פרזולים המשך

תםטםOHIO

New member
יותר טוב

משמעו בפחות סיכון מבחינת סיכוי החמרה של בעיות שבמצב הזה של הפרסה הן בסיכון גבוה. פירטתי קודם. הפירוט אכן ישלח למי שידע לקרוא אותו ולא יתווכח אל מול דברים מוכחים במציאות.

תםטםOHIO

New member
תן לי סיבה אחת טובה

לענות לך על שאלתך ולהציב הוכחות. ויש הוכחות ולו מישהו באמת מעוניין ללמוד מה שיפנה אלי באנרגיה חיובית ואני אשמח להראות אותן.

הורסמאן

New member
בשביל להוכיח את הטענה שלך

ךפיה היית יכולה לעשות יותר טוב מהפרזל. טענה, שאני טוען, כי היא איננה נכונה בגלל שאין לך אפשרות לגרום לסוס לשים משקל על העקב. ברור שאת לא חייבת להוכיח, אך את פשוט מאפשרת לי להוסיף את זה לרשימת השטויות האחרות שפרסמת.: סוסים מתעלפים, 8 אינצ' בהאנד (או משהו כזה), ניוון שררי הפרווה, פרזול מזיק, אוכל מרוכז אסור, אסור מגינים, צריך עקבים נמוכים, אסור קובנים, חייבים טבילה במיים, מה שכחתי? היו עוד הרבה כאלה, נכון? אז מעכשיו נוסיף שיש לך גם סוד (שאותו תגלי רק לבעלי אנרגיה חיובית) אשר מאפשר בהוקוס פוקוס לתקן Contracted Tendon.

תםטםOHIO

New member
לא משכנע.

זה מוכח כאשר זה מתקיים במציאות. אתה באמת חושב שעפ"י הנסיון שיש לי איתך בדיונים בהם בנקודה מסוימת כל מה שנותר לך לעשות זה לבלבל את היוצרות ולערבב מושגים , ולאור הנימוקים שהחזרת כגון - בליל שטויות, בולשיט, ועוד, לאור האישיות המלבבת שאתה טורח להצמיד לי כגון צבועה מתעללת וכד', אתה הוא האדם שאליו אני אפנה עם הוכחות חותכות להחלמה כה רגישה? למה לי? הרי גם אם האמת תהיה מוצבת מול עינייך, גם אם סוס שעומד והקונפורומציית כתף פטלוק שלו עליה הסתמכת משתנה מול עינייך, כאשר כל העור המתוח על גבו משתחרר וכבר לא רואים סימנים של בית חזה וגב קעור, הרי גם תטען שזו אחיזת עיניים. מה אני צריכה את זה? למה זה יועיל לעשייה שלי? אני לא באה להוכיח לך דבר. עם כל הכבוד כלפייך, ויש, האינפורמציה הזו אינה "סוד" והיא נגישה, ואם אתה חושש מאתר אינטרנט כלשהו לך ותראה בעיניים. ייעצתי לך את זה בעבר וגם לאחרים. האנשים שאני עובדת מולם או איתם מקבלים את ההוכחות כשהן מולם. ואתה יודע מה, גיליתי שמול קהל אנשים אני מתרגשת ומגמגמת ומתבלבלת עד כדי כך שלפעמים מזל גדול כששופטים את ההוכחות בלבד או את המקרה עצמו ולא את ההגשה שלי, נרגשת ככל שתהיה.

הורסמאן

New member
נימוק כמעט משכנע

את רק שוכחת שראיתי בעיני מספיק דברים שקשורים בסוסים בשביל שאוכל בקלות לברור את המוץ מן הגרעינים. אני גם לא מופתע שאת לא מעוניינת לספק כאן הוכחה כלשהי, הרי מנסיון אנחנו יודעים שהן לא עומדות באור ביקורתי. זוכרת את ההוכחה שסיפקת לתלמידה שלך מדוע הסוס לא יכל לבעוט בסטרסר? הרי שיכנעת גם אותה, עד שהסברתי לה שהיא בנויה עם ברך הפוכה מזאת של רגל אחורית של סוס ולכן הבדיקה ה"מוכיחה" היתה צריכה להעשות בצורה הפוכה, ואשר אם היתה נעישת כך, היתה פוגעת בפרצופך בחוזקה. ליאת אין לך שבריר הוכחה שיכולה לעמוד במבחן המציאות, לפיה היית יכולה לשפר את מצב הסוס בתמונה, בצורה טובה יותר מהמפרזל. לי גם אין ספק שהיית גורמת לו נזק נוסף.

תםטםOHIO

New member
נימוק?

כל הדיונים איתך עוסקים בעיקר בכיבוי שריפות. סלח לי על אשר באופן אישי איני מעוניינת לשתף אותך בפירות עבודתי. אני בהחלט מקווה שבבוא היום תשמע על כך ממקור מוסמך שאולי יספק אותך אבל לפחות יפריד את המוץ מן התבן.

