פרסום דמות

yonVata

New member
אתה נוב /tapuzforum/images/Emo3.gif

תסתכל על הסקילים שלה.. יש לה כבר מייקר.. /tapuzforum/images/Emo6.gif

yonVata

New member
ולגבי השאלה של נסטיה...

הנה סרטון שמסביר אתזה בצורה לא ראה... http://www.youtube.com/watch?v=-2BWXrF73JA&feature=player_embedded וקצת מעבר... מכל Wisdom crystal אתה יכולה בעזרת המייקר (ופרידה מ110K מסוס) ליצור קריסטל שנותן לך תופסת לסטאטים... מ10 וויזדום תקבלי קריסטל שנותן לך +2, מ10 קריסטלים של +2 תקבלי קריסטל שנותן +3, ומ10 קריסטלים של 3 תקבלי +5... עכשיו כמו תמיד במייקר יש סיכוי שתייצרי קריסטל של 2, ותקבלי 3 במקום - והרווח נקי שלך
מה עוד? מה עוד?... אתה יכולה לשים עד 3 קריסטלים ואבנים (מסוגים שונים) על הנשק או החפץ שאת מייצרת, אפשר להשתמש באבנים של attack ו magic attack אך ורק על נשקים, ואם את משתמשת בסימולטור בזמן יצור הנשק יש סיכוי טוב שהנשק שלך יצא מעל הממוצע עם הסטאטים, אבל יש גם סיכוי שהוא יהרוס (זה לפחות מה שסיוון אמרה לי...
) מקווה שההסבר מספיק ברור...

Annnnnn15

New member
איבדתי אותך קצת..

"מ10 קריסטלים של 2+ תקבלי קריסטל שנותן 3+.." אז אתה מדבר על קריסטל או על מנסטר קריסטל? וממש עזרת, תודה

Hasselblad

New member
אני אסביר

יש במשחק את הקריסטלים שנופלים ממפלצות במקרה שלך בגלל שאת קוסמת נדבר על wisdom crystal בעזרת 10 קריסטלים כאלה באל נט את הופכת אותם לקריסטל מלא (שנראה כמו מין כוכב כזה) את הקריסטל המלא בעזרת הסקיל מייקר את הופכת לקריסטל עם סטטים שמגיע בהתחלה עם 2 INT ואם יש לך מזל אפילו עם יותר. אחרי שהפכת 10 כאלה לקריסטל עם +2 INT את יכולה לנסות להפוך את כל ה 10 לאחד עם 3+ INT, ואחרי שיש לך 10 אבנים עם 3+ INT את יכולה לנסות להפוך אותך לקריסטל אחד עם 5+ INT. כמובן שיש לקחת בחשבון שאין לסקיל מייקר 100% הצלחה.

שריתושי

New member
איך עושים את זה?

אחרי שהפכת 10 כאלה לקריסטל עם +2 INT את יכולה לנסות להפוך את כל ה 10 לאחד עם 3+ INT, ואחרי שיש לך 10 אבנים עם 3+ INT את יכולה לנסות להפוך אותך לקריסטל אחד עם 5+ INT. איך הופכים את הקריסטל ליותר מהסטט שלו?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאוקיי, הסבר

