פסח הולך ומתקרב.......

i love INDIANA

New member
סתיו!!!

זה שאנחנו מעט אומר שלא צריך להחשיב אותנו?? הרוב פה מרכז אז אוליי פשוט תפסלי את כל הדרומיים ואת כל הצפוניים ותעשי לך לעצמך מפגש פורום בחווה המרכזית במרכז?? לא!!! אתם תיקחו את האמצע בין אילת ל....מה הכי צפון משמר העמק? עין המפרץ? מה שהכי צפון הקיצר... ובלי קיצורי דרך! כי זה ממש לא הוגן שלא יחשיבו אותנו כי אנחנו לא בדיוק הרוב...

shaililo

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת שתחרות זה...

הכי טוב למפגש.... כי במילא נהיה שם!!

shaililo

New member
WTF?../images/Emo117.gif

למה זה יצא ככה? זה אמור להיות תגובה לזוהר.

אמממ

אני לא בטוחה! כי זה נורא מלחיץ להתחרות ולהתרכז במפגש פורום! גם כי יש לי מלא דברים על הראש לפני שאני מתחרה וגם כי כל אחד מגיע בבזמנים שלו ואני לא אוכל להגיע לפניהסוסים י אני באה איתם ואני לא אוכל להגיע ממש מוקדם כי אין סיבה שהסוסים יעדו שם סתם! אקו ה
אקו ה
(טמבל!) אקו ה
אקו ה
אקו ה
אקו ה
ואקו ממש לא
של סוס! אקו מחוות דני הי כמובן (איזה שם....משהו משהו!)

Bagit

New member
תפתחי מפה, תראי איפה אשקלון ../images/Emo15.gif

או חמי יואב, ולפי זה תחשבי...

shaililo

New member
מה?!../images/Emo117.gif

זה איזה 5 שעות נסיעה... מאיפה שאני גרה לפחות...

i love INDIANA

New member
זה גם...

איזה 3 שעות נסיעה מאיפה שאני גרה! שלא תחשבי שזה כזה קרוב אליי.... בעצם אם בפסח אבא שלי יבוא אוליי אני אסדר שהוא יסיע אותי לצפון אבל אז איך אני חוזרת???
וגם לא בטוח שהוא יבוא...

shaililo

New member
אממ....

אולי אני אלך לקורס במלכיה אבל ל-א ב-ט-ו-ח ומפגש פורום זה מאד מציאותי, לדעתי צריך לעשות את זה באיזה תחרות או משהו, ואז יהיו שם גם הסוסים אבל לא כולם הולכים לאותן תחרויות.

~אאווין (טל) הרוח~../images/Emo121.gif מוכר?

פחחחחחחחח זוכרים?! אם כבר מדברים על מפגש פורום... איםה המנהלים שלנו? אבו דני כאן ליפעמים אבל איפה טאז? נו טוב... מילא! ניראה לי שיהיה מזה קשה... לא פעם ניסינו! אני לא נרשמת לקייטנה אצלנו או לקורס כי אני מנסה לחסוך כסף לקיץ...! אני אולי אבוא להתנדב ולקבל שיעורים אבל לא יותר... כי בסוף החופש יש לנו גם תחרות דרסז'....!

Pink Red

New member
מפגש פורום ח-ו-ב-ה-!

ובאמת זה מתאים לבית חנניה....... פתיחת ארוות הקיסר+מפגש פורום!! נוווווווווווווו תבואוווווו!!

נכווון!! גמאני חשבתי ככה!

זה גם די במרכז.... יחסית לצפוניים ולמרכזניכים אז מה אתם אומרים?!?!?!

Bagit

New member
אולי משהו שכולם יהיו מרוצים? ../images/Emo15.gif

תסתכלי- הרבה מאן אינגליש, וזה סבבה, אבל סתכלי- החווה שתיפתח, נראה לך גם ווסטרנים יהיה להם מה לעשות שם
בחייך... אני מציעה מקום מרכזי, שלא קשור לסוסים. כי עדיין, הרבה כאן כבר נפגשו, מכירים כבר. אבל למשל סתכלו עלי. עד עכשיו אפחד לא פגש אותי. וגם מקפיצות אני לא משהו מתלהבת. שימו
. אם אתם קובעים לבד, לפחות תבעו בצורה שלכולם יהיה נוח.

Pink Red

New member
בטח שלווסטרנים יהיה מה לעשות שם!!

זה לא שאנחנו הולכים לרכב או משו!!! הולכים לעשות מה שהיינו הולכים לעשות בכל מקום!

נכון!!!........או שאפשר לצאת

לטיול או משו.... יש אצלינו גם אוכפי ווסטרן!!.......... אבל זה יהיה נחמד ולא נראה לי שנרכב רק נדבר ניפגש........

Pink Red

New member
לא יהיו מספיק סוסים לכולם.......

ובטח כולם ירצו!! אבל אין מצב שמישו ירגיש מקופח או משו כזה!

למעלה