פתאום אני שוב מפקפק

עצוב שאתה צודק

כשקראתי פעם באתר של עצת נפש על הפוליטיקה של עולם הגייז, שיש ממנהיגי הקהילה שפועלים להרחיב את התופעה כדי לקבל לגיטיציה למצב שהם חיים בו, לא חשבתי שיבוא יום שאני יאמין לזה. תראה, שנער בן 16 מבין ממך שאין לו בחיים שום אופציה אחרת בחיים חוץ מלחיות בזגיות עם גבר בתל אביב, אז למה שאני אקבל את זה ואתן לדעה הזאת לעבור כאן בפורום? קצת אחריות!

dkey

New member
אני לא מתכוון לרדת לרמה הנחותה הזאת

אתה צודק במאה אחוז, אני כאן כדי להרחיב את התופעה כדי שתקבל לגיטימציה (והלואי היו מנהיגים והיתה קהילה). הרשה לי לגחך בקול רם ולהקיא מרוב גועל

dkey

New member
מצטער שהתרגזת אך לא חוזר בי מהתוכן

וצר לי, אבל כאדם לא דתי מסירת נפש על התורה זאת פאנטיות לשמה שאין אני מכבד כלל ובז לה לחלוטין. אני מצטער שאנשים הורעלו עד שלמען דתם היו מוכנים למסור נפשם. זה לא יותר ולא פחות מכל אותן אידיאולוגיות מטורפות שבשמן לקחו את נפשם של המוסרים. וביחס למה שכתבת למטה, אני לא מתנפל, אני מספר את מה שהוא ידוע היום וברור. מה אתה חושב, שאני לא עברתי את מה שהוא עובר? שלא הייתי אותו קורבן כמו שהוא היום. המזל הוא היום שיש הורים שכבר מגדלים ילדים ואומרים להם חד משמעית שלא משנה להם מה הנטיה שלהם ובכך מצילים את חייהם. חד משמעית. ציינת למטה חוליים רבים שבעולמנו. זאת בודאי לא סיבה לא להאבק בחולי הזה שאינו נופל מהם במאומה. אישה שמגלה שבעלה הומו ובוגד בה זאת זוועה אישית קשה. הלוואי וכל אחד היה תורם קצת למטרה כלשהי למען עולם יפה יותר.

מצחיק מאוד

וכשלא מעט מהבעלים החילונים בוגדים בנשים שלהם, בעיקר בגלל החינוך החילוני שאינו נגוע בפנאטיות הארורה שלנו, אז זו אינה זוועה רגשית נוראה לאישה? מספיק להיות צדיקים על חשבון האידאולוגיה של האחר.

dkey

New member
אה, הבנתי

דתיים חו"ח לא בוגדים בנשותיהם. הם רק מתעללים מינית בילדים... הדיון תם מבחינתי עקב רמתו המשובחת.

אכן יש גם דתיים

שבוגדים וכו`, אבל זה לא בגלל מה שהם קראו בתורה אלא במקומות אחרים.

אמונה

דיקיי יקירי! בתגובתך גילית מפורשות, שחסרה בך אמונה. כל עניין של כבוד תלמידי חכמים מתחיל באמונה, שאלה עושים את רצון ה', ובתורה שלמדו יש פתרונות כמעט לכל מצב בעייתי (אנא! אל תנסה להוכיח לי אחרת. כתבתי "כמעט"). התורה מצווה לןכבד תלמידי חכמים, כי זהו כבוד התו8רה. התורה איננה ספר מדע או היסטוריה אלא ספר הוראה, ששמר על עם ישראל במשך אלפי שנים. אומנם לצערנו הרב יש, שיחנצלו את התורה ואת ידיעתם בה לעשות קרדום לחפור בה, אולם אלה מועטים. המועטים הללו בולטים יתר עלן המידה עד כי נדמה, שהם הרוב, אבלמ לא כן הוא הדבר. אתה בוודאי מכיר את הפתגם "אילני סרק - קולם הולך". מאז זהו המצב בכל המישורים. תלמידי בחכמים האמיתךיים אינם הולכים ברחוב עם אגו מנופח ואינם מחפשים כבוד., משום כך הכבוד רודף אחריהם. אין כאן שום פנאטיות ושום קיצוניות אלא יחס הולם לאנשים, שבזכותם יש עתיד לעם ישראל. דבריו של מנסון בתגובה לדבריך נראים לי יפים., כשהוא יוצא מכליו וכבר כותב תגובה כה חריפה, כנראה יש דברים בגו. האמן לי, שכולנו (הדתיים) נמצאים בבעייה. מן הראוי ללמוד סוגיא זאת היטב לפני שמכריעים לגלות ומתי. "סוף מעשה - נבמחשבה תחילה".

אתה ממש מתיש

א. רוב רובם של ההומואים מסוגלים לספק אישה, זה עניין של טכניקה ורגישות (מה שרוב הסטרייטים שחוזרים עייפים מהעבודה לא מסוגלים לעשות). ב. אינטימיות- דוקא בקשר הזה יש יותר פוטנציאל לאהבת אמת, מפני שזו אהבה שאינה תלויה בדבר (כי הגבר בונה את אהבתו לאישה לא על בסיס המין שהיא יכול לספק לו. וחוצמזה, ממתי אהבה נמדדת במשיכה גופנית? לפי דבריך לנשים מכוערות אין שום סיכוי למצוא אהבה, ואם נקצין את זה, אז אם גבר רגיל אוהב את אשתו והיא נכוותה בכל גופה אז אין לו סיבה לאהוב אותה יותר.

