בסוף הפרק של אתמול הראו אותו מדבר אבל אולי אני טועה אני אשים לב אם רואים את זה שוב פעם
D didush100 New member 14/3/11 #17 בסוף הפרק של אתמול הראו אותו מדבר אבל אולי אני טועה אני אשים לב אם רואים את זה שוב פעם
D didush100 New member 14/3/11 #13 גב אמר שהוא לא נוגע באלכוהול כי אסור למי שנגמל לגעת בזה ע"מ להשאר נקי אולי נפגיש אותו עם פרידי?
A Anett New member 15/3/11 #115 אני לא אוהבת את גב ולא מתחברת אליו הוא לא נעים לי בעין ולא נוח לי עם האישיות שלו על המסך שלדעתי לא מעוררת סימפאטיה כמו שכל הבנות שם נמסות ממנו.
אני לא אוהבת את גב ולא מתחברת אליו הוא לא נעים לי בעין ולא נוח לי עם האישיות שלו על המסך שלדעתי לא מעוררת סימפאטיה כמו שכל הבנות שם נמסות ממנו.
D davidlev0255 New member 15/3/11 #117 נכון, אני גם לא מתחבר אליו נרקומן לשעבר "נרקומן רואה זקנה, שיני זהב לוקח לה , ..." / זוהר ארגוב זצ"ל לראיון עם מני פאר שנות ה 80
נכון, אני גם לא מתחבר אליו נרקומן לשעבר "נרקומן רואה זקנה, שיני זהב לוקח לה , ..." / זוהר ארגוב זצ"ל לראיון עם מני פאר שנות ה 80
מ מעיין חי ומתמלא New member 15/3/11 #129 גב עוזר לבחורים והוא../images/Emo47.gifופרידה בהמה ואתה אפס קנאי ו
D davidlev0255 New member 14/3/11 #16 ערס הזבל במשימה באי הגלות, לשיר מזרחי כעת? בטח יתעצבן אם ישירו לו
T TamiF New member 14/3/11 #47 נו מה רע בעירקים? ../images/Emo6.gif אני בינתיים בעדו, משעשע אותי לאללה ולא מטומטם בכלל. הטברייני והפטרון שלו יכולים להתחפף לי מהמסך וכמה שיותר מהר.
נו מה רע בעירקים? ../images/Emo6.gif אני בינתיים בעדו, משעשע אותי לאללה ולא מטומטם בכלל. הטברייני והפטרון שלו יכולים להתחפף לי מהמסך וכמה שיותר מהר.