פרק 50 - חמצן. מוכנים?...

bathen14

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gifגם לי ניראה שזה מה שיקרה..אבל אולי

אנחנו עוד נופתע

מסכימה עם הכל;]

"* "לא נפתח שוב את החללית" - אהבתי! אבל זאת בעיה כי... באה.. חללית!" חחחחח התכוונתי לאסף כי אמרת שתופתע אם הוא ימות:p אבל היה כיף לקרוא^-^

ילד רע 16

New member
אממ.. כן, הופתעתי!

חשבתי שלפחות ייכלאו אותו, או ייעצרו אותו - ואז לא נראה אותו בעונה הבאה. אבל היה משהו בירייה ששלומי נתן לאסף. זה אומר שהוא משלים עם זה שאסף לא איתו יותר - מנטלית ולא נפשית, שהוא לא מבין אותו ושהוא רע, שיש לו זכות בחירה ואופציות - אבל הוא בחר במוות, הוא בחר בדרך הרעה - שידע שלא תשיג כלום. בכך הוא השלים לגמרי עם המצב, כי כל הלחץ הזה של כל השבועות והדרמה הגדולה היו יותר מידי גדולים עליו. שלומי התחשל.

bathen14

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך אתה מסכם!!!
חחח אני חולה על הסיכומים שלך

ילד רע 16

New member
חחח ../images/Emo51.gif

ואני עוד לא בטוח שכיסיתי את כל הנקודות. זה מה שצברתי עד כה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifצורי פשוט אידיוט!../images/Emo58.gif

אחרי שלנפילים אין כוחות, למה הוא לא אומר לחללית לשנות את הרכב הגז בחללית? הוא היה צריך לחשוב על זה כי זה מה שהיה מרסן את נוח. ובאסה שמושיקו איבד את הכוחות שלו, זה יכול לאכזב אותו כי עכשיו הוא לא יכול להוכיח לסמדר ושמואלי את הכוחות שלו כמו שהוא ציפה. קצת עצוב בעיני
. ומה נוח נותן לצורי סתירה?! מה הוא ילדה?

ילד רע 16

New member
משהו שיכול לסתור את הטענה שלך..../images/Emo58.gif

נדמה לי שצורי לא יכול לשנות את הרכב הגז בחללית כי נוח החזיר את שדה הכוח שמרסן את הכוחות אז זה לא אפשרי, עוד טענה היא - צורי נפיל אבל כוחותיו מרוסנים ולכן הוא ינשום את הגז הרעיל ויתחרפן... בכל מקרה, יכול להיות שאתה צודק, כי צורי הוא מפקד החללית עוד לפני שהעביר לנוח את הפיקוד, ואז הוא יכל לשנות את הרכב הגז בחללית לפניי שמעביר את הפיקוד לנוח.

legend kiler

New member
אמממ

עוד לפני שלצורי היו כוחות שהוא ועדי התגנבו ל-5 הוא נכנס לחללית והגז לא השפיעה עליו

ילד רע 16

New member
*השפיע, אז גם צדקתי. ../images/Emo9.gif

בכל מקרה, זה עניין שולי. כל הרעיון הוא לשמור על המתח. קשה מאוד לשמור על כל הדברים בצורה הגיונית, תמיד יהיו חורים. בכל מקרה, זה לא לגמרי לא- הגיוני. אולי פשוט צורי פחד להסתכן והעדיף לא לשנות את הרכב הגז? אולי הוא העדיף שהכול יתנהל כשורה, ולהשאיר את זה למי שבחוץ? אולי הוא פשוט לא חשב על זה?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלמה צדקת?

אמרת שהגז ישפיע על צורי עכשיו כשאין לו כוחות, אבל עובדה שכבר לפני שנוח שיחרר את המגן צורי יכל להסתובב חופשי בחללית ללא מסכה, זה בגלל ה-DNA שלו שלא משתנה. ולמה שצורי לא יחשוב על זה? הוא הצליח לחשוב על זה כשקרן השתלטה על שלומי וזה עוד היה במצב לחץ, אז עכשיו בכלל אין לו בעיה לעשות את זה.

ילד רע 16

New member
צדקתי כי:../images/Emo58.gif

"בכל מקרה, יכול להיות שאתה צודק, כי צורי הוא מפקד החללית עוד לפני שהעביר לנוח את הפיקוד, ואז הוא יכל לשנות את הרכב הגז בחללית לפניי שמעביר את הפיקוד לנוח." המצב שבו הוא נמצא עם נוח הרבה יותר מלחיץ ממה שקרה עם קרן, אבל יכול להיות שעכשיו הוא לא חשב על זה. בכל מקרה, משהו שכבר כתבתי כאן ממש עכשיו - אם היו הורגים את נוח או כולאים אותו ראשית, דרך השיטה של שינוי הרכב הגז בחללית - זה היה צפוי, נדוש, בנאלי, מאכזב, לא יפה, לא מקורי, ממוחזר - ועובדה שכולם כבר עלו את זה והעלו את זה, מעניין מאוד שבתור פאק. למה לא לקחת בחשבון את הצדדים האחרים (?) הרי ברור לכולנו שיתפסו את נוח, והוא לא ישלים את משימתו, ואם זה לא יקרה בפרק האחרון, אז כן בעונה השנייה - ואז: שיטת שינוי הרכב הגז בחללית היא לא רלוונטית, ושוב - הרבה פחות מקורית ומותחת, הרבה פחות דרמטית ולא- צפויה מאשר מה שעומדים לעשות (ומה שזה לא יהיה - זה בטוח ההיפך מכל מה שאמרתי (לגבי שינוי הרכב גז החללית בידי צורי) תסכימו איתי?

תודה../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

נורא טיפשי הקטע שצורי העביר את את השליטה לנוח ע"י הDNA הוא יכל להגיד למחשב לשנות את החצמן בחללית כ שנוח לאי וכל לנשום, וצורי כן [להזכירכם, צורים כן הצליח לנשום עוד בתחילת העונה, לפני כל הקטע של הכוחות וכו'] כך שנוח היה בורח, ובחוץ היו יורים בו.

ילד רע 16

New member
זה לא כ"כ משנה, כי../images/Emo58.gifלדעתי,

נוח בסוף ייתפס או ייפגע בדרך הרבה יותר מעניינת. מבטיח לך שאם זה מה שהיה קורה כולם היו אומרים "אהההה,נדוש,צפוי,בנאלי,ברור שיקרה,צפוי,מאכזב, ציפיתי ליותר"

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifמתייחס../images/Emo8.gif:

צודק, זה באמת היה יוצא צפוי. הנה, מרוצה?! XD

ילד רע 16

New member
לא, לא מרוצה.

אם אתה באמת חושב ככה אני מרוצה, אם אתה לא חושב כמוני - אני אהיה לא מרוצה מזה שאתה עלאק חושב כמוני. אם אתה בדעתך, תשאר בה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifמה יש? זה היה בהומור

מה שכתבתי זה מה שאני חושב, גם מה שהגבתי אלייך.

למעלה