגובה
את הרוב כבר אמרו, אז אני אנסה רק להוסיף ולא לחזור. שמתי לב שאת משתמשת הרבה בעפרון (צייר, נכון?). יצא לך טוב, אבל משפר מאוד את התוצאה, בעיקר מבחינת ה"נקיות" של הדולי, אם משתמשים הרה בקו המעוגל במקום בעפרון. זה מונע פיקסלים כפולים (שלפעמים צריך, אבל בהצללה שוטפת עדיף להמנע מהם). זה מפריע לי בעיקר השיער ובמכנסיים, אבל אולי זו הבעיה של הפלטה (בחולצה הפלטה טובה יותר, ובה לא מפריעה הבעיה של הפיקסלים הכפולים.). במכנסיים, יוסיף ברק באמצע כל קפל. הצבעים קצת משעממים, כחול כחול וכחול. הפלטה של החולצה נהדרת (ובניגוד למה שהשאר אמרו, אני מאוד אוהבת את החולצה וחושבת שאין צורך בתיקון.), אז את הפלטה של המכנסיים והנעליים הייתי מחליפה לצבעים אחרים.דרכים נוספות להפוך את הדולי למעניינת יותר הן להוסיף כתפייה מעניינת של חזיה, צמידים, קישוט לשרשרת, הדפס על החולצה, טלאים, קרעים או שטויות אחרות על המכנסיים, כיסים, חגורה, שרשראות מתכת, סיכות בשיער, קעקוע, טבעת.. דבר אחרון, אם לא הצללת על, כדאי שתצלילי, ואם הצללת, אני חושבת שבחלק מהמקומות כדאי לחזק את ההצללה (הבייס בהיר, אבל אפשר לקחת גוון כהה יותר מהחלק הפנימי של הגבות.). מאוד מקווה שעזרתי