פתאום אני שוב מפקפק

פתאום אני שוב מפקפק

אני עומד להשתחרר עוד 3 חודשים, ופתאום חשבתי שאולי כדאי להפסיק ולנסות להמציא דרכים חדשות, ופשוט לנסות לקבל את מה שמאה אחוז מהרבנים אומרים (עם תיקונים קלים)- להתחתן (לדעת חלק מהרבנים ולדעתי- בידיעת האישה), ואז אין לי בעייה שכולם ידעו. אני כבר לא מתבייש בעצמי, אני רק רוצה לעשות מה שנכון.

סבבב

New member
רק קח בחשבון...

שזה אמנם חשוב מאוד שהיא תדע, אבל במידה והיא תסכים להתחתן איתך אני לא חושב שהיא תרצה שכולם ידעו על זה... כך שאם אתה מחליט להתחתן ולספר לה, עדיף בשבילה שכמה שפחות ידעו...

יום.

New member
מעולם לא הבנתי

את הדעה הרווחת פה של כולם של "אני פשוט אמצא אשה שתתחתן איתי ותדע שאני הומו" אז צר לי לנפץ לכם את הבועה/ חלום / סרט שאתם חיים בו אני לא הייתי מתחתנת עם הומו ולא מכירה מישהי שהיתה מוכנה

זה גם לא הגיוני מה אח``כ יקרה?

ואני לא יודע כמה כוחות יש לך ואתה תתחרט ותרצה להיות עם גבר כמו שרשמתי אתה צריך לדעת אם אתה מוכן לזה נפשית וגם לדעת אילו כוחות טמונים בך שיהיה בהצלחה.

למה לא?!

ממתי אני רק `הומו`? אין אדם מאחרי הקיטלוג הזה? אדם עם אוצר של כשרונות ותכונות שאפילו אישה, כן כן, אפילו אישה יכולה להעריך ולהנות מהם?

dkey

New member
היא יכולה להעריך אבל לא אצלה במיטה

אתה יכול להיות הכי הכי בעולם אבל היא זקוקה לאינטימיות ולמין ואולי כולנו בעצם צריכים יותר אינטימיות ממין. אני ובעלי חייבים להרדם מחובקים. הרבה פעמים אחרי העבודה אנחנו קוראים זה לזה לכמה דקות של קרבה ואינטימיות (לא סקס). סתם להרגע זה בזרועות זה אחרי יום ארוך. בבקר השעון מעיר אותו אבל הוא לא ממש מתעורר אלא אם אני מתכרבל איתו ומעיר אותו. אין מצב שנלך לעבודה בלי שנברך אחד את השני בבקר טוב ונשיקת פרידה ואיחולים ליום יפה. כל ערב כשאנחנו אוכלים יחד אנחנו מתנשקים לפני האוכל ועושים לחיים עם היין ששותים ומודים למי שהכין את האוכל אותו פעם. אלה דברים קטנים שאני לא רואה אותי אי פעם עושה עם אישה. אפילו לא דיברתי כאן על מין. אלה דברים שבלעדיהם אני לא ממש חי. כלומר בודאי אפשר לחיות אבל החיים הרבה יותר יפים כך. אני בכלל לא יכול להבין מדוע ללכת לכיון של אישה כשאתה הומו? מה זה בכלל משנה מה אומר רב כזה או רב אחר או משהו מהמשפחה או החברים. אם אתה מאמין, זה בינך לבין מי שאתה מאמין בו. את החיים שלך אתה חייב לחיות.

ואני לתומי חשבתי

שהבסיס למחוייבות הגבר לאישתו זה מהדין הכללי של `ואהבת לרעך כמוך` (לא זוכר את המקור המדוייק), המין מגיע על גבי זה. אישה זה לא אובייקט מיני. די הגיוני שאם באמת תהיה שם אהבת אדם, והקשבה לנפש, אז הכימיה במיטה גם תושפע מזה, עד רמת החיבוקים ההנשיקות על הצוואר. מין זה דבר מאוד חשוב. נורא אם נבנה עליו את הקשר.

dkey

New member
חשיבות המין היא אדירה

אבל אני כלל לא דיברתי על מין... הצורך באינטימיות ואהבה שתואמים את הנטיה זה צורך אדיר של האדם. אולי בבסיס קיומו. ומה הלאה? תתנזר ממין? מאינטימיות עם מי שאתה באמת רוצה? והכל עבור מה? כדי להכנע ללחצי חינוך קלוקל? כדי לחיות חיים של אחרים, לא שלך?

על זה בדיוק אני מדבר

לקרוא לרעיון שהומו יכול להתחתן `לחצי חינוך קלוקל`, זה עיוות. אין לי בעיה אם משהו מחליט שהוא לא רוצה להתחתן. אבל לנסות ולחנך באופן גורף שהומו לא יכול להתחתן זה גם לא בסדר. ובכלל, הביטול המוחלט של דעת הרבנים בנושא זה גם מוזר לי. אנחנו דתיים או לא? אמנם בסופו של דבר האדם הוא הפוסק של עצמו, אבל חייב להיות כאן איזשהו יישוב עם דעתם. אחרי הכל הרבנים הם לא עדר של בהמות מטומטמות.

dkey

New member
אתה יכול להמשיך לחשוב

כמו שהלעיטו אותך. להיות רובוט. לדעתי (ויש לזה תימוכין מחקרי) הרבה אושר לא יהיה מנת חלקך... בסופו של יום קרתה לכל אחד כאן תאונה מצערת אך לדעתי מבורכת ופוקחת עיניים.

