פסח הולך ומתקרב.......

Bagit

New member
אשדוד../images/Emo35.gif רחובות../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

נצר סירני
 
ממש לא רעיון טוב!

כי חוץ מאילת מי הכי דרומי והכי צפוני וככה נעשה את זה! ותל אביב זה לה המרכז של עין המפרץ ואילת!
 

i love INDIANA

New member
מה?!../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

מה זאת אומרת חוץ מאילת מי הכי דרומי ומי הכי צפוני?? ומה אנחנו? עיזים???
 
יש המון לדוגמא יגור

אי לדוגמא רוכבת בג'וקי קלאב שברשפן וזו גם חוה טובה למפגש ל הרבא אנשים בשת לדוגמא
 

ר ו ב י ן

New member
באודים יש גם מסעדה ליד

למרות שהם נורא נורא אבל נורא יקרנים, ואין שם דשא. זה צמוד לסוסים ובגלל הפירוק של הקאנטרי יש שם הרבה אנשים להיפגש איתם (נראה לי לא יודעת מי משם)
 
תקשיבו באמת......................

ותיקחו את זה ברצינות!!!!!! כל אחד רוצה שזה יהיה אצלו.....ברור שכן זה הכי נח שזה אצלףך וקרוב לבית..... אבל חוץ מהאילתים שנראה לי שלא יפריע להם עוד חצי שעה (אחרי ה5 שעות) אם תיקחו את כל האזורים שרוכבים בהם.... מתל אביב עד חיפה אנחנו בידיוק באמצע!........... ולא רק זה......אני יודעת שזה נשמע כמו איזה מסע שיכנועים אבל אנחנו גם מזה היינו שמחים שתבואו לראות תאורוות החדשות שלנו (אנחנו מתרגשים מזה לאללה!!) ואם תבואו עם קשר למפגש או בלי נוכל לעשות קומזיץ מאחורה בשדה הפתוח! יהיה נחמד!!
 
מנהלים!

מה אתם חושבים!?!? אתם תבואו אם יהיה מפגש כזה?!!?!? איפה אתם גרים!?!. מתי נוח/לא נוח לכם!?!?
 

i love INDIANA

New member
סתיו אתם ממש לא פסדר...../images/Emo58.gif

זה שאנחנו רחוקים ממילא זה אומר שאותנו לא מחשיבים בקטע של האמצע? אם כבר אז זה שאנחנו הכי רחוקים צריך לגרום לכם להתחשב ולהדרים ולא להגיד שלנו זה רחוק גם ככה אז לא מחשיבים אותנו!!!
 

zohark

New member
כולללללם כנסו!

תיהיו מציאותיים...יש בפורום אנשים מכללללללל הארץ אתם באמת חושבים שתצליחו לכנס את כולללם במקום אחד? דבר ראשון לא נראה לי שאני יבוא אם זה לא יהיה בתחרות או משהו כזה. דבר שני- לא נראה לי שהמנהלים יבואו (הם יותר מבני 20 מה יש להם לחפש עם ילדים בני 15???) ודבר שלישי לחמוטל- זה נראה לך הגיוני שאם הרב גרים בצפון (אני לא ברוב הזה) ורק קצת גרים בדרום אז צריך לבוא לדרום? הרבה יותר קל שקצת אנשים ייסעו אל הרוב ולא הרוב אל הקצת אנשים. תחשבי בהגיון אנשים סליחה אם זה נראה שאני מנסה לפתוח מריבה אבל אני רק אומר את האמת ומכניס אותכם למציאות...אין מצב שכולנו נפגשים אם זה לא בתחרות או משהו שגם ככה נבוא.
 
צודק בהחלט!!!

זה לחא שאני לא מחשיבה אותך! חס!! אבל אנחנו פשוט הרוב והרבה יותר קל שאתם תבואו כמה שיותר אלינו ולא אנחנו אליכם......
 

i love INDIANA

New member
זה לא מה שאמרתי!!

לא אמרתי שתבואו לדרום אבל אתם כל הזמן אומרים "טוב חוץ מהאילתים שלהם לא תפריע החצישעה הזאת" אבל כמו שאתם הצפונים רוצים שאנחנו ניסע כל הדרך אליכם גם אנחנו רוצים שאתם תתקרבו.... אז במקום למצוא את האמצע בין המרכז לצפון תמצאו את האמצע בין הדרום לצפון!!!
 
אבל אנחנו הרוב!!!!

זה מה שאמרו מעלי! שזה לא הגיוני שכולנו נתקרב ל4 ילדים! ככה זה יותר נח לכולם חוץ מלכם! אם אתם בכלל מתכווניחם להגיע! מי מאילת מתכוון להגיע?!!?!?!?!??!?! וזה באמת יפריע לכם עוד איזה 20 דקות נסיעה!?!?!?? אתם ממש מעט יחסית! לא בהתנשאות או בכוונות רעות! אי אפשר שזה יהיה טוב ןונח לכולם מנסים למצוא את הנח לרוב!
 
בידיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאללה חלאס כבר...... עכשיו בכל הרצינות עקרוני לך לנסוע עוד 20 דקות!?!?!??! אנחנו סתם מתווכחים פה ?!!?!?!? נו באמת.................... למה לריב??! את צריכה להבין שנורא קשה להתחשב בכם ב100 אחוז! אז אנחנו מנסים למצוא את האמצע של הרוב..... וכמה מאילת מגיעים בכלל?!? כי אמרו פה שלא יוכלו להגיע או משו! האמצע של כולנו זה בערך זיכרון......משו כזה ובית חנניה זה 2 דקות מזה! אז תחליטו מה שתם רוצים!
 
למעלה