פרזולים המשך

vet

New member
יופי אבל אל תחפש

אותי. אני בא בדצמבר מתישהו

הורסמאן

New member
בסוף

קצת פספסתי אבל הראו שבשבוע הבא יהיה משהו עם treadmill לך יש קשר לזה? אם אני אוציא את הכלבים ואת הגורילה, ואם אתה לא תגלה ל BBC, ואם אני אתפשר על האיכות, אני אוכל להביא את זה לכאן. אני חושב שהסקין גרפט יכול לעניין, או ההתיחסות כולה. למרות שהחבישה נעשתה בכיוון ההפוך. :)

הורסמאן

New member
ואת יכולה

לראות דברים דומים אצל סוסים שקופצים, ואפילו אצל סייחים משוחררים במרעה. עם פונים שבקושי עובדים את יכולה לעשות כל מני נסיונות ולחשוב שלא גרמת להם נזק, אם תתחילי להוריד עקבים לסוסים שעובדים באמת, תגרמי להם את כל הצרות שבעולם. אנא חידלי מלחתוך פרסות מבלי שיש לך הסמכה לכך ממפרזל מקצועי. אם היה בך שמץ של יושר מקצועי, היית מזמן זורקת את הכלים למקום שממנו לא היית יכולה להוציא אותם יותר.

תםטםOHIO

New member
1.

סוסים שקופצים עם מנעל לא מתרפשרת להם בלימת הזעזועים הנורמאלית שבפרסה. לא הייתי מעיזה היום לקפוץ עם סוס מפורזל. 2. אם אינך יכול לשטוח את טענתך בלי הערות מיותרות אל תצפה לתגובות ממני, אם יתחשק לי להסביר למישהו אפתח הודעה חדשה

הורסמאן

New member
שטויות במיץ

אנא אל תמציאי "הוכחות" שאינן קיימות. פרסה מפורזלת מתנהגת באותה גמישות.

תםטםOHIO

New member
פרסה מפורזלת אינה יכולה להתנהג

באותו אופן כיחפה מאחר ו - 1. היא אינה נשחקת. צמיחה לא מוגבלת יוצרת לחצים בפרסה. 2. ויבראציות שבפרסה מפורזלת יוצרות פגיעה בקוריום ופגיעה בנקודות החיבור של רצועות וגידים עם עצם או סחוס. 3. בלימת זעזועים נפגמת בין 60-80 % על בסיס פיקסציה בין הסוליה לקיר. 4. פיקסציה של קפסולת הפרסה מייצרת לחץ קבוע על הקוריום. סירקולציית הדם נפגעת מכך שהקוריום אינו מתרחב בדריכה ומתכווץ בהרמת הרגל וגם בניית חומר קרני נפגעת. 5. אפקט צנטריפוגלי במעלה הגפה כבד יותר ושוחק יותר את המפרקים והרצועות כל הדרך לכתף. (מכיון שאפקט תנועת הרגל במידה מסוימת כתנועת גלגל). במילים פשוטות - משקל בפרסה יהיה פי כמה בכתף. 6. דיפורמציה של הסחוסים והרצועות הלטרליות מפריעה לברייק אובר הטבעי. 7. כידוע לך הקוריום מכיל עצבים. קוריום מכווץ (להבדיל ממצבו כשטבעי) מגביל את תחושת הסוס את הקרקע. זו גם הסיבה מדוע סוס מפורזל ידרוך על אבנים ללא תחושה כאשר סוס במעבר ליחף יעבור תקופת הסתגלות. 8. היא מכווצת. יש לכך השפעות רבות. 9. מסמרים פוגעים בקיר הפרסה, חורים ישנים מייבשים אותה ומאפשרים כניסת מיקרובים אל הקו הלבן. 10. אחד התפקידים של הפרסה בשמירת טמפ' פנימית שנחוצה למטבוליזם תאי ולבניית חומר קרני נפגעת מכך. 11. עצם הפרסה גודלת עד אשר הסוס בן חמש שנים. פרזול מפריע לצמיחתה הנורמאלית ומייצר צורת פרסה מעוותת מהנורמאלי. הורסמאן, לו היתה בלימת זעזועים באמצעות התרחבות הפרסה כפי שהיא באופן טבעי המסמרים של המנעל היו בורחים החוצה בתוך כמה שעות.

