פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

digikids

New member
../images/Emo58.gif זה מסביר הכל

צורי פשוט ישנה את האויר בחללית, גז המחרפן, כך שנח יתחרפן וכנראה ימות בסופו של דבר

tehila1995

New member
או ש..

אולי הם רק רוצים לבלבל אותנו ולגרום לנו לחשוב ככה,כי זה נשמע שקוף מידי..

ילד רע 16

New member
../images/Emo31.gif נדמה לי שיפתח (digikids) צודק,

אוף.. חשבתי שהם יעכשו את זה מעניין יותר.
נו טוב, זה לא הדבר הבאמת מעניין בפרק. בכלל, מעניין אותי אילו דברים חדשים יהיו, אילו סימני שאלה ייפתחו, איך יסגרו את הסיפור של שפיגלמן, מה יהיה עם הנפילים, נוח ואסף כמובן, וכל אנשי הכמ"ג.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהשם לא בהכרח קשור

היום לדוגמא, לא הבנתי מה הקשר "קרשנדו" (אני יודע מה זה אומר). יכול להיות שקוראים לפרק חמצן סתם בגלל שנושמים לרווחה, או בגלל אירוע אחר שייקרה.

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gifהלוואי.../images/Emo10.gif + ../images/Emo58.gif

באלי שיפטרו מנוח בדרך יותר מקורית מהרכב הגז בחללית. חוץ מזה שאההההה!!! צורי לא יכול לשנות את הרכב הגז! לא ראיתם שצורי העביר את פיקוד החללית לנוח? המחשב קראה לו "כן, המפקד" והוא אמר "מצויין". נוח יכול לשנות ולעשות מה שהוא רוצה, אין לו סיבה לְמה לשנות, אבל... צורי לא יצליח לעשות את זה משום שהוא כבר לא המפקד, רק נוח עכשיו יכול להעביר לו חזרה את הפיקוד באחת מהדרכים הבאות: א. אם נוח מגדיר למחשב החללית להחזיר את הפיקוד לצוריץ ב. אם אסף מת או נפגע ואז הוא "חדל מלהתקיים"
וזה עובר אוטומאטית לצורי, או לראשון שמגדיר את זה בחזרה זה הכול. יש!

digikids

New member
עבדכם הנאמן בדק ומצא:

במוזיקה, קְרֵשֶנְדוֹ (Crescendo) הוא סימן דינמיקה, שהוראתו להגביר את עוצמת הנגינה בהדרגה. היפוכו של הקרשנדו הוא הדימינואנדו או דיקרשנדו. שתי דרכים לסמן את הקרשנדו: - על ידי כתיבת .cresc - על ידי סימון "מזלג" צר, ההולך ומתרחב (סימן הקרשנדו, בדומה לתווים עצמם, נקרא משמאל לימין). כאשר כותבים .cresc, ההוראה היא לכיוון הדינמי הכללי של המשפט המוזיקלי כולו. לעומת זאת, התייחסות ה"מזלג" היא לקטעים ספציפיים קצרים: אורך ה"מזלג" כאורך הקטע המוזיקלי תחתיו הוא מסומן ואליו בלבד הוא מתייחס. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מתוך ויקיפדיה לינק: http://he.wikipedia.org/wiki/קרשנדו ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- לכן אני מעריך שהרעיון הוא שאסף נח ומנשה, הורגים אנשים בהדרגה עד שצורי יבוא. לכן זה מתאים ל"הגברת עוצמת המוזיקה בהדרגה"

Yarinv

New member
יש../images/Emo58.gif

חמצן. האם למישהו הולך להגמר החמצן? האם שוב הרכב האוויר שבחללית ישתנה וימנע מנח לנשום בחללית? אל תשאלו אותי.

ילד רע 16

New member
שכחת ש...

צורי כבר לא מפקד החללית? זה שהוא נפיל (וגם ככה הכוחות שלו מרוסנים, למרות שבלי קשר לכוחות, אפשר לשנות הרכב גז אבל זה תלוי במה שאני עומד לכתוב) - לא אומר שהוא יכול לשנות את הרכב הגז בחללית משום שהוא כבר לא המפקד, רק נוח. זה מה שכתבתי כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1782&msgid=104345290 אם נוח יחזיר לצורי את השליטה, צורי יוכל לשנות את ההרכב, או שאם נוח ימות זה יעבור לצורי / לראשון שיגדיר מחדש את ה"פיקוד" והשליטה בחללית.

sn22

New member
../images/Emo58.gif לא כל כך ברור...

כתוב בכתבות שנח יהיה גם בעונה השניה... אז לא נראה לי שהוא ימות

sn22

New member
אז רגע...? ../images/Emo58.gif

אם כולם איבדו את הכוחות אז... על מה תדבר העונה השניה?... על מה אתם חושבים שהיא תדבר?

רענן111

New member
תגידו, מי שכתב את הקטע התחרפן?

צורי היחיד (חוץ מנוח) שיודע שאין יותר כוחות לנפילים. הוא ראה איך מנשה וייס מפעיל את הכוח שלו כדי להרוג אנשים. אז איך בדיוק נוח הורג מישהו אם צורי לא מעביר לו את הפיקוד בחללית? אז הוא מודיע לאסף שיש בעיות. אז מה? מנשה וייס יכול להגיד מה שהוא רוצה למי שהוא רוצה. זה כבא לא עובד. ואת כל זה צורי לא יוד? ואת כל זה נוח לא יודע? הרי הוא החזיר את שדה הכוח. לא רק צורי איבד את הכוחות, גם אסף ווייס. יותר מדי חורים יש בקטע הזה, ובנקודה כי קריטית...

פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

פרק 50, האחרון לעונה הראשונה של הנפילים מגיע היום בשמונה וחצי... המאבק בין צורי ונח יסתיים - נחשו מי ינצח? יש בפרק הזה כמה רגעים מרגשים, כמה רגעים מפחידים - ורגע אחד שחיכינו לו מלא מלא זמן.... (ושתי נשיקות - אחת מהן מאד תפתיע את המנושק
) צפייה נעימה, חן (וחכו חכו לעונה השניה. יש עוד מלא הפתעות, והן גדולות מאי פעם...)

למעלה