הורסמאן

New member
בכיבוי שרפות

את מתכוונת לנסיוניותיך הנואשים לחזור בך מדברים שאמרת, אשר אינם נכונים ואשר אין לך את הכבוד פשוט להודות בכך. לכן חצי מההודעות שלך נושאות גוון של "לא אמרתי", או "אמרתי אבל לא התכוונתי", או "יש לי הוכחות אבל לא רוצה להראות אותן"... אם במקום לעשות שמניות באוויר בכל פעם שאני מראה לך עד כמה את טועה, או בכל פעם כשאת טוענת דבר והיפוכו, היית פשוט מודה, היינו יכולים למצות את הדיונים האלה בעשירית מההודעות, ללא שריפות וללא שרשורי פלצות. אינך מתדיינת בהגינות, אדם הגון לא מעביר נושא כשמראים לו שהוא הביא לדיון שקר גס, אדם הגון מתנצל על כך לפני שהוא ממשיך הלאה, אם בכלל. אדם הגון לא טוען שיש לו הוכחות אבל הוא לא רוצה להביא אותן. זהו טיעון מגן ילדים. אני לא אתפלא אם עוד מעט תגידי שיש לך דוד שוטר והוא יבוא לאסור אותי כי אני לא מאמין לך.

תםטםOHIO

New member
בדיון הגון

היית מקשיב וקורא בעיון ולא היה צורך לחזור על הסברים מאות פעמים גם שנים אחורה רק כדי לסבר את ההתלהמות שנצמדת אליה. אני עומדת מאחורי דבריי ואין לי שום צורך, לא למען ההגינות ולא בכלל לשתף אותך בעבודתי. כל טוב.

תםטםOHIO

New member
זו לא

הטכניקה האהובה עליך להעביר נושא כשאתה מגלה שצודקים ורק למען המשך הויכוח להמשיך לתקוף? או אולי אתה מנסה לרמוז שאני משקרת? כך או כך, מיציתי.

dixie chick

New member
../images/Emo18.gif חמורה לשניכם!

נא להמשיך להתדיין בנושא הדיון הספציפי הנ"ל!!!! אם בא לכם להמשיך להתנצח על מי צודק בדרכו בחיים אתם מוזמנים להמשיך להתדיין בפרטי...! בינתיים השיחה קצת סוטה מהנושא המקורי שהיה בעצם פרזול! ולכן לפי דעתי האישית אולי הגיע הזמן להפסיק את הדיון לחלוטין, אבל לשיקולכם....

תםטםOHIO

New member
לא מוצאת איזה הודעה שלך

שמדברת על עקב בסוסי מירוץ. לו היית מבין שהעקב והבאר הוא זה שנדחף פנימה ויוצר את הכאב ברגל, גם אתה היית מקצר אותו בעיקר ככל שהעבודה של הסוס מצריכה חבטה חזקה יותר בקרקע.

הורסמאן

New member
דברים כאלה

את יכולה לכתוב רק בגלל חוסר נסיון. חפשי תמונות של סוסים בגלופ ואני בטוח שתשני את דעתך. אם כי, עם האטימות שאת מגלה, יכול להיות שלא תביני גם כשתראי בעיניים.

הורסמאן

New member
בבקשה ליאת

את מתארת לעצמך מה היה קורא לסוס הזה אם הוא היה פוגש את האדמה עם פרסה בזווית של 10 מעלות נמוכה יותר?

הורסמאן

New member
דבר ראשון

פרסה מפורזלת, מתכווצת ומתרחבת בדיוק באותה מידה כמו פרסה יחפה. אם תבקשי יפה מהמפרזל, אולי הוא יסכים להראות לך סירטון שמוכיח את הזה בדיוק. למרות שאני חושב שאחרי שהוא קרא את ההודעות שלך כאן, הוא לא ממש ירצה לבזבז את הזמן. דבר שני! מה עניין מחט לטוסיק?? הסרטוט שהבאת מתייחס לבלימת הזעזוע על ידי הפרסה, ואילו בתמונות את רואה את המנגנון שבו הפטלוק הרצועות והגידים פועלים מצידם בספיגת המסה, וניתן בקלות לשער את הנזק העצום שתוספת המאמץ, בשל הזווית הנמוכה יותר בעשר מעלות, תגרום להם.

תםטםOHIO

New member
דבר ראשון

לו היתה התרחבות כפי שהיא נעשית בפרסה יחפה טבעית המסמרים היו קופצים החוצה. ראה כדוגמא בפרסות גומי - יש צורך להחליף את המסמרים בהפרשים קצרים הרבה יותר. תמסור למפרזל דש'. שנית, הקשר הוא בלחץ מהבארז והעקב פנימה. באותו עניין - הזוית של העצם באזור הטוא הינה מתחילה בחלק התחתון של הטוא. תפסיק לבלבל את היוצרות. לא תהיה ולו שום השפעה על אזור העקב.

למעלה