לא ייאמן!

שים לב לשינוי הדקדוקי וזה הנכון. "לא יאומן" הוא הסביל של "לא יאמן" מלשון אמון (בספורט למשל) ואילו "לא ייאמן" הוא במשמעות לא יהיה נאמן (בניין נפעל) והצירה ביו"ד הוא לתשלום הדגש החסר באל"ף. לענייננו. איש איננו מתקשר עם בחורה מהרגע הראשון, ואם מדובר בקשר למטרת נישואין, אזי לא נכנסים למיטה מהרגע הראשון (ואולי כלל לא לפני החתונה). אז מה השקר?: האם אתה מאמין, שכל מה שהבחורה תלספר לך הוא אמת?! שבוי'ה! שבוי'ה! גם את אמריקה לא בנו ביום אחד.

גם אני לא חתום

על שום חוזה אתך. את תגובתי הקודמת ל- dkey כתבתי עוד לפני שקראתי את דבריך. לאחר שקראתלי אותם, אני מוכן לחתום על כל מלה בהודעה זאת, ושולל לחלוטין את תגובתו של המגיב האחר (חדש?), שרואה את החיים רק ב"שחור ולבן" כנראה. חזק ואמץ!

ואולי לא היו הדברים מעולם...

דיקיי היקר! אולי בכל זאת טעות בידך? מנין אתה יודע, מה חושבת הבחורה? גם הרבנים והיועצים, הממליצים לגלות לבחורה את עובדת היותך הומו, לא ממליצים לעשות זאת ברגע הראשון. הבחורה עלולה להיבהל ועלול להיגרם לה נזק נפשי נפשי בל ישוער, ואילו הבחור עצמו אף הוא עלול להינזק מהייחס הקיצוני המנוכר ואולי אף מפרסום הדברים ברבים. זאת אחת הסיבות להתנגדותי למצעדים ולהפגנות. אינני חייב להכריז בראש חוצות: אני הומו! זה ענייני הפרטי. חוץ מזה כידוע שידוך לא נגמר בפגישה הראשונה. לבטח יש עוד כמה פגישות ועלולים לעבור עוד חודשים רבים עד שבני הזוג ירגישו עצמם בשלים לחתונה. כל אחד מבני הזוג כמובן רוצה לדעת הכל אבל איש מביניהם לא מצפה לכך בפגישה הראשונה. מדוע, איפוא, לדחוק את הקץ? נראים לי נכונים דבריו של "בתוך הייער", שרוצה להיפתח, אולם מציע לחכות מעט עד שיכיר יותר לעומק את הבחורה. ו... אולי היא לא "סחורה" כל כך משובחת? למה אני חייב כבר בפגישה הראשונה להצהיר, שאני הומו, אם אינני מכיר אותה מספיק טוב? עוד נקודה חשובה: יתכן (ואף סביר להניח), שהבחורה תתנגד להתחתן עם הומו, אולם יתלכן, שלאחר גישוש ראשוני יתברר, שאין יחס שלילי כלפיו, אולם כפי שאמר "בתוך היער", שמירב הסיכוים הם, שהבחורה תתמקד בנושא זה ותזניח את העיקר. לכן נראה לעניות דעתי לבחון תחילה את התאמת הצדדים מהבחינות האחרות ורק אחר כך, אם הכל ימצא מתאים, לספר לה בהדרגה, שאתה הומו.

likud1

New member
צדקנות?????

אתה משווה את המצבים הללו? מצב שבו אדם לא יוכל לעולם להתאהב בבחורה, שונה לחלוטין מהמצבים שהזכרת.... מה שאתה מציע זו הונאה מוחלטת, לקחת בחורה שאין לה מושג לעובדה שהיא מכניסה את עצמה ל"מיטה חולה" ולשקר לה עד שתתאהב... לא נשמע לך חוסר מוסריות בעליל? אם לא, זה עצוב. אני חושב שמה שאתה מציג זו צדקנות לשמה... נ.ב. מצטער על המילים הקשות, אבל ההשוואות הפריעו לי מאוד.

סבבב

New member
אז מה אתה מציע?

להגיע לדייט ראשון ולהציג את עצמך ככה? שלום אני סבבב, נעים מאוד, ואת? אני סבבבית, נעים מאוד. מה אתה עושה בחייך? מממ... האמת שלא הרבה... פשוט נמשך גם לגברים... אה, טוב שאמרת לי, כי בדיוק חיפשתי מישהו כמוך... איכותי, רגיש, שמתעניין במה שאני מתעניינת... רוצה להתחתן? תקשיבי, לא חשבתי שכל-כך תתלהבי... בכל זאת, את יודעת, כולם אמרו לי שבנות נרתעות מגברים שנמשכים גם לבני-מינם... את באמת רוצה להתחתן? כן, ברור... רק שכחתי לספר לך... אני גויה... אה, טוב, ביי...

למעלה