פרחים בקנה?!

shellyland

New member
מה שקראתי עד כה

לא נשמע יותר אמין ממה שכתוב אצל הנאצים. או שהכתבת לא יודעת איפה זה קרית שמונה או שהיא לא יודעת איפה הגבול עם לבנון.

mucool2

New member
שהזעזוע מהתמונות *קצת* מוגזם

כמו שהערתי למעלה, זה לא יותר ממעשה ילדותי של כמה משועממים ולא צריך לחפש משמעויות מעבר לכך או להפוך את זה ל"מזעזע בכל כך הרבה מובנים".

כתוב שם

שהק"שמונאים הם כפריים מטומטמים, שקרית-שמונה יושבת על הגבול, שטנק אחד יכול לגרום לילדות ק"שניקיות להתלהב (כי בכלל לא עוברים שם כלי רכב צבאיים כל הזמן) עד כדי ציור בלתי נשלט של דגלי ישראל על הפגזים, שהיחידים שנשארו בקרייה עשו זאת מחוסר ברירה. חוץ מזה הכל נכון.

אבל לא כתוב שם שאת אחת מן השתיים:

1. קוראת ומבינה אנגלית כמו שאני קורא ומבין סווהילי. 2. קוראת אנגלית היטב אבל משקרת ומוליכה שולל טוב לעין ערוך. בכל מקרה עדיף, גודשי גודשות תרבות עברית, כי תקראו את הכתוב במקור ובעצמכם. הכתוב נסמך על דבריה של כתבת ידיעות אחרונות שנכחה במקום, ומלבד שגגות והגזמות עיתונאיות שיגרתיות, ניכרים דברי אמת.

shellyland

New member
כשהנקודה העיקרית היא מה?

שההורים כתבו את הטקסטים ושלחו את הילדות לצייר דגלים? בסווהילי אומרים: סו פאקינט וואט?!

את הרי קוראת אנגלית היטב, מלכה'לה.

אז תחרגי פעם ממינהגך להקריא אחרים, תקראי בעצמך ותראי סו פאקינג וואט. תאמיני לי. הפעם לא תתאכזבי. כגודל ההשקעה כן הרווח.

shellyland

New member
ניסיתי.

הגעתי לאמצע. לא מצאתי שום בשורה. מצאתי, לעומת-זאת, כל מה שמיולי אמרה. אני קוראת אנגלית היטב אבל מתקשה פיזית בקריאה של טקסטים שאינם עברית. בעיקר אם הם ארוכים ומשעממים. בעצם, אם הם ארוכים ומשעממים אני מתקשה בקריאתם גם בעברית.

אני דווקא מבינה אנגלית מצוין

מה שנכון הוא שבחרתי להדגיש את הקטעים שעצבנו אותי, ונכון שהם לאו דווקא רלוונטיים לאמירה המרכזית של הכתבה. מה לעשות, אני אנושית.

למעלה