פסח הולך ומתקרב.......

ויש לנו מאחורה מין שטח ירוק כזה ששם

מיועד להיות בעתיד המגרש חימום אז אפשר לעשות שם מדורה (נופםר הציעה!!)

Bagit

New member
בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אבל אפשר על חוף איזשהו... ניצנים אולי

גם חוף קיסריה זה ממש נחמד

אבל קר יש מאחורי האורווה שלנו מין שדה נחמד שאפשר לשבת שם ויהיה נורא נחמד אם תבואו לראות תאורווה החדשה!

taz512

New member
מישהו קרא לי?

אני פה, חי וקיים, מוחק משרשר ומחפש מידי פעם מקום להכניס את פנינות החוכמה שלי, לצערי הרבה אין לי יותר מידי מקומות להכניס בהם את הפנינים האלה... אבל אני כאן, חי וקיים... (ולמה יש לי את ההרגשה שזה יפתח את מלחמת העולם השלישית?) טאז, השד הקיים

שלום...!../images/Emo28.gif

מלחמת העולם השלישית לא די מתרחשת כעת?? נחמד לדעת שאתה פה
התגעגענו!

i love INDIANA

New member
למה?../images/Emo58.gif

למה צריך כל כך הרבה מקום לכל כך מעט פנינים?? ני חושבת שלא רק שלא חסר לך מקום אלא יש לך עודף!

horse lover

New member
בקשה

טאז, במקום רק לציין שאתה פה חי וקיים ושאתה מחפש מקומות "להכניס את פנינות החוכמה שלך" מה דעתך להעלות מקומות שבהם אנחנו נוכל להכניס את הפנינות שלנו...? אם אפשר,יהיה נחמד שמדי פעם, אתה או אבו דני (או כל אחד אחר שמעוניין) תעלו איזה שרשור אילוף/רכיבה רציני.

אני ממליצה על...

הקורס שיהיה בחוות אביב שבינוב. בפסח יהיה בחוות ינוב קורס על הנושא "על המתג", ויהיה מאוד מעניין! אני מאוד ממליצה לכולם! וגם יהיה מאוד נחמד וזה ויהיו מאפים ועניינים1 אז כדאי לכם לבוא! פרטים לבירורים: 050551442(אביבה). החווה נמצאת בינוב שליד פרדסיה שבערך 10-15 דקות מצומת דרור( צומת בני דרור). החווה נורא נחמדה גם לשיעורי רכיבה והכול! אז אם אתם רוצים אז בואו להתרשם!

אני

דבר ראשון הולכת לישון אצל דרור יומיים שלושה
ובהזדמנות זאת לפגוש גם את יפתח ושי. בעקרון אני פגשתי די הרבה מהפורום אבל נראה לי שתמיד יש מקום לעוד פגישות, בבית חניניה יכול להיות מאוד טוב, זה באמצע, והרבה אנשים יוכלו להגיע.. לגבי הקורס.. אני מארגנת מין יום תחרויות כזה באורווה אצלנו, ובכלל נראה לי אני ארכב כל יום איזה שעתיים לפחות. אני מצרפת את הדף של התוכנית של היום תחרויות.

פחחחחחחחח

הוספתי קובץ לא נכון.... איזה שיר שאח שלי כתב קראו לזה פסח אז חשבתי.. פחחחחחחחחח

i love INDIANA

New member
אהם אהם......

אני מבינה שאתם מארגנים מפגש במקום מרכזי בל אוליי תרדו טיפה דרומה שגם לאילתים /אילותים שבינינו תהיה אפשרות להגיע?? כאילו בבקה תרדו קצת יותר דרומה....

לא שיש לי בעיה אם זה אבל...

אולי באמת כדאי להוריד את זה קצת? למשל לי לא הכי נוח להגיע לבית חנינה, אני לא יודעת איזה קו מגיע לשם מהתחנה המרכזית...

נכוווןן יש את החווה שלנו... ש......

צמוד אליה יש פארק כזה ענקיי עם דשא ירוק וכייף להיות שם ולהתבונן על הסוסים... וזה גם קרוב לכולם!! זה בדיוק במרכז!!!! וקל להגיע לחווה... וזה בדיוק באמצע לצפון ולדרום.... חוץ מזה דורון שאת תשני אצלי מתישהו בפסח ונארגן שזה יצא אותו תאריך.. ואז תגיעי בקלות!!

לאילתיים שמבינכם!

כמה דרומה אפשר לרדת בישבילכם החצי שעה הזאת לא נראה לי כזאת\י עקרונית יש לפני זה 6 שעות....... דרך אגב זאת סתיו אני בבית של שי ואין לי כח לעבור לשם משתמש שלי!!! אז נאי כותבת משל שי!!!! חשבתי על האורווה שלנו כי בכל מקרה יש תפתיחה וזה יהיה נחמד אםפ צבואו לראות ובכלל............

למעלה