פסח הולך ומתקרב.......

אבל יחסית לאנשים שרוכבים פה...

חות מאילה שליד אילת (שנרה לי שהחצי שעה הזאתי לא עקרונית!) אנחנו די המרכז בין משמר העמק לעמק זוהר ולעין המפרץ ובין חוות הפארק כנות אודים דני היי וכו כל המקומות האלה לא יותר משעה! ואני חושבת שזה המרכז (רוב המקומות הרבה יותר קרובים למשמר העמק זה איזה חצי שעה ולעמק זוהר זה פחות...כנל לכנות וכו!!! והפארק! שום דבר לא ממש רחוק מאיתנו!)

אני לא חושבת על מקום כמו......

לונה פארק.. כי אנחנו נהייה יותר מדי ויותר כייף לעשות את המפגש הראשון במקום פתוח כזה עם דשא שנוכל לדבר ולצפות על סוסים... וככה גם רוב הפורום מעדיף...

Bagit

New member
למשל אשקלון ../images/Emo15.gif

כן רחוק. את חושבת על מה שנוח לך. אני צריכה אם כבר להגיע באוטובוסים... את מבינה את הנקודה שלי
את חושבת שאת המרכז, אבל בשבילי אשדוד זה רחוק... בקיצור, אל תחשיבו אותי.

אני לא מבינה!

לונה פארק-למפגש פורום סוסים?!?! מה ההיגיון!??! טוב תעשו מה שתם רוצים אני לא באה ללונה פארק אני שונאת תמקום הזה כבר מגעיל שם.........

פסח הולך ומתקרב.......

לאיזה קורסי רכיבה אתם הולכים אם בכלל... על מה אתם ממליצים וכו....... אני יודעת שזה קצת לא מציאותי אבל חשבתם על מפגש פורום!?!?!?

לא!!!! אנחנו רוצים להחשיב את כולם!!

ולי המיקום לא עקרוני רק ממש חשוב לי שתראו תאורוות החדשות וזה גם מקום נחמד וגם ממני זה איזה רבע שעה! מה קרוב אלייך!?!?

אבל אתם הולכים לשם

בישביל הכיף לא בישביל מפגש פורום......... אני עדיין לא הבנתי למה לא לעשות את זה במקום של סוסים?!?!

shaililo

New member
נכון!!../images/Emo45.gif ../images/Emo117.gif

הכי טוב זה מקום עם סוסים..... מה רע בזה?

i love INDIANA

New member
ברור מקום עם סוסים../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

מה זה פורום סוסים לא??? מה לא? אופס.. טעיתי בפורום....

ב-י-ד-י-ו-ק

מי שרוצה ללכתללונה פארק תיקבעו כבר אחד עם השני.......... אבל בגלל שזה פורום של סוסים כן כן [החיה היפה הזאתי 4 רגליים 2 עיניים זנב ופה אז תצריך לעשות משהו ששור אחרת איפה ההיגיון?!

i love INDIANA

New member
כואב לי הגרון!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo129.gif

כואב לי הגרון בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! מווווווווווווווו!!!!!!!!!!! מיאו!!!!!!!!!!!!!!!!! קוקוריקו!!!!!!!!!!!!!!!! גע גע!!!!!!!!!!! כ-ו-א-ב!!!!!!!!!!!!!!!!!

לונה פארק זה רעיון ממש דפוק כי.....

אנחנו באמת פורום סוסים ואנחנו בטח נהייה לא מעט ילדים.. ולמי יש עצבים לעמוד בכל התורים בלונה פארק ועזבו את העניין שיהייה שם אפילו מפוצץ!!! וזה גם משעמם.... אני חושבת שהכי טוב זה מקום עם דשא וירוק ושיש שם סוסים!!!!!!!!!!!! מי שלא אוהב את הרעיון שישאר בבית ולא יבוא!!!! לדעתי צריכים לעשות שרשור של הצבעה.. שבו נציע מספר מקומותת והמספר עם הכי הרבה קולות הוא זה שיהייה...

shaililo

New member
פחחחח דרור!../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

את הצעת את זה...
אבל את צודקת... לונה-פארק זה חרא...

מה?!?!? לא אני לא!!!!!!!!!!! עדי...

הציעה את זה~!!!!! זאת שקוראים לה:"הקוקי של אוסטין" אנשים!! אל תחשבו שכל כינוי שהולך פה עם אוסטין זה אני.. נכון אני המעריצה הראשית של אוסטין ואני זאת שקראתי לכינוי שלי על אוסטין ראשונה וזה לא אשמתי שאנשים מעתיקים ממני... אבל אני לא הצעתי את הרעיון הדפוק הזה!!!!!!

תקשיבו

אנחנו צריכים להיפגש במקום עם סוסים או שקשור לסוסים...... אני שוב אגיד שיש אצלינו תפתיחה....... ואז נוכל לשבת בשדה מאחורה ולעשות קומזיץ! מה רע!?!?1 ואנחנו בידיוק באמצע! אי אפשר לעשות את זה בחיפה כי אז זה רחוק לאנשים מתל אביב ואי אפשר לעשות את זה בתל אביב כי כל האנשים שרוכבים במשמר העמק ועמק זוהר לא יוכלו להגיע כי זה רחוק! אז אולי יהיו שניים שלושה אנשים שיהיה להם קשה להגיע (חוץ מהחברה מאילת!) אבל לא נוכל למצוא משהו שכולם מאושרים ממנו!!! אני חושבת נצליח להתארגן בהסעות!..........אפשר לאסוף אחד את השני ולעשות תורניות מי שגר אחד ליד השני! וגם שכל אחד יכתוב מתי לא נח לו בחופש כדי שנתאם את זה

i love INDIANA

New member
אמממ....

בוא נעשה דבר כזה.... מה המקום הכי צפוני שיש לנו מישהו ממנו ומה הכי דרומי..(אילת) ואז נחפש את המקום שהכי הכי קרוב להיות בדיוק אמצע בין שניהם והקצוות הרחוקים יותר יחתארגנו ביחד בהסעה או משהו.. כאילו אם למישהו מאחד המקומות יש איך להגיע שייקח איו עוד כמה ילדים שהוא יכול מאותו האיזור ככה יוכלו יותר אנשים להגיע....

אני הכי צפונית

היות ואני לא רואה את סטורם,מתן,אנרכיסטית(בצבא),יעל וקטיפה(נראה לי היא היתה בבצת) כותבים פה יותר... ואני גרה בעין המפרץ, תחפשו על פי עכו

i love INDIANA

New member
אז ....

עין המפרץ זה הכי צפוני ואילת הכי דרומי..... אז נראה לי האמצע זה משהו באיזור תל אביב....אוליי אפילו טיפה יותר דרומה....

למעלה