ערכים בהישרדות

droriko

New member
אני עדיין לא מבין על מה את מתרעמת?

הישרדות זה משחק לכל דבר אני לא מבין איפה הבושה בלרצות ליהות שחקן הישרדות? למה לרצות ליהות כדורגלן זה בסדר וליהות שחקן הישרדות זה חוסר חיים (ורק להזכיר לכם שבעוד בכדורגל השכל הוא ברגליים בהישרדות השכל הוא בראש)

IפסטרמהI

New member
חחחחחח מה הבעיה בזה?

הוא דווקא היחידי שחכם שם, עשה שיעורי בית לפני שנרשם, משהו שבהחלט אי אפשר להגיד שם על אף אחד אחר, פרט לגל או אריק אולי.. ולראות 17 עונות של הישרדות זה לא להיות חסר חיים. זה פשוט מעניין. תנסי מתישהו P:

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאפשר להיות אסטרטג ולעשות את זה

בדרך יותר מוסרית ופחות משפילה ממה שאופיר עשה. תגידו מה שתגידו, צריך להיות אסטרטג או צריך ללכת ע"פ הלב, ראינו מה קרה עונה שעברה לאסטרטג הדגול שדפק את כל החברים שלו. בסוף הוא הסתפק במקום השלישי בלי קול אחד של חבר מושבעים. פשוט גועל נפש לראות את אופיר צורח על מעיין בצורה הזו. הוא יכל לחבור בריתות נגדה ולשכנע את כולם שלא להצביע למיכל - אבל ההשפלה הזו שהוא פשוט צרח עליה מול כולם.. איפה האנושיות?

naama59

New member
דן היה מקבל מקום הרבה יותר טוב

אם ההצבעה הייתה על האי. המושבעים לא סבלו את נעמה בהתחלה, בארץ היא הייתה קול רק בשביל ה"פשרה". חוצמזה שעל האי הם היו בטוחים שדן הוא גאון ושהוא שחקן ראוי. אבל הם ישבו, שעות על גבי שעות, ימים שלמים ופשוט חשבו ביחד למי להצביע, מה שכמובן דפק את כל העסק. אבל הם גם אהבו מאוד את נעם שם, אז מה שבטוח שהיא לא הייתה לוקחת אם זה היה שם.

adicto

New member
תגובה

אני חושב שיש חוקים במשחק וכל עוד אתה לא עובר אותם אני איתו. אני מעדיף את התרגיל של אופיר שאמר את הכל בפנים על מישהו שמלתף אותך ובסוף תוקע לך גרזן בגב. אני מרחם על מעיין שנפלה קורבן מתגיל מסריח ולא מצאה כלים להתמודד מולם אבל מצד שני היא ידעה בדיוק שבהישרדות כמו בהישרדות ומה שעשה אופיר הוא בגדר חוקי המשחק. בתור אסטרטגיה היא תשתלם לו לתווך הקצר אבל לא ככה מנצחים במשחק כולו שכן יש עוד דרך ארוכה עד הגמר ובסוף הכל יתגלה. אריק נראה לי אסטרטג לא פחות טוב מאופיר שבוחר בדרך אחרת (בינתיים) להפעיל את האסטרטגיה שלו ואני מאמין שהוא יגיע יותר רחוק מאופיר. אני מצטער אם זה ישמע לא טוב אבל כששמתי במשקל את התרגיל עצמו של אופיר וההשפלה הלא צודקת כלפי מעיין רציתי בתוך תוכי שהאסטרטגיה של אופיר תגבה על הבכי של מעיין, לשם המשחק ותו לו. הרי זה שיא הדרמה ואני בתור צופה רוצה להזדהות גם עם הרעים. אני ארצה אולי לראות את אופיר מודח באותה הצורה.

שירי116

New member
ממ כן...

גם מעיין לא ממש עשתה משהו, להדחה של בשבקין היה רקע הוא פשוט עצבן את כולם והיה שחצן שאהב לרדת על אחרים וגם גזעני קצת אבל מעיין הייתה חמודה (גם אם היא קצת התייחסה לא יפה לאופיר או משהו לא הגיע לה כל זה ]:) חבל שאופיר לא השתמש באסטרטגיה שלו כדי להעיף את איגור או משהו כי לו באמת הגיע אם כבר...

flash99

New member
מלקרוא את התגובות פה....

זה מרגיש לי כאילו זו לא מדינת ישראל פה. אולי אני בלונדון (שהכל חייב להיות ראוי)? מרגיש לי טיפה כאילו כולם פה מתחסדים, וזה נורא נוח להגיד זה לא ראוי וזה לא מוסרי וזה לא ערכים אבל... אני ממש לא מרגישה שאנחנו עם כזה מוסרי/ראוי/שומר על ערכים כל זה התחסדות ממש מוזרה של אנשים. זורקים פה פתגמים ואימרות מתחת כדי להעביר את צידקתם אבל כל עוד גם אתם מתנהגים כך בבית (ותסלחו לי שאני לא מאמינה שכולכם נופת צופים פה הישראלי המכוער זו ממש לא פיקציה) אז אולי תלמדו לא לשפוט כ"כ מהר אנשים שבסך הכל משחקים משחק למטרה מסויימת. המטרה מקדשת את האמצעים כל אחד בוחר את הדרך שלו, היופי זה לראות איזו דרך מנצחת.

למעלה