פתאום אני שוב מפקפק

``שלא תינעל דלת`` !

אנחנו כל הזמן מקוננים, ובצדק, על הקיבעון המחשבתי של תופסי הדת. חבל שחלקנו הולכים לכוון ההפוך ומתקבעים על עמדות לברליות, על בסיס הרגש האישי שלנו, ומבטלים את החשיבה של האחר. זה בעצם הפרדוקס של הפלורליזם או הצביעות המפורסמת של השמאל.

dkey

New member
נו באמת...

יש הבדל בין ביטול חשיבה של אחר לבין דרישה ממנו לא לקבוע לי כיצד אחיה את חיי. ההבדל בין השניים הוא תהום.

אף אחד בשירשור לא ביקש ממך

לקבוע את אורח חייך. מה שכן היה כאן בשרשור זה נסיון לקבוע שהומו לא יכול להתחתן, וזה סגירות וקבעון.

dkey

New member
אתה מוזמן לקרוא את דברי הרב שרלו

לסבית פנתה אליו לגבי דעתו על נישואים עם הומוסקסואל. לזכותו של הרב שרלו יאמר כי הוא מבין מה זאת זוגיות. בין השאר תשובתו היתה ש"כאשר את והוא מבינים לעומק מה משמעות הקשר האפשרי שאתם מבקשים לבנות, ואתם נכנסים לכך בדעה צלולה יש אפשרות לבנות בית כזה אם כי זה יהיה מאוד מאוד מאוד קשה." נראה לי ששימוש במילה "מאוד" שלוש פעמים לפני המילה קשה מסביר ברורות את דעתו. קל וחומר כשמדובר בסטרייטית שגוזרת על עצמה דין מוות בנושא אינטימיות ומין אלא אם מוסכם שיכולה לחפש גבר אחר... לי זה נשמע כל כך מטורף. מדוע אדם ירצה כלא שכזה העיקר להיות כמו כולם. ההסבר היחידי שלי הוא החינוך הקלוקל שקבלת שיש רק דרך אחת והיא נישואין עם אישה. מצטער לומר זאת כך, אבל כל מה שאתה מחפש זה כסות לבושתך במקום להתמודד עם מי שאתה.

סבבב

New member
לא מסכים איתך...

אין ספק שלהתחתן זו החלטה קשה מאוד שצריך לקחת בה בחשבון הרבה מאוד פקטורים... עם זאת, לא כל בני האדם הם אותו דבר. ישנם רבים שאם הם ישימו על מאזניים את מה שיעבור עליהם אם הם יתחנו אם אישה אבל יהיו עם משפחה אל מול הסיכוי הסביר להיות בודד גם מזוגיות (כי קשה מאוד למצוא בן-זוג, במיוחד לדתיים) וגם מבחינה חברתית, ללא ילדים ומשפחה (כי מעטים מאוד הם אלה שיש להם האומץ והתעוזה המדהימה שיש לארז או דומיו) - דבר שיביא את המאזניים לפעמים לנטות לכיוון - משפחה עם אישה, למרות הקושי המיני וההדחקה. ולגבי האישה - כמובן שזה צריך להיות בהסכמתה, בידיעתה וברצונה. ובמידה והיא מסכימה - שיהיה המון בהצלחה...

likud1

New member
השאלה היא מתי מספרים לבחורה על הנטייה...

כי אם המחשבה היא לספר לה אחרי תקופה מסויימת, זו הטעיה בדיוק כמו להתחתן איתה בלי ידיעתה. זו אגואיסטיות לשמה, לתת לבחורה להתאהב ורק אח"כ לספר לה. מצד שני, למה שבחורה במודע תצא אם בחור, אם מלכתחילה היא יודעת שלעולם לא יאהב אותה כמו שאוהבים בת זוג? לכן, אני רואה במחשבה הזו סוג של אוטופיה. נ.ב. אם מישהו יצליח לשכנע מישהי להתחתן איתו, כשמלכתחילה הצהיר בפניה על נטיותיו וזה מה שהוא מחפש, אני הראשון שיאחל דרך צלחה, למרות העובדה שאני דוגל בגישה אחרת.

מנסון1

New member
אפשר למשל

להומו למצוא ליכודניקית שרופה, ולהגיד לה שאם היא לא תתחתן איתו הוא יצביע מרץ.
. היי, ליכודניק חביבי, אל תיקח ללב את השטויות שלי. אני סתם מ תבדח.

מה זו הצדקנות הזאת?

ממתי מספרים כל דבר בפגישה ראשונה? אם היה לך חבר שאביו בכלא או שיש לו מחלות במשפחה היית תובע ממנו לספר את זה כבר בהתחלה? למה שמדובר בהומואים הכל צריך להיות כל כך קשה?

מנסון1

New member
חכה חכה

אם תתחתן עוד יסקלו אותך ככתוב: הומו עם אשה בלי אהבה זו תועבה, וכל ההולך בדרכי תורה הרי זו עבירה, והאשה שהתחתנה עם הומו הרי היא טריפה, ודינה לשריפה,ואת הילדים ייתנו לאימוץ, לזוג הומואים בלי מצמוץ, וידע כל הומו ויאמין, כי אוי לו אם יישאר בלא מין, ושיירדף בחימה ובחרון, אם לא ימהר וייצא מהארון.

dkey

New member
למה לספר בכלל...

באמת הרגע הנכון הוא הרגע שמשוכנעים שהיא נתפסה ברשת השקר. אחלה חינוך דתי (וחילוני)

נתפסה ברשת השקר?

