פרק הדחה-מספר 9

deathly hallows

New member
חחח אמרתי לכם

העריכה הזאת, הורסת את ההפתעה לצערי. אירית רחמים בסיס- יא חתיכת גזענית עופי כבר הביתה!!!!!!!!!!

אלIן

New member
גיא מטומטם?!

שבט מאוחד?! הוא לא ראה את ההצבעה?! מאיפה הוא הביא את זה?

השבט דיי מאוחד.. רק גיורא ובן הצביעו

ליולה... מה שכנראה פירק את גיורא לפי הפרומו למחר

אלIן

New member
לא. השבט הוא בנוי מברית של 4 ו - 3 נספחים

היום הצביעו נגד בן. פעם הבאה זה יהיה גיורא או יולה, אם הם לא יצליחו לעשות בלאגן.

פרינז

New member
כשגיא אומר אחדות הוא מתכוון בהצבעה

זה לא שהיה 50 50 היתה הצבעה אחידה מבחינת השבט למשל בהדחה של אביב זה לא היה אחיד כי יאנה ואתי הצביעו לבן אז בעצם לא היתה אחדות שם. יולה אמורה להרגיש קצת מוגנת כי היום הצביעו לבן מה שאומר פעם הבאה מוציאים את הבן ברית שלו שזה גיורע מה שיולה עכשיו צריכה לעשות זה להתחבר לאוהד ולירון ולהראות להם שעדיף אותה מאשר אירית או שונית.

StefyGirl

New member
מה זה היה הקטע הגזעני והמגעיל הזה

בפרק הבא שאירית צוחקת על המוצא של יולה???? לא נגמרו הימים האלה כבר? מי היא בכלל חושבת שהיא... ממש דוחה וילדותי ולא מכובד... אבל מה אפשר לצפות מאחת כמוה...

אירית ושונית שתיהן צחקו על יולה : שתי מגעילות

כמו שנעמה השפילה את שחר : עם מרינה וליכלכה עליה בלי-סוף. וכמו שריקי הקנאית(שאגב 18 שנים צעירה מליאורה : ונראת יותר מבוגרת והרבה פחות-טוב) ניסתה להשפיל את ליאורה לגבי האורז : שיצא לה עלק מגעיל !! עם אביגיל והדוגמנית הנמוכה והמפגרת. נשים כאלו : מבחינתי , הן לא יותר מהגר הערבייה : שעליה נאמר : תחת כי שפחה תירש גבירתה !! גועל-נפש. השבט הזה ככ' דפוק : קודם מדיחים את יגאל (אגב : הדוחה) למרות כל הליקוקים-שלו , אחכ' לירון רוצה להדיח את יולה ועונה לאירית : אני לא אשנה את החלטתי "המושכלת" ובסוף : משנה את דעתו : ומצביע נגד בן !! ואחרי שהם השאירו-אותה : הדפוקים חסרי חוט-השדרה : הם משפילים אותה : איכס.

jenny110

New member
ישששששששששששש העיפו את בן סופסוףףף

חשבתי שאני עוד יסבול הרבה זמן מהייצור המכוער הזה, מזל ששבט מריקודו קיבלו שכל ברגע האחרון וזרקו אותו רק שלא יחזירו לי אותו למשחק בשלב יותר מאוחר עכשיו צריך להעיף באופן דחוף את גיורא הדוחה הזה גם.

פרינז

New member
סוף סוף ביי ביי לבן

ולגיורא אני מתחיל לקרוא נראה לי גיורע...הוא ממש משחק בצורה מגעילה מלכלך על יולה וממציא עליה דברים מזל שהשבט האמין לה לפחות ולא לגיורע הזה. מקווה שבדחה הבאה הוא יעוף ובשבט השני יניב מתנהג חכם וגב לא שם לב אבל מסומן נראה לי בגלל שהוא חזק גם מבחינת חברים וגם פיזית...מקווה שידיחו את יניב

פרינז

New member
זה לא חלק מהמשחק...זו צורת משחק

חלק בוחרים לשחק בצורה כזו ישר על ההתחלה וחלק נאלצים לעשות בחירות שלא היו עושים בסוף המשחק

אבל שים לב מה קרה לכל ה"טובים" שלא התלכלכו-

מקום שני מקסימום. ואני לא קורא לבשבקין "טוב", כי הוא תיחמן לא פחות מכל אחד שם.

פרינז

New member
אבל זה בגלל השיטה בארץ

שהם בוחרים את המנצח אחרי שהם רואים את התוכנית ואז זה כבר לא רק מה שקרה על האי, אלא קשרים שנוצרו אחרי התוכנית הופכים לגורם נוסף

לכן

קשה לי לראות את התוכנית העלובה של ערוץ 10 כ"הישרדות"
יותר אח גדול על אי שקר כלשהו בקצה העולם.

TamiF

New member
בשבקין אהבל מדי בכדי לזכות בתואר של תחמן ../images/Emo8.gif

הגזענות המזעזעת של אירית ושונית כלפי יולה..

היפה והחכמה והטובה מגעילה אותי. אירית רחמים המכוערת פנימית וחיצונית מרשה לעצמה להתבטא וללגלג על בחורה זהב כמו יולה. איזה בושה של אדם אירית.

למעלה