פוריםפוריםםםם ;~;

Ayelet chan

New member
להכין את החלק מברזלים מחמרן... XD

כי הגעתי למסקנה שלהשתמש בברזלים אמיתיים יהיה קשה מדי... על גבול הבלתי אפשרי. נראה לי שאני אפרוש לפימו.

Ayelet chan

New member
עוד התקדמות. >:

קניתי קשת בצבע זהב כדי לשים על הצוואר וגם דבק מתכות בשביל הכנפיים~ אז עכשיו אני ב25%!!!!!!!!!!!!!!!! XD

Inimi

New member
אני!!!

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): לשם שינוי - קוספליי סוד!!! אבל יש אנשים שיודעים XD חברים בקאסט? יחידים?: קאסטטטטטטטט 333333333> קצב התקדמות: המממ... 2%? XD אפילו בדים אין לי אבל התחלתי לעבוד על אביזרים ואני מתכננת על פאה חששות?: יותר מידי פריטים בקוספליי אחד O_O ויש לי נשק בלעעעע אני מקווה להספיק ;3; תמונה D; ? : הכי הרבה שאני יכולה לתת זו תמונה של הפאה שלי חיחי XD או לפחות זאתי שאני כנראה אקנה ואעצב |לינק|http://cgi.ebay.com/VOCALOID-LEN-BLONDE-wig-with-long-PONYTAIL-cosplay_W0QQitemZ400091944268QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_MWA_Wigs_Extensions?hash=item5d2756954c|סלינק| פאקינג 171 ש"ח בלעעע חצי משכורת OTL אחלו לי בהצלחה ;3;

HetareFlora

New member
זה רק ניחוש שלי

אבל אם הוא נכון אני כ"כ אונסת אותך בפינה חשוכה. 3> בהצלחה!

Inimi

New member
?????

ואם אני עושה קוספליי לבחורה?! :האמפ: תגידי לי מה את חושבת שזה מחר כי אני צריכה ללכת לישון XD

Snake Bandage

New member
אני חושבת שאני יודעת מה את עומדת להיות

אם אני צודקת, צפי לגלומפים משום מקום.

Inimi

New member
לא את לא באמת יודעת!!! זה שקר!!!!

בסוף לא יהיה לי קוספליי סוד!!! >D טוב אבל לקיץ אני בטוח אעשה קוספליי סוד!!! שרק מי שמכיר אותי ממש טוב ידע!!!! האמפ

Kienai Negai

New member
הממ...

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): סוד~ חברים בקאסט? יחידים? קאסט קצב התקדמות: תלוי. חששות? יותר מידי תמונה D; ? סוד~ ד"א למישהו יש המלצות לספריי עיצוב פאות ממממש חזק? ואם אפשר גם לציין את הסביבות מחיר.

אני אצטרף...

3: למרות שזה לא יגיד לכם הרבה. סג. למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): סוד/סוד XD" חברים בקאסט? יחידים? קאסט. (כבר לא מסוגלת לעשות קוספליי יחיד, מדכא אותי ;;!) קצב התקדמות: 0%............. אבל יש פיאה! יאי. סוג של... ;; חששות? ארג. שאני טיפשה שאני לוקחת על עצמי יותר מדי דברים ._.; תמונה D; ? ... סודצ'אן?! 3:

CibiHeart92

New member
תצטרפי לקאסט דיג'ימון XD

יש לך איזה 6948068409 אפשרויות בחירה והם תמיד שמחים לעוד אנשים מוכשרים

למעלה