ואולי בדיוק להפך? אם אני אספר לי שאני הומו כבר בהתחלה זה לא יהיה הוגן כלפיי, כי אז היא לעולם לא תוכל לבחון אותי על פי מה שאני באמת אלא רק על פי חלקיק האישיות הזה (שאמנם הוא נוגע אליה, אך גם הוא יובא לידיעתה בבא העת.

dkey

New member
מה שאתה באמת זה שאתה הומו

ואתה בא אליה במסווה של סטרייט. יש כאן הטעיה מוחלטת בבסיס ההתקשרות. אם אקביל את זה לכריתת חוזה בין שניים הרי מדובר כאן בפגם שיורד לשורש כל העיסקה. אם היתה יודעת לעולם לא היתה מתקשרת. בנוסף, לדעתי אישה שמגלה זאת בדיעבד יכולה לתבוע בגין הונאה שכזאת על נזקים נפשיים. בפרקטיקה, מי שלא יצא מהארון בפני הוריו וכו' בכלל לא יעיז לספר לבחורה מפחד שתספר. ובכלל, לא ברור לי מלכתחילה הצורך ללכת בדרך עקלקלה ומסובכת זאת גם אם באמת מתעתדים לספר לבחורה. איך שלא מסתכלים על זה זה מטורף. וזה עוד לפני שצריך להיות תקוע עם הבחורה כל החיים.

נו באמת

אני לא חותם איתה על שום חוזה עד החתונה, ואם היא תתאהב בי, אז היא צריכה לקבל אותי עם כל הפגמים (?) שלי. אם פתאום היא מחליטה שהיא לא אוהבת אותי, אז מתגלה למפרע שכבר מקודם היא לא אהבה אותי באמת אלא את איך שאני נראה וכד`. ואז אולי היא זו שרימתה אותי...

נון כפו

New member
לא יאומן

להיקשר עם בחורה על בסיס שיקרי, להוליך שולל מהרגע הראשון, להשלות ולבזבז את זמנה ורגשותיה ואחר כך, כשהכל מתגלה, גם להאשים אותה ברמייה על כך שהיא זאת שלא אהבה באמת את הדמות הפיקטיבית שהוצגה בפניה אין גבול לחוצפה

הדמות הפקטיבית שהוצגה לפניה

היא בן אדם עם שלל תכונות שהוצגו ביושר וכנות. עצוב לראות הומואים

המשך

שמצמצמים את עצמם רק לפן ההומואי שבהם, וחונקים הרבה תכונות גבריות, שמה לעשות, קיימות גם בהם (לצערי גם אני לא נקי מ`עוון` זה).

dkey

New member
כל החשיבה הזאת מטורפת

אדם לא יכול בלי אינטימיות ומין. היכן בדיוק היא ואתה תמצאו את פורקנכם? תעשו ביד? תרעו בשדות זרים? בשביל מה לה אותך בכלל גם אם אתה הכי מדהים בעולם... היא תודה לך, תסכים להיות ידידה שלך ותלך להנשא לגבר שיספק אותה מינית. לא לאיזה סמרטוט שלא יודע להתמודד עם מי שהוא ועם רבנים שמסרבים להתמודד עם הבעיה. בעיה נוספת היא כמובן היחס שלך אליה כאל חפץ שנועד לכסות על בושתך. הרי אם היה מותר לא היית מסתכל בכלל לכיון שלה. והציפיה המגוכחת שהיא תהיה נזירה. למה לה לחיות חיי נזירות? בשבילך??? אולי בעל תכונות נהדרות אתה, אבל מבעל מצפים לבעול.

מנסון1

New member
אני מוחה נמרצות

על השימוש במילה סמרטוט. אדם שדבק באמונתו ודבק ברבניו שמוסרים נפשם על התורה, הוא לא סמרטוט, כמו כל אלפים מבני עמנו שמסרו נפשם על קדושת השם. הוא בודאי לא יותר מסמרטוט מגבר אשר הכלי שלו מוליכו באפו, ושכרוך אחרי אהבה שלפי דבריו היא מושג נעלה, בעוד שלפי תפיסתו היא סתם תהליכים ביולוגיים וכימיים במוח בדיוק כמו הרעב והצמא ואין בה שום דבר נעלה ושום בטיח, וכל חתול ועכבר מונעים מאותם כוחות, והכל ככלי משחק בידי ה"טבע" כדי להמשיך הדורות. וסתם ככה אצל הנוצרים מוצאים הרבה נזירות בלי שום בעל, כי אהבת ה' שלהם גוברת על התאווה המינית. אז אולי ימצא יהודיה כזאת. בכל אופן השימוש במילה הזאת "סמרטוט" הוא סמרטוט אדום בעיניי. ולכן יצאתי מגדרי ודיברתי קשות.

מנסון1

New member
ובכלל

כל הדאגה המעניינת הזו של הומואים לרגשות הנשים, שמתכוונים לספר להם לפני החתונה,פתאום הדאגה הזו הכי חמורה בעולם לדאוג לה? וכי את האלכוהול והסמים והאלימות פתרת? סכינים אצל הנוער ומורים שמברכים הגומל כל יום שיוצאים בשלום מהכיתה החרמת? אלימות כלפי נשים מבעלים סטרייטים הפסקת? את פליטי דרפור הצלת? תאונות דרכים מנעת? אלא כל ההתנפלות הזאת נובעת מסיבה אחת ויחידה, כדי לחסום דרך זו בפני הומואים, ושכולם ייצאו מהארון ויחיו כמוך כדי שכוח ההומואים יהיה יותר חזק ושיהיה קל יותר לשאר ההומואים כי כולם יראו כמה הומואים יש ואין להם ברירה אחרת

למעלה