פרסום דמות

yonVata

New member
ניר בסה"כ מנסה למשוך אותך לברה ../images/Emo3.gif

בכל מקרה לגבי הלפרקנים, זה אומנם משעמם נורא, אבל אני הייתי עושה שם עם הפייטר שלי 1M בשעה בערך - שזה סה"כ לא רע... אולי שווה לך לנסות אתזה למרות השיעמום... חוצמזה שהם גם אמורים להפיל סטיילי (אניודע שהם קמצנים רצח בדרופים) שזה שווה בברה היום בין 4.5 ל5.5 מיל לדעתי...

לבנדר א

New member
|הזדהות|

אני עשיתי כמה טעויות דומות לשלך ברמות הנמוכות (MG? מה זה? בטח סתם סקיל מעפן ולא נחוץ... אווווו, למג'יק ארמור הזה יש אפקט ממש מגניב! *give points*) ונראה לי שהתמודדת איתם יפה. להשלים על חשבון הטלפורט זה גם הצעד שאני בחרתי בו, ולדעתי זה הכי מוצלח. לא באמת צריך אותו מלבד לכמה PQים, והם נהיית פחות משתלמים מיום ליום (...או לפחות ככה אני זוכרת). גם הMP שדרוש לכל שימוש נהיה פחות ופחות מורגש ככל שעולים רמות ויש יותר מקס MP. בשאר אני די מסכימה עם ניר. יאללה לחרוש על כסף כדי לשפר ציוד! אבל לא לשכוח ליהנות, כן? הכי חשוב.

Macbook

New member
תראי, אפשר לחיות עם דבר כזה.

יש לך את שלושת הסקילים החשובים- Magic Guard, Improved MP Recovery וImproved MaxMP. אבל כל שאר הסקילים שלך בבלגאן ענק... ויקחו חישובים מתמטיים ארוכים ומסובכים כדי לפתור אותם...
כן, טלפורט זה לא רק MP זה גם גודל המרחק...

Don Nirtin

New member
ועוד קצת על טלפורט../images/Emo87.gif

הרבה פעמים בזכות הטלפורט אני ניצל מכמה מצבים. א. מפות ארוכות ומתישות לעבור אותן בכל פעם. ב. כמעט מוות- אני פשוט משתגר משם ושם שיקוי על כל צרה אפשרית. ג. הטלפורט נחוץ להרבה פיקיואים. עדיף רמה 17 על כלום. ד. טלפורט ברמת המקס מנצחת את הPJ של הגנבים.

לבנדר א

New member
אף פעם לא הבנתי את זה.

אולי כי אף פעם לא היה לי ממוקסס, אבל על פניו נראה שההבדל לא כזה גדול. סה"כ המרחק טיפ-טיפה גדול יותר. עדיין אפשר לזרז הליכות ולהתחמק ממפלצות עם 14 נקודות.

deisy

New member
אולי זה בגלל

שעדיין לא הגעת לרמות שזה ממש משמעותי.. למשל בלפרי, עד שמגיעים לסקלס צריך המון טלפורט בגלל המפלצות בדרך, בעיקר ברמות שקל להרוג דווקא את הסקלס או היוטיס (קוסמי קרח או פריסטים) אבל הדרקונים מורידים הרבה... אה, ובבוסים, את יודעת כמה פעמים הטלפורט הציל אותי? אני חושבת שאין ך פשוט מקור השוואה זה הכל..

מ י ל ר

New member
טלפורט זה חשוב רצח

כבר נאמר פה פחות או יותר הכול, כול הקטע שמתי שהוא ממוקסס אפשר להשתמש בו בלי לחשוב פעמיים על ה-MP. לפני יומיים (שהייתי רמה 98) הלכתי לדוגו (בשביל הכיף) ונכנסתי לבד, פעם ראשונה שהצלחתי לנצח את פאפא לבד! לקח לי כמה דקות ועדיין הוא לא רגיש לקרח ושרטתי אותו בקלאוו, אבל עדיין, ניצחתי אותו לגמרי לבד! אבל, רק בגלל שהייתי דופק כול שנייה טלפורטים שלא יפגע בי, בגלל שהטלפורט ממוקסס הייתי עובר את פאפא ובזמן שהוא עושה קסם הייתי תוקף מאחור, שימושי XD

xFade

New member
../images/Emo79.gif להלהלה ../images/Emo9.gif

האיוון שלי,שכרגע עומדת על רמה 62 כי אני נשארתי בלי מסוס בכלל
היא לא הכי טובה,עדיין חסר לי המון דברים כמו אוברול וכפפות [דברים שעולים לא קצת
] ככה שבינתיים אני עסוקה בMASS APQ
סקילים אין צורך להראות,לאיוון נותנים 2 סקילים כל 10 רמות ככה שאין הרבה אפשרויות גיוון
סטאטים

Macbook

New member
הדמות שלך סבבה לינה!

חוץ מהעגילים, שלדעתי את יכולה להשיג יותר טובים במיוחד שאת חורשת על APQ... עכשיו אני בטוח שאת יודעת שאת צריכה את זה, אלמנטל וואנד 1 לEvan. כן, אחרי שהם יצאו האלמנטל הזה הפך להכי יקר ושרביט יעלה לך בערך 200 מיל? (פרצוף
ענקי), אבל אני מאמין שאם תשיגי 40 תפוחים תוכלי לקנות אחד
... לדעתי זה יותר חשוב מסאונה וכפפות...

yonVata

New member
2 שאלות...

מה האלמנט של אלמנט 1? ולמה אוון צריך דווקא אלמנט 1? הרי הוא מתקיף עם 3-4 אלמנטים שונים...

Macbook

New member
האלמנט של 1 הוא אש

לפי מה שהבנתי מבאזיל זה מה שאוונים צריכים...

xFade

New member
../images/Emo79.gif יאפ,ברה.

אבל היא לאקלסס ככה שאני לא יכולה להשתמש בציוד של קוסמים רגילים,רק ציוד שהוא COMMON עם INT.
אם יש לך כזה אני אשמח

xFade

New member
../images/Emo79.gif זה בסדר ../images/Emo13.gif

כי קוסמים שהם לאקלסס הם הרבה יותר חזקים מקוסמים שמוסיפים של לLUK. כיף להיות חזקה מרמות נמוכות

yonVata

New member
השמועה מספרת...

שאחרי הביג-משהו-שאני-לא-זוכר יהיה בעיה ללאקלסים ודקסלסים... נקווה לטוב בשבילך, ואני לא ארחיב מעבר - כי באמת שאין לי מושג מה בדיוק השינויים... בכל מקרה מבחינת ציוד יש לך ציוד סבבה לחלוטין - כדאי לך אבל להחליף את העגילים לפחות ל4/8, והגלימה שלך יותר טובה משלי, אז...

למעלה