איזה יום מעולה^_____^../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif
הייתי במדצי"ם והייתה פעולה ממש ממש כיפיתD: באמת היו כל מיני משחקים של שיתוף פעולה וכאלה והיה איזה משחק שצריך לעבור אחד אחרי השני מכסא אחד לשני.. עשו כולה 5 משחקים והיינו לפחות 20 אז חשבתי שאין שום סיכוי שאני אצא (נו זה נורא מלחיץ
) אבל יצאתי -__-' והיה דווקא כיף! אבל עדיין מלחיץXD. ואז יצאנו החוצה וכלם היו ממש חמודים וחיבקו אותי וזה. כי ביסודי הייתה לי כיתה ממש גרועה אז ביקשתי בקשה שלא להיות איתם בכיתה ואז יצאתי עם כל ה"מאגניבים" מהחטיבה השנייה וכולם שם כ"כ נחמדים וסבבה לי עם הכיתה הזו:]. אז כולם חיבקו אותי ונשקו אותי והיה ממש כיףD: ואז רוני (
) ישבה בחוץ ושעתיים ניסתה להתקשר למישהו שיבוא לקחת אותה ואף אחד לא ענה לה
. אז אחרי איזה חצי שעה לפחות (שירדן באופן מטריד הציעה לה לבוא אליה) היא בסוף ויתרה והלכה לירדן. ואני עמדתי ללכת הבייתה ואז: ירדן: "יעל רוצה לבוא גם?" יעל: "אוקי.." זה היה משעשעD: ואז דיברתי עם רוני מלא זמן ולה ולאחותה התאומה יש יום הולדת מחר (היי אני ידעתי את זה!!) ואמרתי לה שלא נעים לי להביא מן זר עלוב כזה כשכל החברות שלה מתארגנות וקונות לה גוש עצום של בלונים (היא אמרה לי ששנה שעברה רצו לקנות ממנה כי חשבו שהיא מוכרת בלונים
) ואז היא אמרה לי שהיא הכי אוהבת את הזרים האלהD: ואז ליווינו אותה לצומת כדורי וחברות שלה אספו אותה משם ברגל הבייתה. והיא מביאה עוגה מחר
|ריר| וזהו היה לי כיף. מי שקראה-
<- לזכר הימים הטובים
.