פיז"ה זה איכס,

Stinki Winki

New member
צודקת.../images/Emo45.gif

תזכרי נועה, זה רק גיל ההתבגרות, וזה חולף ועובר.

Blue Pencil

New member
את לא הולכת לפגוע בעצמך.

אני,ועוד פורום שלם,לא מרשות לך לעשות את זה.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כנ"ל מה שנועה

אמרה. נועה, את חזקה!
}: גם אם עכשיו את במשבר
. באמת, אל תכנעי

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשלא תעזי.

לכולנו יש כאן משברים. את פשוט עשית לי כרגע תחושת דה ז'ה וו. השנאה העצמית, הרצונות, המחשבות. אל תתני לזה להשתלט עלייך, באמת שאל. (מי אני שאגיד כזה דבר ><) את לא לבד, זה קודם כל. למען האמת, אני גם די במצבך, עשיתי דברים שלא רוצה לפרט עליהם ואני מתחרטת, הו כמה שאני מתחרטת, חלקם בכלל יישארו חרוטים על הגוף ובלב לנצח. אל תעשי את זה, זה לא שווה את זה. לפעמים המצב נראה כל כך...מייאש וחסר תקווה שאת פשוט מרפה מהכל ונותנת לעצמך ליפול. תעשי מאמץ אחרון, בשבילי, בשביל כל הפורום הזה שלא ייתן לך אפילו ללכת. אז תתמודדי, בין אם זה מול עצמך או מול אחרים. תאמיני לי, זה יישתלם לך בסוף, ואת גם תלמדי עוד דברים בדרך, ותקבלי יותר כלים להתמודדות. אני יודעת שאני נשמעת דרמטית, ואין לך מושג פשוט כמה אני מרגישה שלא הצלחתי להעביר לך את מה שרציתי להעביר בתגובה הזאת. יש כל כך הרבה דברים שהייתי כותבת לך, והלוואי והייתי יודעת איך. אוהבת כ"כ.

grobear

New member
פיז"ה זה אכן איכס!

במה היה לכם? לנו יש ביום רביעי במדעים- הבית ספרי... נו יש תשעה מבחנים כאלה שנה, שלושה בכל מקצוע בשלושה מקצעות... דנה יודעת כפולות של שלוש.. לנו לא היו שיעורי מדעים במערכת אז השאירו אותנו אחרי בצפר לעשות תרגילים בפיז"ה-

GalGul000

New member
מישהי עשתה היום בגרות במתמטיקה?

זה היה כ"כ מלחיץ לראות אותם. [למרות שהם נראו נורא רגועים ושמחים
נראה לי שפחדתי יותר מהם
] אה, וגמרתי עם מתמטיקה (לא בגרות
). לפחות עד המבחן הבא [בטח יהיה עוד איזה שבוע. סעמק.]. הלך די טוב.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif100 חח .

אני לעומתך ממש עצובה, השקעתי לחברות במשהו ובסוף הן לא מרוצות ומסתבר החברה הכי טובה שלי אמרה להןשזה לא טוב, לטענתה "אני אומרת את האמת" פפש .

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo10.gif

אני לפעמים מרגישה כל כך לא קשורה לפורום. אני בכלל לא יודעת להכין דוליז, אני כזאת לא קשורה... אוףף עא. צומי. עבודה מעצבנת על מוצרט=\ סיפור מפגר לשיעור לשון. אע.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifדיי../images/Emo2.gif..זה כל כך מוזר

אתר במיוחד בשבילי..פופיקקק
http://www.poopic.com/index.php למי שלא הבין..הגעתי לשם כשלחצתי על הפרסומת הזאת בצד

אני לא קשורה לעיר שלי בכלל לא.

אני כנראה עוברת לפנימייה,כאילו אני בתהליכי שכנוע. לפי דעתי זה יהיה בשבילי הכי טוב,לחזור הביתה פעמיים בחודש. אחותי אומרת שלא ההורים שלי אומרים שלא. אבל אני עמוק עמוק יודעת שזה הדבר בשבילי זה היעוד שלי. נכון שלפעמים אתם מרגישים שמשהו הוא בדיוק בשבילכם,שאתם צריכים את הדבר הזה הכי בעולם? נגיד שאתם יוצאים מראיון עבודה ופשוט יודעים שזה מתאים לכם. פשוט אני מרגישה את זה..מבינים?

Blue Pencil

New member
התיאוריה שלי לגבי גילה של שונ

התיאוריה שלי לגבי גילה של שונ שונ,אשר מוכרת בתור 'מדאם פוטיט' לא מוכנה לגלות את גילה. לאחר תהיות רבות,כתיבה ומחיקה,והרבה מחשבה-מצאתי את התשובה. שונ,המוכרת כילדה חמודה הגולשת להנאתה בפורום דוליז היא אינה ילדה כלל וכלל. שונ,המוכרת כתמימה עם בעיות כשל כולנו אינה תמימה כלל וכלל. שונ,היא אישה[או גבר,החלק הזה של התיאוריה עוד לא ברור[בגיל הזהב פלוס מינוס. איך לא עלינו על זה אתם שואלים?התשובה פשוטה וקלה: שונ,אשר בנתה אצלנו את דמותה כילדה תמימה וחמודה,הצליחה לעבוד עלינו בשתי דרכים. 1)מדוע לדעתכם היא לא הגיעה למפגשים עד עכשיו? שונ התחזתה לילדה אשר יכולה לבוא למפגש,התרגשה,ןסיפרה לכולנו עד כמה היא הולכת למחוץ אותנו בחיבוקים[עוד הסבר לגילה המופלג],אך כמה ימים לפני המפגש הודיעה כי היא אינה יכולה להגיע,והעמידה פני מצטערת. ואנחנו?רק הרגשנו צער עליה. 2)מדוע שונ לא אמרה אפילו גיל בדוי? כמו שכולנו יודעים,אנשים מבוגרים[ואני לא מדברת על גיל הזהב,זה הרבה יותר מוקדם] כבר לא זוכרים מה הם למדו באיזו כתה. הרי למי אכפת אם למדנו שברים פשוטים ב-ד' או בה-'?לאף אחד. שונ לא לקחה סיכונים,כדי לא להיחשף. אם היא הייתה אומרת שהיא ב-ה',והייתה מספרת על המשוואה שהיא פתרה- היינו עולים עליה. בעזרת דרכים אלו רצתה שונ לזכות באמוננו, ולאחר שתזכה בו-תוכל לפגוע בנו בקלות. אז היו זהירות,ופקחו עיניים תמיד. תגובתה של שונ למאמר: "פטיטיD: אומר/ת: שונ היא היינה בת 10. היא הצליחה לעבוד על כולנו בעיינים,אך עכשיו,כאשר אתן יודעות שהיא קשישה בעלת מקל גומי רוטט בשלל צבעים,הזהרו מפני פצצות הנחופ תקום שלה!
" [ד"א-אל תראו את ההודעה הזו להורים אם אתן רוצות להמשיך להגיע למפגשים

behind the masc

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את האמת, שמעתי אותה מדברת והיא עשתה את עצמה עם כל הקול החמודי הזהD: הו שון, הו שון D::::::::::

Winter Blue1

New member
אוי!../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif

אוקי אז שונ היא איזה סבתא ללא נכדים שמצאה תעסוקה בפורום דוליז! רגע בזמן האחרון היא באמת לא פירסמה דולי! בעצם היא אף פעם לא פירסמה אם אני לא טועה! אוי XDDD

למעלה