פרק הדחה-מספר 9

amir6661

New member
שמחתי בשביל יולה

ובן באמת כבר נהיה לגמרי מעצבן ואפילו שיחק גרוע... למה ללכלך על השבט המקורי שלך? בסופו של דבר תצטרך גם אותם באיחוד. הערבוב היה ממש מעצבן כי כל האנשים שיכלו לעבור צד ולעשות הדחות מעניינות (גב, נטלי, יניב, בן וגיורא) נפלו דווקא בשבט שהם מיעוט בו. התקווה היחידה זה אולי רועי, אבל כבר בשיחה עם יונתן הבינו שהוא נאמן לבנאו. לא שאכפת לי כ"כ כי באמת בא לי כבר שגב או יניב יעופו... גב- אני מעריך אותו על הגמילה והכל, אבל כמו הסיפור על אמא של אביב... זה לא באמת מעניין אף אחד ושימוש ציני בסיפור הזה כדי לקבל הערכה רק מוריד מהערך שלך, אפילו אם זאת לא הייתה הכוונה. הוא גם חופר על זה ממש עד שכבר נמאס לך לרחם עליו וזה מתחיל להיראות כמו שחצנות בפרק הבא אירית מראה שהיא באמת מגעילה... הטיפשות נוזלת ממנה. נקווה שגיורא ויולה יקלטו שהם צריכים לשתף פעולה ולמצוא את האליל כדי לתת לעצמם סיכוי, ועוד יש הדחה כפולה! סך הכל עונה נחמדה
קצת יותר מדי פוסטמות וראויים אבל זמנם יגיע

פרינז

New member
יש הבדל בין גב ואביב

אני גם חשבתי שזה כאילו אותו דבר אבל הצורה שגב דיבר על זה, וגם בעצם שאלו אותו והוא לא מייד נידב את הסיפור (אם אני זוכר נכון) היה שונה לגמרי מהצורה שאביב בא התיישב לידם על החוף והתחיל לספר על אמא שלו בלי קשר לשיחה שלהם נראה שהשנה הם נאמנים בצורה קצת עיוורת לבריתות שלהם בלי לחשוב על התקדמות אישית במשחק. באיחוד זה יהיה מעניין לראות איך זה יעבוד.

איזה כיף בן הודח!!!!!

כולי תקווה שהוא באיזה החזרה מטופשת של מודחים. וישאר בחור שלו לעולמים וימשיך לחיות בסרט שהוא גאון הדור...

xcalibur

New member
אני מה זה מקווה שאירית תעוף בפרק הבא...

היא כזה יצור בלתי נסבל. חושבת שהיא מלכת העולם, שהכול סובב אותה. שיקבלו בעיטה קיבינימט היא והשתלים שלה.

jenny110

New member
איזה הפתעה נעימה בן עףףףףף סופסוףףףף

העיפו את הייצור הדוחה הזה והמגעיל הזה, לא חשבתי שאני אתפטר ממנו כל כך מהר, מזל שחברי מריקודו קיבלו שכל ברגע האחרון וזרקו אותו לכל הרוחות, מקווה שלא יחזירו אותו פתאום למשחק מאיזה אי של מתים אי של חייזרים:)) נשאר רק להעיף את גיורא המגעיל הזה שעושה עליהום לכל אחד שבא לו להדיח, ניסה לעשות ליולה מה שעשה לאביב אבל הפעם אכל אותה בגדול גיורא עוףףףףף טוססססססס הביתה.

פנומן 72

New member
חיים ומוות ביד הלשון

הסיבה שהוא הודח: שחצנות ! אם היה סותם את הפה, אף אחד לא יכול היה להפיל אותו. הוא כנראה לא חכם כמו שהוא חושב ...

למעלה