פיז"ה זה איכס,

אני הולכת לאודישן!../images/Emo211.gif

בערוץ ניקולדיון מחפשים ילדים שאוהבים לדבר(ומי שפגש אותי יודע שאני מאוד אוהבת לדבר)שיעשו מין תוכנית אירוח מאגניבה! אהוי

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifהו בהצלחה :]

חברה שלי השתתפה באחי אחותי, רוני סופרסל היא בנאדם ביצ' וזה מניסיון :]

MorningGlory

New member
הא.../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif

יודעות מה כרגע גיליתי?
שלמסגרת מסביב לזכוכית מגדלת בצייר, אין בכלל צבע. אה הא!
ריק פה;[ "זה חוזר על עצמו," "-ומיותר." "זה חוזר על עצמו," "-ומיותר."

broken winges

New member
לה לה ז.ז

Take me somewhere we can be alone Make me somewhere I can call a home 'Cause lately I've been losing on my own ואו . אני מרגישה...מוזר. מלא רגשות רבים ויותר מדי,הרבה יותר מדי מחשבות. ודימיון ושוב הארץ ההיא ווואוו זה כל כך מוזר אבל אני חושבת שיש בזה קצת אושר אתן יודעות?. כנראה שוויתרתי עליו ממזמן .שונ את צדקת. לא באלי שוב בי"ס. שלווה. זהו זה. מעט שלווה. ואינו. מעט שלווה,מוזיקה טובה ותוכנית להיסחף איתה או ספר טוב. זה כל מה שאני צריכה. וכרגע נראלי שיש לי את זה.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifהעהעאעאה ערב מונולוגיםםם|פחד|

עוד שבועיים
העאהעא זה כל כך מפחיד אממ יש לי ערב מונולוגים
ואם יצחקו עלי
אממ נו, יש לי ערב מונולוגיםD::::: יש לי ערב מונולוגים:( פחד[ העהעא זהו סיימתי|סקלוחופשי|

behind the masc

New member
כנסי=]

זה ערב שכל אחד מהקבוצה שבחור שלי, מציג מונולוג[מונולוג זה אאממ קטע שמשהו אחד מציג]

Karin917

New member
קררררררר../images/Emo186.gif../images/Emo210.gif

ולא לקחתי קופסאות שימורים בכלל. לקחתי 3 מנה חמה,כמה שקיות של כריות טו גו,במבה,בייגלה,שוקולדים ועוגיות. בעצם היו לי גם עוד עוגיות כי לפני כמה שבועות חברות שלי הפסידו לי בהתערבות וכנראה שהייתי ממש רעבה באותו יום כי התערבנו על עוגיות.. מתוך כל זה נשאר רק 2 מנה חמה ובייגלה
ובנוסף לזה קניתי גם אוכל בשק"ם ואכלתי קצת בחדר אוכל.

Little sweetie

New member
סוף סוף נגמרה לי תקופת המבחנים../images/Emo9.gif

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וסוף סוף יש לי זמן להיכנס לפורום.. אז מה נשמע? מה שלומך? מה התחדש? +שבת שלום
לכולם

למעלה