פסח הולך ומתקרב.......

Bagit

New member
טקליה, את פשוט אגואיסטית. ../images/Emo15.gif

כשקובעים מפגש מתחשבים בכל הפורום, לא רק בך. את מבינה את המילה בכולם
ז"א שכל אחד שכותב בפורום בצורה סדירה, יתחשבו בו. אז תחשבי בזה.

נכוווןן יש את החווה שלנו... ש......

צמוד אליה יש פארק כזה ענקיי עם דשא ירוק וכייף להיות שם ולהתבונן על הסוסים... וזה גם קרוב לכולם!! זה בדיוק במרכז!!!! וקל להגיע לחווה... וזה בדיוק באמצע לצפון ולדרום.... חוץ מזה דורון שאת תשני אצלי מתישהו בפסח ונארגן שזה יצא אותו תאריך.. ואז תגיעי בקלות!!

i love INDIANA

New member
מצטערת אבל.....

אני לא חושבת שאני יוכל לבוא אם זה יהיה 6 שעות נסיעה...... אני גם לא ממש רוצה כי יש לי בחילה בנסיעות.....

למה 6?!?!!? מה פתאווםםם..זה....

יקח משהו כמו שעתיים-שלוש גג!!!!!!!!!!!!!! וזה עדיף לך מאשר לנסוע לבית חנניה איפה שקיסריה שלשם יקח לך 4 שעות נסיעה...

אני תומכת בדרור

אם זה יהיה בפארק אפשר לארגן שזה יהיה מתי שאני אצל דרור וזה ממש באמצע אז זה טוב.. ובשבילי גם בקיסריה טוב, ואני אוכל לראות את ביג'יי החתיך שלי!!!! אבל נראה לי אני אבוא לקיסריה איזה יום מתישהו...

דבר ראשון זאת לא שי -טקילה אלא

סתיו אנילא אגואיסטית פשוט יש תפתיחה של האורווה זה הכל ותל אביב או רמת גן זה בידיוק חצי שעה- מהאורווה......... כל אחד רוצה שזה יהיה אצלו אני אבוא גם אם זה יהיה במקום אחר אבל פשוט אמרתי שיש אצלינו כבר תאירוע של הפתיחה אז חשבנו שיהיה נחמד אם כולכם תבואו לא בהחרכ בתור "מפגש פורום" הבנתוס?!?!? ומאילת לתל אביב זה חמש שעות....בערך.....+- זה גם משו שכל הרוכבים של האורוות בבית חנניה ממש מתרד\גשים ורצינו לחלוק את זה איתכם ווטאבר מה שתחליטו אתם מוזמצנים בלי קשר למפפגש........

וחוץ מזה שאני ממש לא רוצה שנפצח

בוויכוח פורום..... יש אצלינו תפתיחה ורק רצינו להזמין אותכם בלי קשר או עם למפגש פורום!........... ממש נשמח לראות אותכם!!!!! וזהו!.........

טוב סליחה אני ממש לא יודעת את.....

הזמן נסיעה.. כי פעם אחרונה שהייתי באילת זה היה לפני 4 שנים!! וגם זה לא היה בנסיעה ברכב זה היה בטיסה משדה דוב בת"א לאילת.. אבל שמעו יותר מהחווה שלנו אין משהו יותר קרוב.... כי סה"כ צריכים להתחשב גם ברוכבים שגרים יותר בצפון מכיוון שיש יותר צפונים בפורום מאשר דרומים...

i love INDIANA

New member
למה....

דוקא הרוב מהמרכז ולדעתי יש יותר דרומיים מצפונים.. יש...4 או 5 דרומיים... ומי פה צפוני?? כאילו כמעט כולם מרכז!

אמממממממ קודם כל יש יותר......

צפונים מדרומים... בדרום יש את אולנה(ע), אותך(חמוטל),יאיר ותאיר.. אם יש עוד מישהו.. מצטערת אני כרגע לא זוכרת.. ובצפון יש את: דורון, נטע, יעל, אבישג, יש עוד אחת שהיא מעמק זוהר נראה לי, שי, ו.. זהו שהם הכי צפונים.. כמובן שיש איזה 6 אנשים שהם מדני היי שזה נחשב מרכז יותר אבל אם את אומרת או צפון או דרום אז הם נחשבים צפונים.. ויש גם את זוהר שהוא גר ליד רחובות שזה גם במרכז.. את מבינה?? אז יוצא שמשתלם לנו לעשות מפגש במרכז מאשר בבאר טוביה איפה שאלונע רוכבת או במקום אחר..כדי שזה יהייה יותר קרוב אליכם... מה שאני חושבת זה שאתם צריכים לארגן לכם משהו... כי סה"כ את לא יכולה לגרור את רוב הפורום לדרום... כי את מסכימה איתי שזה טמטום.. והכי טוב שזה יצא באזור המרכז.. משהו כמו בחוות דני היי או בחווה שלי.. חוות הפארק.. שזה אפילו יותר קרוב לכם!! וכן לדעתי השעה-חצי שעה נסיעה זה משעמותי.. אבל איך שאתם מעדיפים.. כי יש לכם 2 אופציות או מפגש בחוות הפארק או בבית חנניה...

ושוב........יש אצלינו כבר אירוע

מאורגן של הפתיחה של האורווה אפשר לנצל את זה ואחרי זה לעשות איזה קומזיץ קטן בשדה מאחורה יכול לצאץ מאוד נחמד.... ואם לא אז בחוות הפארק או משו.......

Bagit

New member
שני דברים. ../images/Emo15.gif

א. אלונה לא אולנה לידע כללי. ב. אתם התייחסתם למה שכתבתי
מפגש ראשון הכ טוב לא קשור לסוסים. למה
כי אם נעשה משהו שכן קשור לסוסים, נהיה מרוכזים בסוסים ולא בשאר חברי הפורום. שמתם לב

shaililo

New member
זה פורום סוסים../images/Emo117.gif

מן הסתם נעשה משהו שקשור לסוסים! ואני לא חושבת שבגלל שיהיו סוסים בסביבה לא נתייחס אחד לשני...

Bagit

New member
תחליטו לבד. את הדעה שלי אני ../images/Emo15.gif

כבר אמרתי. אני אראה. כפי שהמצב עכשיו אל תכללו אותי.

Pink Red

New member
לפי מה שאת אומרת....

אז הכי נוח לרובנו זה אצלנו.... כי אנחנו לא הכי צפון ולא הכי דרום.... ממש בניכם!! ואני ממש לא רוצה להיות אגואיסטית או משו אבל אם הם יכולים להגיע מאילת למרכז שזה איזה 4-5 שעות אז לא נראה לי שעוד חצי שעה-שעה ישנו כל כך... וגם יש אצלנו את הפתיחה....... ( כמו שסתיו אמרה מליון פעם! ) אבל באמת תחליטו אתם מה אתם רוצים... אני רק אמרתי את דעתי! ד"א..... בוקר טוב!

אני גם לא חושבת שזה יזיק

למישהו אם זה יהיה באורווה אז אנשים יסתכלו קצת על הסוסים אבל אז נשב סביב מדורה ונדבר מה הקטע\?!?! ובאמת כמו ששי אמרה זה פורום סוסים מן הסתם שנעשה משהו שקשור איכשהוא לסוסים!...............

i love INDIANA

New member
אממ....

חיפה זה מרכז לא?! כאילו צפון זה הגליל והגולן....(לפחות במונחים שלי...) ר"ג זה ממש בצפון!!! אין משהו יותר דרומי קצת??? אממ.....מצפה רמון??

למעלה