פרק הדחה-מספר 9

גיורא הבן ז***! תמיד נטפל למי שנתפס

בעיניו לחלש ביותר.. מה הקטע להתעמת חזותית עם יולה?! אני יודע שזה הישרדות והמטרה היא לעשות הכל בשביל להישאר, אבל נראה לי משחק מלוכלך מדי.. כמו בן. לפחות הפעם זו לא אתי.

didush100

New member
גיורא חושב שהוא מבין יותר טוב מכולם

אם הוא לא יירגע הוא ימצא את עצמו בחוץ מהר מאוד

TamiF

New member
ואל תשכח - נטייה לקחת חסותו את כל מי

שמצטייר לו כאנדרדוג. רק חסר לי עכשיו שהוא יאסוף לחיקו את גב.

deathly hallows

New member
../images/Emo2.gif

מצאתי את עצמי בעד בן באי הגלות. יניב הזה פשוט זוהמה של בן אדם.. לא יכולה לשכוח איך הוא דיבר על היחס שלו לאשתו... שונאת את בן , אבל שמחה שהוא ניצח...

TamiF

New member
יולה לא פועלת נכון, עושה טעויות לדעתי

גיורא יאכל אותה בלי מלח.

אותי זה הצחיק משום מה. אני מעדיף

איש זבל אידיוט על על פני הדבר הזה שנקרא "בן-גיורא"

אבל

2 אלה מביאים את הקטע של הישרדות פה. המשחק מבוסס על משחק חברתי ומשחק אסטרטגי נטו. לגיורא יש חברתי ואסטרטגי, לבן... טוב, אין כלום. בינתיים גיורא פייבוריט שלי

פרינז

New member
אם כבר...

אז דווקא יונתן עשה משחק חברתי ואסטרטגי טוב בהדחה של אביב, גם הצליח לגרום לאביב לחבב אותו ולהיות בברית וגם להדיח, אם אביב היה במושבעים למרות ההדחה והבגידה היה נותן ליונתן את הקול שלו. עצם זה שגיורא מוקם למטה בסוציומטרי של השבט זה אולי סימן שהוא לא עושה את המשחק החברתי לגמרי כמו שצריך. והאסטרטגיה שלו גם לא עבדה קודם בזה שהוא הלך עם בן, ושנית הוא לא הצליח לשכנע את שאר חברי השבט נגד יולה.

הצעד שיונתן עשה בהדחה של אביב

הוא אסטרטגי אבל מפגר. תחשוב- אם הם היו מדיחים את בן- היה להם 5 בברית שלהם, וכשאביב מאיים לפרוש ואין בעיה לגרום לו לעשות את זה- טוב להשאיר אותו במשחק.

פרינז

New member
כשאביב מאיים לפרוש זה בכלל לא טוב

מישהו כזה עדיף להעיף כמה שיותר מהר, אתה לא יכול לדעת אם מחר הוא לא בעצם כן לעזוב את המשחק ואז לדפוק את הברית שלך איתו. אי אפשר לבטוח במישהו כזה במיוחד לא אחרי הצורה שהוא דיבר, הם השאירו אותו בשביל להדיח אותו ולא להדיח מישהו אחר. בואתו שלב גם לא היה נראה שהם ממש נגד בן. אני כן מסכים שהם היו צריכים לשמור את אביב כבן ברית 5 שאפשר להדיח מתי שרוצים, אבל השיקול הזה קל לעשות כשמסתכלים מהצד ולא נמצאים בסיטואציה ממש.

TamiF

New member
תאורטית כן

רק שיש לו מן קטע פטרוני מצטדק ובלתי נסבל שמקשה עליי להיות בעדו (ובתחילה חשבתי שכן אהיה). קצת מזכיר לי את מושיק בכל דברי ההבל המתחסדים שלו לדן מנו במועצות השבט בעונה הראשונה.

deathly hallows

New member
אני לא יכולה עם האירית הזו כבר

היא חייבת לצאת מהסרט שהיא חיה בו. היא חושבת שכל העולם סביבה ושהיא הכי חיונית בשבט ומחליטה הכל. אתמול כבר ראינו שזה לא כך אבל היא ממשיכה. בעעע, מקווה שהיא תעוף מהר...

TamiF

New member
בן עשה בשכל, מדבר נכון במיוחד לחבורת הגלמים

של מריקודו. זהו, יחד עם גיורא גמרו על יולה, מסכנה.

למעלה