חן!!!!!
אני נשמע כמו איזה ילד קטן שמעריץ פנאטית סדרה שהוא אוהב, אבל אני
באמת לא יכול לחכות.
אני מתרגש! לגבי המאבק בין נוח וצורי - אני מאוד מחכה לו, אבל משום מה מצפה יותר לדברים הקטנים שעושים את כל הפרק. להפתעות, לדברים החדשים, לדברים הקטנים בתסריט, להברקות. אני רק יכול לשער שצורי ינצח, אבל מה שמעניין הוא התהליך - דרך הפעולה וכיצד יעשה זאת. נחכה ונראה!
מחכה מאוד לרגעים המרגשים, יהיה נחמד אם ליאה תהיה חלק מהם, אבל זה לא קריטי בעבורי. כמעט בטוח שצורי, אבי, שוקי, שלומי, עדי, יובל ומאור יהיו חלק מהרגעים הדרמטיים / מרגשים / מפחידים / מותחים שיהיו. לגבי הרגע שחיכינו לו מלא מלא זמן - חשבתי על משהו גדול ודרמטי / דווקא מותח, אבל בעקבות זה שהעלו את עניין "צורי ועדי" או "נשיקה", חשבתי שזה הדבר הגדול שחיכינו לו (לצורך העניין: צורי ועדי) אבל כתבת את זה בסגוריים וציינת ו' החיבור, זאת אומרת שהנשיקות הן לא רגע שחיכינו לו? וגם כי הן שתי נשיקות, שני זוגות. לגבי המנושק, אני יכול לשער שהזוג הראשון הוא ליאה ושלומי
והשני... או עדי וצורי, או עדי ויובל, או עדי ומאור. צורי יכול להיות מופתע בגלל שהוא לא מצפה לזה, והוא ועדי לא חברים רשמית, לא- לגמרי. יובל - ממש יהיה מופתע, כי הוא מנסה להתקרב לעדי כל הזמן, והיא רק רואה בו כחברה טובה שאפשר לדבר איתו על הרבה דברים, עדיין לא על הכול (כי הוא פולט הרבה שטויות)
ומאור הוא היוזם בד"כ, והפעם נדמה לי שאם הם הזוג שיתנשק אז... הוא לגמרי יופתע!
והעונה השנייה נשמעת טוב יותר מתמיד. XD באמת! צפייה מהנה!