יש אבנים שנקראות "Crystal Ore" האבנים האלה באות בכמה צבעים ולכל צבע משמעות שונה.
הקריסטל הירוק נקרא DEX Crystal Ore והוא שייך לDEX.
הקריסטל הורוד נקרא LUK Crystal Ore והוא שייך לLUK.
הקריסטל האדום נקרא Power Crystal Ore והוא שייך לSTR.
הקריסטל הורד נקרא Wisdom Crystal Ore והוא שייך לINT.
הקריסטל השחור נקרא Dark Crystal Ore והוא לא שייך לשום STAT אלא לכולם ביחד, הסבר בהמשך. אחרי שאספת עשרה ORES (בתרגום לעברית "אורים") תוכלי ללכת ל- Vogen שנמצא בעיר EL-NATH או ל- Muhamad שנמצא בעיר Ariant ולהפוך את העשרה אורים לקריסטל שלם בהתאמה, זאת אומרת ש:
עשרה DEX Crystal Ore יהפכו ל DEX Crystal אחד,
עשרה LUK Crystal Ore יהפכו ל LUK Crystal אחד,
עשרה Power Crystal Ore יהפכו ל Power Crystal אחד,
עשרה Wisdom Crystal Ore יהפכו ל Wisdom Crystal אחד,
עשרה Dark Crystal Ore יהפכו ל Dark Crystal אחד. שימי
שאת האורים השחורים ניתן להפוך לקריסטל שלם רק אצל Vogen במחיר של 100,00 מסוס (100K) ואילו את שאר האורים אפשר להפוך לקריסטל גם אצל Vogen במחיר של 5,000 מסוס (5K) וגם אצל Muhamad במחיר של 4,500 מסוס (4.5K). לאחר שיש בידך את הקריסטל השלם הפעילי את הסקיל מייקר (Skill Maker) שלך, כדי להפעיל את הסקיל פתחי את חלון הסקילים שלך ע"י לחיצה על האות "K" ולכי לקטגוריה הראשונה, גלגלי מעט ותראי את הסקיל. אחרי שהפעלת את הסקיל מייקר בחרי בחלונית "Category" את האפשרות "Strengthe..." ואז בחלונית שליד גלגלי עד שתגיעי לאפשרות שתואמת את הקריסטל שבחרת, אם לדוגמא יש לך את הקריסטל Wisdom Crystal בחרי באפשרות Basic Wisdom Crystal לחצי על Create והיפרדי מ110,000 מסוס (110K), כעבור רגע או שניים התהליך יושלם ויצא לך Basic Wisdom Crystal שמביא 2 INT! אם תרצי להשתכלל ולהכין קריסטל יותר חזק תוכלי לעשות זאת, בחלונית שבה בחרת Basic Wisdom Crystal בחרי Intermediate Wisdom Crystal, כדי להכין את הקריסטל הזה שמביא 3 INT תצטרכי 10 Basic Wisdom Crystal שהם 10 Wisdom Crystal שהם 100 Wisdom Crystal Ore! כמו בפעם הקודמת, הכיני את המוצרים לחצי Create והיפרדי מ 330,000 מסוס (330K). אם ברצונך להכין את הקריסטל החזק ביותר בחרי בAdvance Wisdom Crystal Ore, שדורש עשרה Intermediate Wisdom Crystal שהם 100 Basic Wisdom Crystal שהם 100 Wisdom Crystal שהם 1000 Wisdom Crystal Ore! הקריסטל החזק ביותר מוסיף 5 INT! כדי להפעיל את הקריסטל פשוט גררי אותו על החפץ הרצוי. באשר לDark Crystal התהליך הוא אותו הדבר רק שהוא יקר יותר וכאשר שמים את הקריסטל המוגמר על החפץ אין לדעת איך זה יפעל... אוקיי, נראה לי שכיסיתי הכל, בהצלחה

Don Nirtin

New member
40../images/Emo87.gif

הסקיל מייקר מתחלק ל3 רמות. רמה 1- רמה 40. רמה 2- רמה 75. רמה 3- רמה 105..

yonVata

New member
אתה טועה...

מרמה 45 הקווסט של הסקיל זמין... אבל החפצים שאפשר לייצר בו הם מרמה 50 ומעלה. כשהסקיל ברמה 1 אפשר לייצר חפצים בין רמה 50 ל70, רמה 2 עד רמה 120 (אני חושב) ורמה 3 אני לא יודע כי עדין אין לי... בכל מקרה כמו שאת בטח יודעת החפצים שאת יכולה לייצר תואמים את הרמה שלך מה שאומר שמין הסתם לא תוכלי לייצר ברמה 15 חפצים לרמה 120....

Don Nirtin

New member
אתה שוב טועה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

רמה 2 זה רמה 70 עד 110. רמה 3 זה 110+ ואילך.

Don Nirtin

New member
ויש את PEE נדמה לי בלוידבריום../images/Emo87.gif

גם הוא אמור לייצר קריסטלים.

Don Nirtin

New member
ועוד הערה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אפשר את הסקיל מייקר לשים בתור HOTKEY על המקלדת של המייפל. וככה יהיה יותר גישה נוחה אליו.

למעלה