פרזולים המשך

הורסמאן

New member
אז עכשיו כשאת יודעת

שסוסים לא משמינים מטילוף, ולא נמתחים ולא מיישרים את הגב, (לא בממדים כאלה), ולבטח לא בצורה שאדם שאינו מתעסק עם סוסים יכול לראות האם תתנצלי בפני צחי על מה שמכרת לו? משהו בסיגנון ש"ישרת להם את הגב". בגלל שהוא נפל קורבן למעשיה הזאת, הוא קצת ביזה את עצמו בפורום.

תםטםOHIO

New member
הבלבול שלי בתמונה בנוגע לזמן הטילוף

חל משום ששינוי כזה נראה בכל טילוף ראשון. לידיעתך. וזה מה שצחי ראה וזה מה שראיתי ביום הראשון שטילפתי. וגם זה מתועד.

הורסמאן

New member
בהערכה גסה

(גם בגלל הגודל הזעיר של התמונה, וגם בגלל שאין לי משקל במחשב), הסוס בתמונה התחתונה שוקל בערך 30 קילו יותר. אין הבדל בין הטענה שאפשר לגרום לכך בטילוף, לבין הטענה ששתי התמונות נלקחו באותו היום והטילוף הוריק את השדה. אני גם מניח שיש לך תיעוד דומה לכל טענה שרלטנית אחרת.

הורסמאן

New member
אצלי

עם מעט זמן הוא היה נראה הרבה יותר טוב. הוא לא שינה קונפורמציה, הוא בסך הכל השמין מעט. האמת היא שעם הרגליים שיש לו, היה יותר כדאי לשמור אותו קל. אבל זה לא אומר שאי אפשר לשפר את המצב שלו בהרבה, ברור שנצטרך לראות פרטים יותר מדוייקים בשביל לדעת עד כמה הרסו לו את הרגליים, ועד כמה הטילוף הרע (עשה יותר גרוע) את מצבו.

תםטםOHIO

New member
איזה סוס נראה טוב יותר בעינך?

העליון או התחתון. כמובן ברור לך שזה אותו הסוס?

הורסמאן

New member
אדם שהוא יקר לשנינו

קנה פעם סוסה "כמו ערביה" קטנה ורזה בת 8 בערך לאדם שלרבבות הימים גידל סוסים ערבים שנצחו באירופה. (נדמה לי שנתתי את כל הזהויות מבלי ממש לתת אף אחת
) כשהיא הגיע לחווה, האיש היקר לנו שאל את הנמצאים. "נו? מה אתם אומרים על הסוסה שמצאתי לו?" אמרו לו,"תראה היא יפה, אבל קצת קטנה ורזה". "אצלי היא תשמין", הוא אמר, ואז כשידיו פרוסות לצדדים העביר את המבט מיד ליד, ובשיא התמימות הוסיף "ותגבה". אף אחד לא העיז להגיד לו שהסוסה כבר בת שמונה. ואף אחד לא אמר לו, כי עשו לו כבוד בגלל דברים אחרים נכונים שהוא כן אמר. את ליאת עדיין לא הבאת דבר משמעותי אחד נכון לכאן. אז אפשר בקלות לומר לך, שהנסיון שלך לטעון כי הטילוף ישנה את מצב הסוס לידי "איזה סוס נראה טוב יותר בעינך?" הוא כל כך מגוחך שזה מבייש. אגב, בדיוק לבולשיט הזה התכוונתי כשהסברתי מה שצחי קנה ממך.

הורסמאן

New member
במבט מאומץ מאוד, נוסף

אני מאוד יתפלא אם הסוס ששיסעו לו את הפרסות לא צלע כהוגן אחרי זה. אך אשמח להווכח שוב על פי תמונות שאפשר לראות בהן יותר פרטים?

הורסמאן

New member
לא מזמן

חפשתי חומר על סטרסטר, בשביל מישהי בגרמניה דווקא. ונתקלתי בדף שאת פרסמת. אני מניח שלמרות שהוא מאוד לא משכנע, יהיה מישהו באיזה מקום שיוכל להביא את הדף שלך כהוכחה של "מה נכון ומה לא". "תקראו" הוא יגיד, "כתוב!" ליאת אם את רוצה לשכנע תביאי דברי הגיון, לא משהו שמישהו אמר או כתב. זוכרת איזה סוס ראינו שעמד אצלך באורווה? באתר אינטרנט! ובאופן מפתיע הוא גם עמד בארה"ב בחוות גידול.

תםטםOHIO

New member
לא מזמן

טענת שהמפרזל יכול להציג תמונה של פרסה עם מחוג והתרחבות יפה לפחות כמו אם לא יותר טובה מזו שהצבתי של סוס יחף. לזו התכוונת? כי בכנות, לא ראיתי פרסות מפורזלות שאינן מכווצות.

הורסמאן

New member
מה בדיוק מכווץ

בתמונה הראשונה בשרשור? את התמונה הזאת המפרזל הביא בשל הטענה המוזרה שלך שאת יכולה לטלף סוס להחלקה. אך היא גם מתאימה לנושא הזה. אני יודע שהמפרזל לא בדיוק מסתובב עם מצלמה, אבל אני בטוח שהוא יוכל לספק לך עוד הרבה תמונות אחרות. אפשר לראות אחת של הסוסים שלך?

למעלה