פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

Yarinv

New member
מוכן ומזומן!!!../images/Emo98.gif

לא יכול עוד לעמוד במתח. לא נשאר עוד הרבה זמן
ושוב תודה, חן, שהסכמת לבוא לפתוח את השירשור

שמשון 2

New member
מצאתי אתר חדש שכדאי להכיר - "פרויקט המדגם" -

מצאתי אתר חדש שכדאי להכיר - "פרויקט המדגם" - באתר יש שאלוני אישיות מקצועיים ומעניינים וכולם בחינם ולאחרונה נוספה בו האפשרות להשתתף בסקרים ולקבל תמורתם כסף! זה אמיתי ושווה בדיקה כתובת האתר - www.midgam.com?ref=63008; זונה

ילד רע 16

New member
חן!!!!!

אני נשמע כמו איזה ילד קטן שמעריץ פנאטית סדרה שהוא אוהב, אבל אני באמת לא יכול לחכות.
אני מתרגש! לגבי המאבק בין נוח וצורי - אני מאוד מחכה לו, אבל משום מה מצפה יותר לדברים הקטנים שעושים את כל הפרק. להפתעות, לדברים החדשים, לדברים הקטנים בתסריט, להברקות. אני רק יכול לשער שצורי ינצח, אבל מה שמעניין הוא התהליך - דרך הפעולה וכיצד יעשה זאת. נחכה ונראה!
מחכה מאוד לרגעים המרגשים, יהיה נחמד אם ליאה תהיה חלק מהם, אבל זה לא קריטי בעבורי. כמעט בטוח שצורי, אבי, שוקי, שלומי, עדי, יובל ומאור יהיו חלק מהרגעים הדרמטיים / מרגשים / מפחידים / מותחים שיהיו. לגבי הרגע שחיכינו לו מלא מלא זמן - חשבתי על משהו גדול ודרמטי / דווקא מותח, אבל בעקבות זה שהעלו את עניין "צורי ועדי" או "נשיקה", חשבתי שזה הדבר הגדול שחיכינו לו (לצורך העניין: צורי ועדי) אבל כתבת את זה בסגוריים וציינת ו' החיבור, זאת אומרת שהנשיקות הן לא רגע שחיכינו לו? וגם כי הן שתי נשיקות, שני זוגות. לגבי המנושק, אני יכול לשער שהזוג הראשון הוא ליאה ושלומי
והשני... או עדי וצורי, או עדי ויובל, או עדי ומאור. צורי יכול להיות מופתע בגלל שהוא לא מצפה לזה, והוא ועדי לא חברים רשמית, לא- לגמרי. יובל - ממש יהיה מופתע, כי הוא מנסה להתקרב לעדי כל הזמן, והיא רק רואה בו כחברה טובה שאפשר לדבר איתו על הרבה דברים, עדיין לא על הכול (כי הוא פולט הרבה שטויות)
ומאור הוא היוזם בד"כ, והפעם נדמה לי שאם הם הזוג שיתנשק אז... הוא לגמרי יופתע!
והעונה השנייה נשמעת טוב יותר מתמיד. XD באמת! צפייה מהנה!

ילד רע 16

New member
למי שפספס אתמול את התמונה שהעלתה חן,

עדי ומאור בסצינה מתוך העונה השנייה. תהנו.

ילד רע 16

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif. גם התמונה הזו לקוחה מתוך העונה

השנייה? (מאחורי הקלעים)

adidasabc

New member
כן, היא כתבה:

"ובונוס קטן, תמונה מאחורי הקלעים של העונה השניה של הנפילים שמצטלמת ממש ממש עכשיו ".
והיא גם כתבה הודעה אתמול:"רק עוד שני פרקים עד לסיום העונה - שלום כולם, מקווה שאתם במתח ולא ישנתם כל הלילה, כי היום מחכה לכם עוד פרק מותח במיוחד. זוכרים שענת המלצרית ראתה שבעתיד נח ישב בחללית? צורי יצטרך לעבוד קשה בשביל למנוע מהעתיד הזה להתרחש, אם בכלל הוא יכול... וגם שלומי יעשה כמה דברים מפתיעים, וילמד כמה דברים על עצמו... צפייה נעימה- וחכו לפרק של מחר, כי הולך לקרות משהו שחיכיתם לו כל העונה חן "

ילד רע 16

New member
כן, את זה קראתי, אחרי שנכנסתי לפורום.

חפשתי את הודעתה כדי לבדוק אם מה שהיא כתבה לנו הוא בדיוק או בערך. צדקתי, בערך...
קבלנו תגובה יותר אישית ויותר שווה.
ואת התמונה לא ראיתי, חשבתי שאם יש אחת כזאת - זו התמונה של ליטל וג'יסון, שהעלתה לנו אתמול.

ילד רע 16

New member
../images/Emo91.gif רינת, ברגע שתראי את ההודעה תוכלי

לנעוץ? תודה.
זה השרשור לפרק האחרון.

noam270

New member
דיייי אני מרגישה מטורפתתתת

אני לא מפסיקה לחשוב על מה יקרה היום וכולי קופצנית ועוד עכשיו אחרי ההודעה שלך....אני לגמרי לא מאופסת..... התיאוריה שלי לנשיקות: בנשיקת "הפתעה" זה יכול להיות שלומי וליאה, שליאה תנשק את שלומי ואז הוא יהיה מופתע כי היא לא הראתה יותר מדי סימני אהבה כלפיו חוץ מידידות.... רוב הסיכוים (טוב נו התקווה שלי) מצביעים על זה שהנשיקה השניה תהיה של צורדי, אם זה לא יקרה אני צנצנת! ובפעם האחרונה שנפלתי לא נשברתי....... הקרב בין נוח לצורי לדעתי ייגמר שצורי ינצח, זה די צפוי אבל השאלה הגדולה היא איך!! אני בטוחה שימצאו דרך להפתיע אותנו בצורה כזו שתשאיר אותנו בפה פעור

ילד רע 16

New member
אוי נכון, ( אולי ../images/Emo58.gif )...

לגבי ה
הראשונה, גם כתבתי לגבי ליאה ושלומי והאמת היא שזה כן מפתיע. תארתי לעצמי את זה בתור יוזמה של שני הצדדים, בייחוד שלומי, וליאה נסחפת. וגם כי הם כבר התנשקו, ואח"כ עובר על ליאה משהו מוזר ולא ברור. :|
בכל מקרה, כנראה שההפתעה תבוא מהצד שלו כשהיא תנשק אותו.

noam270

New member
נכון ויש גם אופציה שהיא לא הגיונית אבל קיימת

יובל וליאה....

ילד רע 16

New member
לא נראה לי חחח

אם כן אני מאוד אופתע אבל יש להם קשרים טובים כידידים לא כחברים

למעלה