הורסמאן

New member
נסי שוב

"1. היא אינה נשחקת. צמיחה לא מוגבלת יוצרת לחצים בפרסה." מה קרה לטענה שלך שהיא מכווצת? עכשיו פתאום יש צמיחה לא מוגבלת? ואין שום "לחצים", זאת המצאה שאין לה שחר. כמו גם 2,3,4,5,6, שהם בלבול ביצים ללא שום הוכחה. 7, אכן במקרים כאלה סוסים זקוקים לתמיכה של פרסת ברזל. 8,9,10 שוב בלבול ביצים. והפרסה לא בורחת למרות שיש התרחבות והתכבצות, כי המסמרים גמישים. בדוגמה שהבאת עם פרסות גומי המשחק הוא לאורך המסמר, לא כמו במקרה של תזוזת הטלף לרוחב המסמר.

הורסמאן

New member
אז בואי נראה

3. בלימת זעזועים נפגמת בין 60-80 % על בסיס פיקסציה בין הסוליה לקיר. מאיפה הפקציה? מאיפה 80-60% ? היידעת שהירח עשוי מגבינה? ולכן ליאת גם 1) זה המצאה ללא שחר. הדבר הכי קל בעולם זה להמציא "עובדות" ואז לבסס עליהם תאוריה. מהיום הראשון שכתבת כאן פזרת "עובדות" כאלה,"סוסים מתעלפים מהמתג", זוכרת? לא, אני לא אתן לך לשכוח את זה, עד היום לא התנצלת על השטות הזאת ואת ממשיכה לפזר את אותן השטויות כאילו שהן עובדות מדעיות.

vet

New member
חוסר דיוק והרבה ניחוש

פרסה מפורזלת נשחקת בעקב אבל לא באצבע שכן ישנה תנועה יחסית למנעל. השינוי בגובה הויברציה הוא 15% מדוד. אפקט העליה בויברמציה נעלם כבר בגובה של הפטלוק. ההבדל בכח הכללי הפועל על כל הרגל קטן. כל הממצאים הפתולוגים שתארת לא הודגמו באף קבוצת מחקר עם קבוצת ביקורת אני עדיין ממתין לפרסום של סטרסר

תםטםOHIO

New member
בוא נראה

מה קורה בעקב שנשחק וציפורן שממשיכה לצמוח? סלנטד הילז נמצא במקרים של נויקולר וכמובן עוד התכווצות. ויברציה של 15% יותר שמגיעה עד הפטלוק ההתיחסות היתה לחיבורי גידים שנפגעים מהובראציה ז"א כל הגידים באזור הפרסה עד הP1. לגבי עד הכתף התיחסתי למשקל לא לויברציה. הוטרינרית שטרסר מסתמכת על מחקרים שהאקדמיה מקיימת, התיאוריות שלה מתבססות על פיזיקה ואנטומיה, אם ניתן להוכיח (ללא קשר לפרקטיקה מוצלחת במציאות) במחקרים נוספים אני מעריכה שיותר כאלו יהיו ככל שיותר וטרינרים יראו את תוצאות השיטה ויתעניינו. בנוסף, מחקרים שקמו בשנים אחרונות מתיחסים לפוליט ביתר התלהבות. למשל, אותו מחקר הקושר בין בעיות לב ללמיניטיס. כזכור לך שנה שעברה לא היה מקובל כאן בפורום כי זרימת דם מן הרגל מסייעת במטבוליזם, זו היתה תיאוריה שלא קל היה להוכיח, מן ההגיון וההבנה הפיזיקלית והאנטומית של הסוס זה היה נראה משתמע וברור אולם היום זה מוכח.

vet

New member
"כזכור לך שנה שעברה

לא היה מקובל כאן בפורום כי זרימת דם מן הרגל מסייעת במטבוליזם, זו היתה תיאוריה שלא קל היה להוכיח, מן ההגיון וההבנה הפיזיקלית והאנטומית של הסוס זה היה נראה משתמע וברור אולם היום זה מוכח" באמת? אנא חדשי לי. יכול להיות שפיספסתי משהו

למעלה