בוודאי שיש סתירה
דבר ראשון, אני רוצה להבהיר לך דבר חשוב. עד כמה שאני יודע, צחי הוא וטרינר מצויין (ואני חושב כך למרות שאני מכיר אותו רק דרך הפורום) , אך צחי וטרינר שעובד עם כלבים ולפי דבריו שלו, אין לו מושג בסוסים. למרות שהוא אכן כתב שהוא טילף באוניברסיטה, אני בטוח שצחי יסכים שהוא לא מוסמך לקבוע אם סוס עומד נכון, או אם באמת "התיישר לו הגב". את הבולשיט הזה הוא "קנה" מליאת. לגבי הסתירה, את הרי יודעת שפרזול עוזר להרבה סוסים, אז איך את יכולה להסכים עם הטענה של ליאת שפרזול גורם נזק לכל הסוסים? גם אם את עדיין לא רוצה להטיל ספק בשאר התאוריה שלה (לדעתי פשוט מפני שאינך מבינה במה מדובר) הרי שאין כאן הסכמה חלקית. "פרזול גורם נזק לכל הסוסים", זאת הצהרה שאת לא יכולה להתפשר איתה, או שאת מסכימה או שלא. אי אפשר לומר "פרזול גורם נזק לכל הסוסים, אך לחלק לא". שימי לב, אני כרגע לא מבקש ממך לומר אם את מסכימה אם מה שאני אומר, או עם הצורה שבא אני אומר זאת. אני רק רוצה להבהיר שאכן הבנתי אותך נכון. הבנתי ממך שאת לא מסכימה שפרזול גורם נזק לכל הסוסים, ומכך שאת לא יכולה להסכים עם מה שליאת אומרת, אין פה חלק כן וחלק לא. לטענה הזאת של ליאת אפשר להתיחס אך ורק בשתי צורות, או שאת מקבלת אותה לחלוטין, או שאת שוללת אותה לחלוטין. אני סקרן גם לדעת עם איזה חלק אחר של הרעיונות שליאת מציגה את מסכימה, ולמה. ושוב, אנא אל תאמרי לי שהיא בחורה נהדרת, אני יודע זאת לבד, אבל זה לא משנה לי כזיית בנושא שבו אנחנו עוסקים.