LOL
T The phantom of opera New member 24/1/06 #53 ../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifקצת נעלמתי... סורי, זמן עמוס. אימצתי >> יאי!
M Miss Naama New member 24/1/06 #58 ../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif ניי, גם לי נראה ככה P: [מה? אני מתוסכלת מהעובדה שאף אחת לא בפורום עכשיו ]
../images/Emo48.gif ../images/Emo6.gif ניי, גם לי נראה ככה P: [מה? אני מתוסכלת מהעובדה שאף אחת לא בפורום עכשיו ]
ק קניידעלך מרובה טעמים New member 24/1/06 #59 לא. ../images/Emo3.gif הוא די אלגנטי, לא? מעניין איך הוא ייראה אם הוא ילבש חליפה. משעמם.
S Stinki Winki New member 24/1/06 #62 אהמ... שאלה קצת דפוקה>> כמה מכן פה כבר התנשקו?:S כאילו ממש... בלע ואם אפשר לדעת... האם הפעם הראשונה הייתה טובה או לא... אני יודעת שאלה שאלות חטטניות>>" אבל יעזור לי לדעת, באמת.
אהמ... שאלה קצת דפוקה>> כמה מכן פה כבר התנשקו?:S כאילו ממש... בלע ואם אפשר לדעת... האם הפעם הראשונה הייתה טובה או לא... אני יודעת שאלה שאלות חטטניות>>" אבל יעזור לי לדעת, באמת.
ח חביבה פלוססס New member 24/1/06 #64 P: מממ בפעם הראשונה זה היה בעקר מוזר כזה כי את קולטת כזה שזה לשון ח ח וסליחה שאני עילג ת אנ כותבת דרך העברית של תופז
P: מממ בפעם הראשונה זה היה בעקר מוזר כזה כי את קולטת כזה שזה לשון ח ח וסליחה שאני עילג ת אנ כותבת דרך העברית של תופז
S Stinki Winki New member 24/1/06 #66 באמת מוזרO_O תודה על התשובה, עכשיו אני יודעת שאני לא היחידה שלא יודעת להתנשק נורמלי.>>" או שלא ידעה
א אנבלייי New member 24/1/06 #72 עו>> אמ. זה היה כזה- אה- אהה!! אה- לשון?! אומייגאד זה כזה רטוב XP אבל, נו, בראשונה לא היו זיקוקים ודברים >> זה פשוט היה מפתיע כזה.
עו>> אמ. זה היה כזה- אה- אהה!! אה- לשון?! אומייגאד זה כזה רטוב XP אבל, נו, בראשונה לא היו זיקוקים ודברים >> זה פשוט היה מפתיע כזה.
B Bleeding Roses New member 26/1/06 #150 ../images/Emo90.gifהיה דווקא כיף. כאילו, לא בקטע של התלהבות של "אעאע אומייגאד!!! החלפת מיצים!!! לשון!!!" לא יודעת, קשה לתאר. הראשונה הייתה טובה.
../images/Emo90.gifהיה דווקא כיף. כאילו, לא בקטע של התלהבות של "אעאע אומייגאד!!! החלפת מיצים!!! לשון!!!" לא יודעת, קשה לתאר. הראשונה הייתה טובה.
S super cat New member 24/1/06 #69 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifמי פה? תארחו לי חברה?
S super cat New member 24/1/06 #71 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif|סשוי|אז אולי.. תתחברי לאיסיקיו ונדבר שם אגב איך את מרגישה עכשיו טוב יוצתר?
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif|סשוי|אז אולי.. תתחברי לאיסיקיו ונדבר שם אגב איך את מרגישה עכשיו טוב יוצתר?