פרסום דמות

ווינגז

New member
פרסום דמות ../images/Emo103.gif

בשרשור זה תוכלו לפרסם את הדמות שלכם במשחק, פרטים על החפצים שאתם משתמשים בהם, חלוקת הסטאטים והסקילים ועוד. חברי הפורום יגיבו על הדמות ויתנו לכם רעיונות לשיפור על-פי ניסיונם האישי. אם אתם מעוניינים לקבל ביקורת על הדמות שפרסמתם, אנא ציינו זאת מראש בהודעתכם.

הלוואי והייתה לי דמות טובה לפרסם.... ../images/Emo7.gif

אולי ברמה 65 כשיהיהלי KANDIVA טובה וכל הציו שקניתי לרמה הזאת....

זו הפעם הראשונה...

שממש שמתי לב ל דERVER MAINTENANCE אבל זה בטח כי לא ישנתי כי אני לא נרדם אחרת הייתי חורפ עכשיו....

yonVata

New member
אתה תמיד יכול...

לפרסם פה את הדמות שלך ולקבל המלצות לשיפורים... זה כמו שמין הסתם גם בדמות שלי יש עוד 23546890382 וחצי מליון דברים שאניכול לשפר... ובין השאר זה המהות של השרשור הזה (בעייני לפחות) ופחות "לעשות-שוויץ-שוויץ-על-הגברת"

אני יפרסם ברמה 65

ברוב טיפשוטי בזבזתי 90% מהמסוס שלי על דברים במחיר מגוחך לרמה גבוהה יותר משלי ב- FM אז אמרתי : GIMMI GIMMI GIMMI GIMMI ואז נתקעתי במקוםעם מספיק מסוס לקנות 10 ATT GLOVES למשכן את ה- 4 ATT GLOVES שלי.....

Annnnnn15

New member
אוקי פרסום דמות..

קוסמת קרח רמה 70 בלוקן:) בקשר לסקילים- כפי שאתם בוודאי רואים דפקתי לעצמי את הטלפורט לגמריי:) והסיבה היא שכשפתחתי את הדמות- לפני כמה שנים, לא ידעתי כלום במייפל ובטח שלא מזה MG.. אז במקום להעלות את הMG עד הסוף העלתי עד החצי כי זה סתם לא נראה לי מעניין, ואת השאר שמתי באנרג'י בולט.
אז אח''כ בעבודה השלישית הייתי צריכה להשלים את הMG, והטלפורט כמובן נדפק
בעבודה השלישית העלתי בנתיים נקודה אחת באייס סטרייק

Annnnnn15

New member
בגדים וכדומה..

יכלתי לעשות חליפה לשלב 68 אבל הסטטים היו בערך אותם סטטים אז העדפתי לבזבז את המנסטר קריסטלים שהיו לי על נעליים

Annnnnn15

New member
המשך

ושאלה- בעבודה השלישית, ראיתי כמה אופציות פה במאמרים בפורום איך להעלות את הסקילים, והשאלה היא איך כדאי בעיקר חשוב לי שהדמות תהיה חזקה בנתיים, נגד הרבה מפלצות אבל גם נגד מפלצת אחת חזקה, ויעילה ( לשם שינוי )
תודה

Don Nirtin

New member
עד רמה 90- אייס סטרייק../images/Emo87.gif

אח"כ ספל בוסטר (תשאירי על 11 ותוכלי לחזור למקסס את זה יותר מאוחר לפי ההמלצה של רועי). אח"כ אלמנט אמפייקיליישן. משם הדרך קרובה ל100- את כבר יכולה לחזור לספל בוסטר ולמקסס את זה. אח"כ ישר יש לך בחירה בין 2 סקילים. אלמנט קומפיז'ן או סייל. את שניהם ממקססים. אל תגעי בפשריאל רזיזנט.

היא צריכה את האלמנט לפחות על 5

אז למקסס את הICE עד 80.. שתי רמות לשים על אלמנט ואז את הבוסטר

Don Nirtin

New member
האלמנט לא נחוץ עד רמה 80../images/Emo87.gif

ברמה 80 3 אלמנט ואז ספיל בוסטר.

הקטע הוא שהם דורשים 5 אלמנט בשביל בוסטר

ורמה 80 אתה נשאר עם 1 מיותר אחרי מקסוס הICE... לכן צריך שתי רמות של אלמנט אם אתה רוצה להתחיל עם הבוסטר

Don Nirtin

New member
אוקיי, ממה שאני רואה../images/Emo87.gif

1. חיייבת כובע זאקום. בדחיפות. 2. חגורה- אפשר לעשות יותר דוג'ו ולהשיג חגורה יותר טובה. 3. הנעליים עלובות. תנסי להשיג משהו עם 5 אינט. 4. השרביט חלש יחסית לרמה שלו. מציע לחפש אחד יותר טוב. 5. אותו הדבר עם עגילים. עם אינט וM.ATTK. 6. כפפות- גם עלובות. אלה דברים החשובים שראיתי

yonVata

New member
נירוש...

במקום לזרוק הערות תן גם פתרונות... נניח... אם אין לה כסף לקנות עגילים עם MATK, את תמיד יכולה לקנות מהמוכרי מגילות מגילות של 100% שנותנות 1MATK ב35K או 70K - זה לא הרבה, אבל זה הרבה יותר מכלום! לגבי הנעליים - גם שלי לא להיט - נסי לייצר נעלים עם וויזדום קריסטל בשביל לקבל בהן יותר אינט.... ולגבי הזאקום - אני מניח שבקרוב מאוד המחירים שלו יצנחו לאור הכאוס זאקום והשינוי האדיר המערכת הנשקים... מקווה שעזרתי במשהו

Annnnnn15

New member
הו

עזרת, תודה
אולי אני באמת אשים מגילות 100%, למרות שהן מביאות ממש קצת אז זה לא הכי שווה.. אבל באמת עדיף מכלום
ואיך אני מייצרת נעליים עם וויזדום קריסטל? קריסטלים לא חסר לי דווקא

Don Nirtin

New member
דרך סקיל מייקר../images/Emo87.gif

יש שלוש רמות. אחד ברמה 40, השני ברמה 75 והשלישי ברמה 105.

למעלה