פרסום דמות

Macbook

New member
הרכש החדש שלי במשחק. ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

טוב הרבה זמן חיפשתי אותם, בסוף מצאתי נעליים אדומות לרמה 90 עם 3 INT ו3% INT ב55 מיל, קניתי אותם ובסוף מצאתי את אלה, יותר טובות (ונראות יותר טוב) ב50.
אני מרוצה...

yonVata

New member
תתחדש!

האמת שגם אני ממש צריך נעליים... אבל נראה לי שאני פשוט אחכה עד שהמחירים ירדו ויתייצבו...
שלא לדבר עלזה שאני גם יכול ללכת להרביץ למפלצות שמפילות נעליים ולהתפלל לאלוהים שיצא עם פוטנציאל F3

Macbook

New member
תודה... ../images/Emo9.gif

תצטרך להתפלל שיצא עם פוטנציאל, אבל יכול לצאת גם עם פוטנציאל של DEX, נקסון בנו את המערכת הזאת לא נכון

yonVata

New member
אתה טועה...

נקסון בנו את המערכת הזאת בדיוק ככה שהיא תרגום לאנשים להשתמש בהרבה NX....

deisy

New member
שניכם טועים..../images/Emo11.gif

נקסון בנו את המערכת ככה שתהיה יותר מעניינת ומגוונת וגם לאלה שהשתעממו כבר מהמשחק יהיה מעניין ומאתגר לחזור...

deisy

New member
אתה ששששש......./images/Emo11.gif

תגיד לי, איך הרבצת כל כך הרבה רמות? מה זה זה? עד רגע אתה משאיר אותי בסיבוב!
התגעגעתי

spongbob

New member
../images/Emo110.gifקצת כוח רצון

והרבה סיוון חחחחח סיו הביאה את הרינג מיול השקסי, אני הפעלתי דאבל של CS ודאבל של REPS ויאללה! בערך 2 רמות כל 3 שעות משחק של דאבל על דאבל + רינג... מה שעוד עודד אותי לשחק זה למצוא דרופים שגרמו לסיוון להגיד "תמות!" חחחחח

yonVata

New member
שלא תביני אותי לא נכון גלית...

אין לי שום בעיה עםזה שנקסון מוציאים דברים חדשים בתמורה לקאש... אבל בואי נודה בעובדות... המערכת החדשה היא בעצם מסחטת כסף לא נורמאלית....

deisy

New member
מה? הקטע עם החפצים שם הפוטנציאל?

על מה בדיוק אתה מדבר? כי אם על הדמויות החדשות - אז כן, אני מסכימה, ועדיין אני לא חייבת לפתוח אותם.. אבל נדמה לי שדיברתם על חפצי הפוטנציאל - ושם אני לא באמת מבינה איך הגעתם לNX.. או שיש פה משהוא שאני מפספסת...

ווינגז

New member
כל פעם שרוצים לאפס את הפוטנציאל

(אם לא מרוצים מהפוטנציאל החבוי שהתגלה), צריך לקנות משהו מה-CS שיאפס אותו. בנוסף, אם קונים חמישה דברים כאלו - מקבלים מגילה שווה, ואם קונים עשרה - מגילה עוד יותר שווה.
סיוי, איך אני? הבנתי את המאמר?

yonVata

New member
זה לא רק זה...

המגילות שמקבלים אלה מגילות שאמורות להפוך חפצים רגילים לחפצים עם פוצנציאל.... עכשיו בהנחה שאת משדרגת את העגילים שלך גלית, הפוטנציאל שקיבלת הוא +10 STR... מין הסתם תרצי לשנות אתזה....

deisy

New member
אבל אני לא חייבת לאפס פוטנציאל

אני יכולה פשוט לנסות להשיג חפץ עם פוטנציאל אחר לא? נניח והתגלה לי עגילים עם +6% (I WISH) וסיסקרלתי אותם - איזה אינטרס יש לי ל NX? כמו תמיד אני מסכימה עם העובדה שנקסון רוצים כסף, כנראה שיש להם מנכ"ל חדש וחכם שידע איך לעשות את זה בצורה אגלנטית שכולם ירוויחו... אבל שורה תחתונה גם בלי NX אפשר להשיג את מה שאפשר עם לא? (שלא כמו סקילים של הדמויות למשל שאי אפשר אלה רק עם NX) זה נכון או ששוב אני מפספסת?

Hasselblad

New member
כן ולא...

בגדול את צודקת.. אבל נגיד שיש לך עגילים ממש ממש ממש טובים נגיד 24INT ו 14M.ATT יש סיכוי שתעדיפי להפוך אותם לעגילים עם פוטנציאל ואז תשתמשי בקוביה עד שתקבלי פוטנציאל טוב... בוא נגיד שעל היום הראשון של הפוטנציאל כבר היו מספיק אמריקאים שהשתמשו ביותר מ 20 קוביות על חפץ אחד... וכן נקסון רוצים כסף אבל נותנים אופציות גם למי שלא רוצה להשקיע כסף!

deisy

New member
טוב נו, ל NX תמיד יש את היתרון

של לשדרג בצורה טובה יותר, כמו הוגאס סקרול למשל.. (כן, כן , פדיחה שלי סיו...
) אבל מצד שני, זה יפה לשלב את ה NX ככה שבעצם גם אנחנו מרויחים וגם נקסון אבל מצד שני זה לא MUST כמו שהם עשו עם הדמויות שחייבות NX כדי לקבל סקילים בכלל - זה דבר שלטעמי הוא קצת לא פייר למרות שגם הוא מובן כי יש עוד סוגי דמויות לפתוח.. בכל מקרה, הבנתי אתכם

ווינגז

New member
מה שיפה במייפל זה

שאפשר להסתדר במשחק יפה מאוד בלי קאש. הדמויות החדשות קצת הורסות לי את התיאוריה [
], אבל כעיקרון אני מאוד אוהבת את זה שנקסון אומנם רוצים שתוציאי כסף, אבל נותנים לך יופי של אפשרויות לעשות כמעט הכל גם בלי להוציא אגורה (כשהדבר הגדול היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שהוא "קריטי" זה החתונות). ברור שאת יכולה להסתדר גם במקרה הזה בלי להוציא כסף ופשוט לחפש חפץ אחר, זה עניין של כמה טוב החפץ שלך מלכתחילה וכמה סבלנות יש לך. לא מפתיע אותי בכלל מה שסיו אמרה, שיש שחקנים שהשתמשו בקוביה מעל 20 פעמים על חפץ אחד ביום שזה יצא. ואם כבר - רק לי זה קצת מזכיר את הקוביה המיתולוגית שהיה צריך "לגלגל" בתחילת המשחק כדי להוציא סטאטים טובים? יש כאלו שגלגלו אותה עד ה-4-4 המיוחל, ויש כאלו שהסתפקו ב-4-5 ותקנו מאוחר יותר עם קאש.

למעלה