פוריםפוריםםםם ;~;

evening rose

New member
מה שיש לי בבית, בדר"כ.

הפעם השתמשתי בזה שהוא גומי, כי זה צריך להיות גמיש.
 

HetareFlora

New member
heheh

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): סוד! חברים בקאסט? יחידים? קאסט~ קצב התקדמות: ... 1% כי הפיאה בדרך, לול XDDD" חששות? הג'קט מפחיד אותי בטירוף. והמחוך קצת. אבל מקסימום נתנחל אצל תאיר שתעזור אומשהו. תמונה D; ? סוד! :ארג: יופי שהתחלף לי לפני שעה.
 

StarsRequiem

New member
הפיצול אישיות מתפקד

אז... אנה לא מגיעה לפורים, כך שהיא כנראה תעשה את לוקה בקיץ, עם קאסט הsandplay שלנו (בתנאי שאצליח למצוא פאת גאקופו נורמלית) למי אתם עושים קוספליי?: Lacus Clyne, בבגדים של גאנדם סיד. בזמנו התלבטתי קשות בין זה לבין אוטנה, ובסוף עשיתי את אוטנה קודם. אני לא יודעת אם אבוא עם זה לכנס, אבל זה יהיה מוכן עד אז. חברים בקאסט? יחידים? יחידה T_T רציתי קאגאלי או קירה... קצב התקדמות: לשתי החצאיות נשאר לעשות רק מכפלת, ויש לי רבע שרוול! חששות? מהצווארון הארור תמונה D; ?
 

innocence

New member
איזה יופי!

רציתי לעשות את הקוספליי הזה לכנס קיץ, אבל ויתרתי עליו כי הגיעו אליי שמועות שמישהי אחרת הולכת להתחפש אליה, אבל בסוף לא רק שלא הגעתי לכנס, גם לא היתה אף לאקוס! פיציתי על זה בבגד אחר שלה (שבטוח כולם ראו מליון תמונות שלי איתו XD), אבל אני שמחה שיהיה ייצוג לבגד הזה, גם אם לא על ידי:)
 

Apushu

New member
אני אוהבת אותךךךךך

לאקוס *___* הלוואי והייתי יכולה לעשות איתך קירה אבל כבר חטפו אותי ;A;
 

CibiHeart92

New member
מנצלים את הפאה עד תום? D:

מחכה לראות את זה D: מסקרן אותי איך תעשי את החצאית הזו ם:
 

StarsRequiem

New member
אנשים עניים לא יכולים להיות בררניים מדי!

(קרן) גם את הפאה שהזמנתי לקיץ רוב הסיכויים שאנצל עד שהיא תתפרק סופית. היא עולה כמו משכורת צבאית >_> היום קיצרתי את החצאית הבהירה ועשיתי חצי מכפלת. כשאסיים אני מבטיחה לקחת תמונות ^^ נחלת בנימין יום חמישי הזה. אקנה בד לווקאלויד החמוד שלי, וכנראה גם בד לבן.
 

Serf SaN

New member
לפחות אין לי עשרים אלף פיאות בצבע שחור...

 

innocence

New member
כן כן, תזרה עוד קצת מלח על הפצעים ._.

ושיער שחור אפילו לא מחמיא לי!
 

Apushu

New member
לא, גם לי יש ;

שחושבים על זה יצא לי לנצל את אותה פיאה רק פעמיים, וזה היה לקוספליי צנוע באייקון (נאצומה XD היה מאולתר לחלוטין) המממ..אני בזבזנית.
 
למעלה