פרק הדחה-מספר 9

deathly hallows

New member
האמת כן יצא ממש חכם

ויולה סתם יורה לכל הכיוונים בלי לבסס את הטענות שלה. היא נראית פאטתית, נאחזת בציפורניים... נשמעת כאילו מקריאה טקסטים

TamiF

New member
היא לא טיפשה, פשוט תמימה ולא מתוחכמת

פועלת מפאניקה ולא מהראש. גיורא שקול ומתוחכם, אין לה סיכוי.

וגם

ובמועצה נשארה שקולה ורגועה והוציאה את בן בצורה ממש גרועה. דווקא לירון יצא הכי רע הפרק, עם כל הקנאה נגד בן.

deathly hallows

New member
יש לי הרגשה מוזרה שיולה לא תודח

לא יודעת איך היא תעשה את זה. אבל הם מראים יותר מדי בפרק שליולה אין סיכוי וכשבדרך כלל ההפקה עושה זאת מודח מישהו אחר.... אין לי מושג איך זה הגיוני... אבל טוב... נראה עוד כ 40 דקות

TamiF

New member
זה נכון מה שאת אומרת מבחינת העריכה

אבל אני באמת מתקשה לראות איך בדיוק היא יוצאת מזה. היא לא וורבלית ולא משכנעת. לא רואה איך תעמוד מול בן + גיורא. ועוד גיורא עם חסינות...

deathly hallows

New member
צודק. קשה לראות אותה יוצאת מזה

אבל לך תדע אולי נופתע. או הנה זוארץ שאל שאלה חשובה. למה יגאל ולא בן??? בואנה האירית הזו פשוט מטומטמת. ברור שרציתי יגאל אבל יש החלטת רוב, היא המציאה רוב מדומה... מה הקטע שלה של הכניעות הזאתי? כמו שאז היא הטיפה לנטלי שיש לה מנהיג והוא המנהיג שלה לטוב או לרע... חח הזויה

TamiF

New member
אני בת! :) ולצערי הבנות בהישרדות ישראל תמיד

חלושות ועושות מה שזכרי השבט מורים להן
מקווה מאוד שאופתע.

מבינה למה גיורא אוהב את בן

כי שנהם מאנייקים חבל על הזמן. ואירית הזאת לא פחות ורואה שהם נחשים אז מתחנפת. ממש לא אוהבת שנטפלים לחלשים נכון זה המשחק אבל זה ממש להיות זבלים. וגיורא יש הודעה בשבילך בשביל הילדים שלך אתה לא ממש לא גבר אלא נחש!

איזה הפתפעה יפהההההההההההה

בן מגיע לך איזה כייף שהלך:) אבל פרק הבא יורדים על יולה שהיא רוסיה??

למעלה