פיז"ה זה איכס,

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gif;_; ;_; ;_; ;_; לאאאא

אופ. עושים פגישה עם מישה בפורום שלנו, אבל... זה בשעות לימודיםםםםםםםםםםםם ו.. מחלקים תעודות באותו יוםםם... אופ. אולי ידחו את זה כי הרבה לא יכולים |תקוותשווא]

אנבלייי

New member
האאאאאא ;;

לא באאלכן פשוט מןןןןן אההה *OO****** ללקק לו את הצורה??!?!?!? ולהצמד אליו כמו כלבלב מיוחם ולנשוך ולנשק לו כל איבר ממאיבריו החושניים?!?!? (אוי סתמו, גסות מחשבה.) תנו לי אותוווו!!!
אני רוצהרוצהרוצה
*_________* אני מבורכת בייצר התשוקה המלבלבת קיבינימט. ((או משהו
))

אנבלייי

New member
הרבה ריר.וקולות גרגור מוזרים שמשמעם

"אני רוצה אותך יא דבר יפהיפה וסקסי שכמותך!!!!! בוא לכןןןןןןןןןןןןןן
" (אשתוסתםכלבהמרושעתוזקנה.)

GalGul000

New member
ווהו. תעודה ../images/Emo9.gif

אחלה תעודה
פעמיים 100 [
מתמטיקה! קולולולו!] 5 פעמים 95. 5 פעמים 90. פעם אחת 85. [ספורט! לא נכשלתי! ברוך השם.] 2 מקצועות בלי ציון מספרי. נראה לי שבין התעודות הכי טובות שאי פעם קיבלתי
[חוץ מהיסודי, כן?] בעצם לא יודעת. אבל היא טובה. ורק ממתמטיקה באמת אכפת לי. אז זה טוב

GalGul000

New member
מחשבת ישראל ../images/Emo6.gif

שזה מצחיק, כי זה המקצוע שכל הכתה שלי נכשלת בו. ולי יש איכשהו 100

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifדאמט!1 "בספורט לא נכשלתי"

85 זה רחוק מלהיכשל. אל תשמעי כמו חרשניתO: בעצם חרשנית זה, טוב. *0* |חוזרתלגיאומטריה|

GalGul000

New member
חח נו יא מטומטמת.

ברור ש85 זה לא נכשל!!!! הקטע הוא שבגלל שלא עשיתי טבעות [לא מסוגלת
] זה גרם לי ל3 אפסים. [צריך לעשות 3 תרגילים בטבעות.. ולא עשיתי אף אחד מהם. אז זה שלושה 0.] וב1500 י שלי 76... וחוץ מזה ציונים טובים. אבל בגלל שהמורה שלי שונאת אותי ממש, ושהשלושה אפסים המזדיינים האלה מורידים לי את כל הממוצע, ממש פחדתי שהיא תכשיל אותי. וכשגיליתי [כבר לפני כמה ימים] שהיא נתנה לי 85 ממש ממש ממש הופתעתי. ושמחתי, כמובן. 85 זה ציון ממש טוב
שלא תחשבי שהתאכזבתי או משהו
פשוט ציפיתי לנכשל. או לציון ממש גרוע. ואז הסתבר שהיא החליטה לא להיות כ"כ כלבה הפעם
טוב, אני צריכה להפסיק לחזור על עצמי. הבנת, בקיצור? זה ממש לא בא מקטע של חרשנות. 85 זה אחלה ציון.

GalGul000

New member
אה, ואת לא מטומטמת!

[נו, ככה אני מדברת. עזבי אותי. את מדהימה
]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת שזה לא נכשל!!!11

חחח לא התכוונתי לתקן אותך, זה די ברור שגם את יודעת ש-85 זה לא נכשל . והאא.>> יפהה לך!D:

GalGul000

New member
בלע. שוב לא הבנת אותי.

התכוונתי שכאילו אני יודעת ש85 זה ציון ממש טוב ושהוא לא על גבול הנכשל... ואז הסברתי לך למה התכוונתי כשאמרתי שלא נכשלתי. וזהו. אהה.

אנבלייי

New member
מפגוות../images/Emo11.gif (נו, אנילאוהבת את לילך../images/Emo7.gif

) >לא לילךמילקי < *מחבקתאותךמלמטה* *את שוכבת עלי כמו כלב ים חסר אונים* בהחלט שנון. בת כלבה
יש לי שני נכשלים :-\ (כוס אמאממממק של האזרחות והמחשבת ישראל :\) 20 חיסורים. 70 במתמטיקה!!! 70!!! מה הבעיה של הדבר הפחוס והזקן הזה? הא?!?!האאא?!? הוא פשוט מקנא בי. כן. כי לי יש חולצה עם סמל קומוניסטי ולא אין. הא הא. הה. הה-הה-הההההההההה. וזה למרות שקיבלתי 100 במבחן. ואת השני לא עשיתי כי הייתה לי חרדה, זין. אני לא אוהבת יותר כלום. (ואני צריכה להפסיק לקלל כי אני ילדה טובה וכולם אוהבים אותי. אה. כן. *מזמרתראפבמונגולית*) אבלאבל 100 בביולוגיה ומאה בכתיבה יוצרת ומאה בספרות D::: *קורנת* ו..אהה... נו. אמ. כן. וה90 באנגלית מהההזה עצבןאותי. הגיע לי יותר, באמשלי. במת שהגיע לי יותר. כל שאר המקצועות על הקטןשלי. אוף נו. לאאא
אני שונאת תעודות. אני גרועה בהכל וסופי באבדון*מבט נוגה אל האופק* עכשיו אני גם כותבת כמו אנשים שאני שונאת. יופי. יופי!!!!1111!!!#@#$!!! יופי במת. הו פו.

GalGul000

New member
אנאאאאבל../images/Emo23.gif

חח תודי שהחיבוק הזה מגניב בטירוף! [אבל אל תאמצי אותו
חח זה קטע שלי. שהפך להיות קטע של כמה חברות שלי. שלא יתמסחר
] זה לא 2 נכשלים!! כאילו באמת. 55 זה לא נכשל עד כמה שאני יודעת. זה עובר, לא? (כאילו מ55 ומטה זה נכשל. נראה לי ש55 זה לא... לא יודעת. תשאלי אותה מה קורה עם זה.] ו70 זה ממש טוב בהתחשב בעובדה שהממוצע שלך 50. כאילו באמת! זה אומר שהוא התחשב בך וניסה להוריד כמה שפחות על ה0 ההוא... תשמעי, אפילו שהיה לך 100 בהוא... לא לא יכול להתעלם מה0. ו70 זה ציון לגמרי סביר במקרה שלך.. [למרות שאני הייתי נותנת לך 80 או משו. אבל בקטנה.] חח יש לך יותר מאיות ממני
בסדר נו. 90 באנגלית ממש טוב! הוווו. אני אוהבת אותך. ויש לך תעודה ממש טובה חוץ מאזרחות ומחשבת. אז שקקקט.

8ar8ie

New member
:p

גם לי יש שתי מאיות
:0 נו אז מה אם לא במתמטיקה... יש לי ציון לשבח:p חחח 90 בספורט:D מה אני עושה פה.

למעלה