פוריםפוריםםםם ;~;

Apushu

New member
יופי שלא כולם שומרים את זה בסוד >_<

אבל בגלל שאני גם משתתפת בסוד אז אסור לי לספר X: למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): :X חברים בקאסט? יחידים? קאסט קצב התקדמות: 10% יש פאה לול חששות? בחיים שלי לא תפרתי משהו כזה O___O אמאל'ה . צפו להמון פרטים תמונה D; ? ;;;;;;;;;;;;

XannieChan

New member
:O

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): :X מנגה מסויימת XD חברים בקאסט? יחידים? לבד קצב התקדמות: יש 2 פיאות, בדים, גזרה מסורטטת,חלקים גזורים. נשאר רק לחבר כשאני בישראל. חששות? אין. תמונה D; ? לא :<

Grell

New member
שינוי קיצוני בהחלט XD;

עקב... מניעים מסויימים (אהמשניאהמ) החלטנו לדחות את שריל וראנקה לפסטיבל הסאקורה ולעשות משהו אחר בפורים hehee למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): סודסוד חברים בקאסט? יחידים? קאסט. מהמםםםםםםם. קצב התקדמות 0% בנתיים, חוששני. חששות? שלא יהיה לי מספיק כסףףף אמגגג תמונה D; ? סודסוד D:

Lightning9

New member
אם לא הייתן עושות בפורים...

אני הייתי איתכן גם >>" פפפ עליכן

Apushu

New member
סג משום מה לכולם בקאסט היו תוכניות אחרות

ואז כולם החליטו לדחות ולשנות O_O זה פשוט מדהים.

Lightning9

New member
טוב אני על איגיס לא מוותרת~

כי תהיה לי מאטיס מדהימה ונהיה פאביולס

WayToDawn

New member
זה, כי אני כישרון.

"מה לא! אל תעשו מה שתכננתם! בואו נעשה קאסט!"

Grell

New member
כן שני כן XDD

למרות שבשבילך אני אעשה הכל 3333> מהממת אחת 3333> ונהיה כאלו מצנצנות מדהימותתת אמגגג 3> שריל לסאקורה כבר... 95% תפור X:

PreParade

New member
באלי כבר פורים *_*

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה):Suigintou מRozen maiden חברים בקאסט? יחידים?קאסט3> קצב התקדמות:20% בערך? קניתי פיאה,ויש נעליים..XD חששות?שאני לא אצליח להכין כנפיים כמו שצריך ;-; אין לי מושג מאיפה להתחיל... תמונה D; ?אני אוהבת את הפאנארט הזה ;-;

Snake Bandage

New member
מה זה כל הסודות האלה? לא פייר. )=

אני לפחות אגלה את שלי. למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): אמריקה/אלפרד פ. ג'ונס מהטליה. בבגדים שהוא לובש על העטיפה של הדיסק שלו, כי זה קל ואני עצלנית ובעלת שתי ידיים שמאליות. 8D חברים בקאסט? יחידים? יחידה, אלא אם כן יש קאסט הטליה שממש צריך איזה אל גרוע בבגדי יום-יום מטופשים. קצב התקדמות: יש לי משקפיים! אמנם הן משקפי קריאה שעושות לי כאב ראש אחרי דקה, אבל עזבו, זה לא כאילו אני צריכה להסתובב איתן כל הזמן. ג'ינס יש לי בלי עין הרע, ויכול להיות שלהורים שלי יש מעיל עור שאני אוכל להרים. מצאתי גם הדפס לחולצה, אני רק מקווה שלהוא עם החולצות יש טישרטים לבנים גדולים מספיק. יכול להיות שגם יהיה לי צעיף דגל ארה"ב, בשביל הכיף. חששות? השיער. אוי, אלוהים, השיער. הוא ארוך מדי, ויש לי טראומה נוראית מהפעם האחרונה שהוא היה קצר יותר מאורך הכתפיים. איך אני אסדר אותו כדי שיהיה משכנע כשיער של אל אבל לא מבאס מדי מבחינת אורך אחרי הכנס? ואין לי מושג מה לעשות עם החולצה המשובצת. בסוף אני אצטרך לשלם למישהו שיכין לי את זה וממש אין לי כסף לבזבז. או זמן לדקור את עצמי עם מחט בניסיון לעשות את זה בעצמי. תמונה D; ? הנה לכם.

Snake Bandage

New member
לא רוצה פיאה. ../images/Emo10.gif

השיער שלי מאוד עבה וגורם לזה שלא משנה מה אני עושה, פיאות פשוט לא יושבות על הראש שלי טוב וגורמות לי ללחץ נוראי על הראש. עדיף לי כבר להתעלל בשיער האמיתי שלי.

למעלה