סבבב

New member
זה שעמדותיך שונות...

זה היה לחיוב לא לשלילה. ככה אנחנו שרובנו באותה דעה, יכולים להיחשף לדעות והשקפות נוספות, וטוב שכך. אבל בסופו של יום אנחנו נשארים הדתיים בחברה הדתית ומתאימים את חיינו לאיך שאנחנו רואים לנכון לחיות אותם... הגיוני שהתפיסות והעמדות הן שונות מאוד, זה טיבן של ריבוי דעות...

dkey

New member
לצערי המצב אצל החילונים לא שונה

החינוך אותו חינוך. התוצאות אותן תוצאות. אז יש היום יותר הומואים ולסביות שמבינים שהם חייבים לעבור שינוי ולהתנקות ממה שחונכו וללמוד שלמעו בריאותם הם חיייבים אחרת. וזה ממש לא קל. לי לקח המון שנים. יש לי ידיד חילוני שהחליט אחרי 15 שנות נישואין שהגיע הזמן לחיות (ואישתו יודעת ואפילו מעודדת). אצל צעירים רבים היום רואים שקל להם יותר. זאת בעצם התקווה והעדנה. אתמול סיפר לי ידיד דתי שהוא בזוגיות עם גבר כבר 9 חודשים. מאוד שמחתי עבורו. הוא מאושר עד הגג. אני מבין את הלבטים שלך. מקווה שתמצא את הדרך הכי נכונה עבורך. זה לא קל לדעתי כי מראש יש נטיה לאמץ את הדרך המוכתבת.

יום.

New member
ברור לי שאדם בנוי מאלף צורות וגוונים

ולא באתי לתייג אותך כ"הומו" בלבד יחד עם זאת אני רואה את הבסיס לקשר בהדדיות ולא רואה את עצמי מקיימת זוגיות ובטח שלא חיי משפחה עם אדם שלא חש כלפי את אשר אני חשה כלפיו. הוא יכול מאוד לאהוב אות, לכבד אותי, להעריך אותי ולהפרות אותי תמיד יהיה את הנעלם ההוא את הערך המוסף, שיהיה חסר. ואני רוצה לחדד לא באתי להרפות את ידך, אך כן, חשוב לי להדגיש שזהו לא פתרון הזהב, זו דרך חיים קשה ומפרכת אך אם אתה חושב שלהינשא לאישה ולהקים משפחה בדרך הזאת זו הדרך הטובה ביותר עבורך אני מאחלת לך אושר והצלחה.

likud1

New member
ברור שיש אדם מאחורי הנטיה

אבל כל אדם, גבר או אישה, זקוקים גם לסיפוק מיני. כל אחד רוצה אהבה ולא אהבה שחשים לאדם קרוב, אלא אהבה מינית ואת זה לעולם לא תוכל לספק לאישה והנורא מכל הוא, שכיוון שלא תהיה לך אהבה שכזו אליה, אני לא מאמין שתוכל להישאר נאמן לה, גם אם מאוד מאוד תרצה. אני חושב שזו בועה לחשוב שבחורה שפויה בדעתה תהיה מעוניינת בגבר הומו, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? (הבהרה- לא הנטיה עצמה היא ה"מיטה החולה", אלא הסיטואציה בה אישה מתחתנת עם גבר שלא נמשך אליה).

מנסון1

New member
ליכודניק, עזוב את הדברים השוליים

ונגיע לעיקר. כבר הצבעת היום?

likud1

New member
../images/Emo48.gifברוררררררררררררררררר

אבא לא היה סולח לי אם לא
ואתה? (אם אתה פקוד).

מנסון1

New member
הלכתי לבחור

אבל לא מצאתי את הפתק עם השם של מנחם בגין. היו שם כל מיני שמות מוזרים שלא הכרתי. היה שם נתניהו, אבל אמרו לי שהוא רק לוקח ולא נותן. והיה שם פייגלין אבל אמרו לי שהוא נגד פעייגאלאך. ועוד אחד שאני לא זוכר.

likud1

New member
חחח.... שנון כהרגלך ../images/Emo13.gif

פייגלין מעלה בי מחשבות אחרות מעבר להתנגדותו לגייז, הוא תמך באולמרט בתקופת שרון, על- מנת לקבל כיסא. הוא נחשב לקיצוני ולכן אם יהיו לו קולות בליכוד, הליכוד מתרסק. הוא פקד בדיוק כמו שרון, אנשים שמעולם לא שמים פתק הליכוד בקלפי, אבל כן משפיעים מי יהיה ברשימה של המפלגה ובהחלטותיה. בקיצור, לא אדם כלבבי בכלל. השני הוא דני דנון, אידאליסט אמיתי, אך הוא לא זה שיוביל את המפלגה לניצחון. וכמובן, הכי טוב, בנימין נתניהו (לא אומר מה הצבעתי
). נ.ב. אני כבר צופה תגובות

למעלה