פוריםפוריםםםם ;~;

Grell

New member
פוריםפוריםםםם ;~;

פורים השנה יוצא ממש בסוף פברואר, זתומרת, ממש עוד מעט ;; (חודשיים וחצי, אמג אמג) ואני יודעת שכבר היה שרשור למה אתם עושים קוספליי, אבל נגוון גם במצב התקדמות ם: אז... למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): חברים בקאסט? יחידים? קצב התקדמות: חששות? תמונה D; ? שלישלי למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): *מקוריות נשפכת ממני* שריל נום ממאקרוס פרונטייר, בבגד הזה: http://ntucomicslover.files.wordpress.com/2008/11/sheryl-nome.jpg http://static.minitokyo.net/view/05/27/408855.jpg?Macross+Frontier עקרונית הייתי אמורה לעשות את זה בפורים, בלי שריל בחנוכה, אבל אמרתי לעצמי שעדיף לבוא פעמיים כשריל ולא לבוא בלי קוספליי בחנוכה בכלל XD; חברים בקאסט? יחידים? זוג (?) עם אן המהממת כראנקה 333> קצב התקדמות: אהעההה 40% ככה ;~; חששות? אמגגג שהמחוך לא יצא לי נורמאלייייייי ;~; תמונה D; ?

Serf SaN

New member
watashi ../images/Emo113.gif

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה):
קוסוריאורי (Kusuriuri) או בפירוש לעברית - מוכר תרופות. מהסדרה (לא הסרט!) מונונוקה. חברים בקאסט? יחידים?
יחיד. :) רציתי קוספליי יחיד כדי שלא יפגע בחברי הקאסט שלי, כי אני א.קוספליי בכנס בפורים, ולכן לא אוכל להתחרות איתם. קצב התקדמות:
פיאה יש, 90 אחוז הבדים יש. התקדמות רוב הסיכויים תתחיל שבוע הבא. :) אני לא יכול לחכות כבר. חששות?
אין. ממש אין. אני מחכה לקוספליי הזה כבר מאז קיץ 2008, כשעשיתי את אקיו מאוטנה. התכנון המקורי היה לעשות קוספליי "ואוו" אחרון, לפני הגיוס (כי טכנית הגאקקון היה הכנס האחרון שלי לפני הגיוס..חנוכה לא נחשב), וביום שבאתי ללכת לנחלה לקנות בדים דנה וסבטה שכנעו אותי להחליף לאקיו ולהצטרף אליהן לאוטנה. (וגם ה44 במגן בתנ"ך כנראה תרם לזה.) אז..כן, אני מחכה לזה כבר כמה זמן. :] תמונה D; ?
משמאל >>>

Grell

New member
מחכה לזה D:

יש טיפה שינויים בתוכניות הקוספליי שלי XD אבל תחכו לזה XD

Serf SaN

New member
פיאה~~

עם פלאש, בלי פלאש. תאורה ביתית. אני אסביר לכם מה הבעיה בפיאה הזאת...בפנים בית, היא שילוב של אפור כסוף ובלונד. בחוץ, באור יום, היא רק אפור כסוף. אני חושב אולי לצבוע אותה..או לפחות לנסות. נראה. :) בינתיים - מה דעתכם? הפיאה הזאת יושבת אצלי כבר למעלה מחצי שנה. XD מצטער מראש על ההבעה המפחידה. וכן, עוד קוספליי דמות עם שיער ארוך וקוקו. הוריי. זה השלישי במספר.

Serf SaN

New member
הבעיה היא שלא ראית אותה באור יום..

בתמונות זה תאורה פנים ביתית. זה עדיין נראה מתאים, לדעתך?

rukia chan

New member
*דיליי* הממ... אני מבינה את הבעייתיות~

היא עדיין יפה וטובה מאוד לדעתי, אבל אתה פרפקציוניסט אש, אז סביר שתעשה לה משהו. סומכת עליך שיצא מהמם XD

Serf SaN

New member
פיאה~~

עם פלאש, בלי פלאש. תאורה ביתית. אני אסביר לכם מה הבעיה בפיאה הזאת...בפנים בית, היא שילוב של אפור כסוף ובלונד. בחוץ, באור יום, היא רק אפור כסוף. אני חושב אולי לצבוע אותה..או לפחות לנסות. נראה. :) בינתיים - מה דעתכם? הפיאה הזאת יושבת אצלי כבר למעלה מחצי שנה. XD מצטער מראש על ההבעה המפחידה. וכן, עוד קוספליי דמות עם שיער ארוך וקוקו. הוריי. זה השלישי במספר.

innocence

New member
Hayasake Yukari

מPARADISE KIISS. לא שזה חדש לכם P: למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה):Hayasaka Yukari מהסדרה Paradise kiss, בגרסה של עמוד הפתיחה של פרק 19 במנגה (מאוד ספציפי XDD) חברים בקאסט? יחידים? יחידים. קצב התקדמות: כבר כמעט סיימתי XDD אבל זה לא הוגן. חששות? שאני אשכח מזה ויומיים לפני הכנס אזכור שיש לי חצי קילומטר של בד לכווץ. תמונה D; ?

evening rose

New member
Princess Garnet - Final Fantasy IX

למי אתם עושים קוספליי? (שם דמות, מאיזו סדרה): Princess Garnet - Final Fantasy IX השמלה הלבנה הפעם, וזה עושה לאמא שלי סיוטים. P: חברים בקאסט? יחידים? קאסט, איזה כיף. :) קצב התקדמות: טוב, אז.. הפיאה בדרך, אני בתהליכים של התעסקות עם החצאית התחתונה, ואולי אני אכין את הכתר הערב, אם יתחשק לי. את השרשרת הכנתי כבר לאייקון, אבל אני מניחה שהיא עוד תשופץ. חששות? יש מצב שהשמלה תפיל אותי כמצה פעמים במהלך הכנס, אבל לפחות יהיה מצחיק. D: תמונה D; ?

evening rose

New member
בסיס לכתר..

תמונה נוראית כי ברור שתיגמר לי הבטריה במצלמה ברגע שאני אצטרך להשתמש בה.. לא אוהבת לעבוד עם פימו בכלל.

innocence

New member
גם אני,

בכלל אני שונאת חומרים שהם לא בדים ._. את רוב הדברים שהייתי צריכה לפסל בפימו אייל הכין לי >>

evening rose

New member
אין לי כל כך בעייה עם חומרים שהם לא בד..

פימו אני לא אוהבת. אבל לפעמים זה נוח, וכשזה יוצא טוב אז זה בכלל כיף. :)

למעלה