ערכים בהישרדות

הוא אמר לכולם שהיא תכננה לחפור בורות

ולהדיח את דיווה או איגור. במועצת השבט, כשהוא ראה שהאש מוסטת יותר לכיוונה של מיכל, הוא התפרץ על מעיין ואמר שהיא נבזית ומלוכלכת ואמר עליה המון דברים לא יפים.

RageBot

New member
אני מסכים בהחלט

עד כמה שאני מעריך משחק אסטרטגי (מעריץ-על של הגרסה האמריקאית) אני חושב שאכן אופיר חצה כמה קווים אדומים, ופגע במעיין ברמה לא נחוצה. אני מקווה מאוד שהדבר הראשון שהוא עשה כשהם חזרו לארץ/נפגשו אחרי שהוא הודח (אם הוא הודח) זה להתנצל, כי באמת מגיע לה לפחות את זה.

ליטליקSD

New member
לא שייך אם הוא הודח או לא

זה צולם בספט', לא? הם כבר בארץ כמעט חצי שנה אחרי שזה צולם. ולדעתי הם נפגשו בכל מיני הזדמנויות כמו היומולדת 29 של איגור. אגב, את אותה מסיבה, לפי מה שזכור לי מהכתבה, נטע-לי ומעיין ארגנו.

../images/Emo45.gif אני אישית גוננתי על כל דבר

מבחינתי בהישרדות מותר לשקר, לתחמן, לבגוד, וכו' וכו'. ולא קר מותר, אפילו רצוי וכדאי והאנשים החכמים האסטרטגיים הם בדרך כלל האנשים שאני הכי אוהב. ולדעתי אופיר יצא בסדר עד מוצעת השבט. בסדר, זרקת עליה מילה לבן אדם הנכון בזמן הנכון, זהו הסתת את השבט נגדה. כל הכבוד
. אבל הקטע במועצת השבט שהוא התחיל לצעוק עליה היה כל כך מיותר וכל כך מרושע, שפשוט שאלתי את עצמי "למה"?! כבר ראיתי את עצמי אוהב אותו ומהלל אותו, עד שהקטע הזה הגיע, ובאמת חבל

אפילו אני נאלץ להודות בכך

שהשקרים במועצת השבט לא היו נחוצים, ואת זה כותב מי שמגונן על הנבלים הכי מרושעים בפורמט האמריקאי. אופיר היה יכול לנצל את ההשפעה שלו לדברים יותר טובים... כמו, שוב אני כותב, להסית את כל הבנות נגד השילוש הלא קדוש איגור-דיווה-עידן.

שרונת XD

New member
תככים ושקרים זה דבר אחד

זה דבר אחד לשקר ולתכמן במשחק, זה לא יפה, אבל עושים את זה. דן מנו היה אומר ל א' שהוא מצביע ל ב', ול ב' שהוא מצביע ל א', ככה הוא שיקר ותכמן במשחק. אריק, החליט להדיח את בשבקין, אז הוא הסיט אותו נגד איתי, ואז כבר כולם הצביעו נגדו. שלא תבינו לא נכון, אני לא אוהבת את דן מנו, ומתה שאריק יעוף כבר. אבל אופיר, זאת כבר רמה אחרת, זה כבר לא שקרים ותככים, זאת הוצאת לשון הרע, שגם הוצאת לשון הרע נחשבת לעבירה ואפשר להגיע עם זה לבית משפט. תחשבו על מצב שבו שני אנשים מתמודדים על אותו התפקיד, נניח בעבודה, ואולי אפילו לאדם אחד יש סיכוי הרבה יותר מהשני, כי הוא יותר מוכשר וחכם והכל. אבל השני, ממציא סיפורים ושקרים על הראשון, שהמעסיקים מאמינים להם, וכך השני נבחר ולא הראשון. נשמע לכם בסדר? גם אם אתם האדם הראשון שנדפק בגלל בן אדם נבזי? גם אז, כל מי שאומר שזה רק משחק וכל דרך שבוחרים בה היא בסדר, היה חושב שזה בסדר? כי מה זה שונה בעצם? בן אדם שם לעצמו מטרה, או קבלת תפקיד, או לזכות בכסף. האם לדרוך על האנשים בדרך זה בסדר? עזבו משחק! האנשים נמצאים בסיטואציה שהם חיים אותה! זה החיים שלהם! זה לא משחק לחלוטין. בן אדם צריך להיות בן אדם בכל סיטואציה שהוא נמצא בה, אחרת, במה בעצם אנחנו יותר טובים משאר החיות?

SivSivani

New member
לא מסכימה איתך ועם כמה ממכם בשרשור הזה...

על תתחילו להתחסד פה,הרי כולכם יודעים שבלי מהלכים כאלה בהישרדות היה לכם משעמם ואז הייתם מתלוננים למה אין תככים. אני מתה על התחסדים שלא מבינים ששום גבול לא נחצה פה. אני מבינה שיש כאלה שחושבים שהישרדות בנויה מהישרדות פיזית,מהישרדות עם ערכים וחרטא ברטא,ממש ממש ממש ממש לא. הישרדות היא בראש ובראשונה הישרדות חברתית. היא בנויה מתככים ושקרים,זה סך הכל משחק,בני אדם טובים וחסידים תהיו בחיים המציאותיים,לא בתוכנית ריאליטי כדי לזכות בה בכסף ולא בתואר הטוב של המדינה. כל אחד ואחד ממכם שכתב הודעה על כך שהגבול נחצה ואופיר רע ומרושע יודע טוב מאוד שבלי האקשן הזה הוא לרגע לא היה צופה או נהנה מהתוכנית,תחשבו על זה טוב

תשמעי, אני האחרון, האחרון (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

שיחשוב שהישרדות זה משחק פיזי, או משחק של ערכים, או חרטא ברטא. לדעתי זה די טמטום לחשוב ככה. ראיתי את כל העונות האמריקאיות ואני תמיד מגחך מאלה שאוהבים אנשים שחזקים באתגרים כי "איזה סוס הוא", או מאלה שאומרים "הוא כל כך ישר והגון, לא הגיע לו לעוף!", אני מרגיש כאילו: ווטף מה נסגר אתכם? יאללה רוב ססטרנינו, יאללה סירי, יאללה טוד וכו' וכו'
גל- גאון הדור, והשחקן הכי טוב שהיה בהישרדות 2 לדעתי
תחמונים ושקרים- בברכה, רק שירעיפו אותם עלינו, בגידות מכאן ועד הודעה חדשה, מצידי שישמו אותם בתוך בית, לא יעשו משימות, ורק יהיו אסטרטגיות, ואני אהיה מאושר. חבל שאת מגיבה בלי לשים לב מה רושמים. אני גם חושב שאופיר שיחק אותה והכול איך שהוא הסית את כל השבט נגד מעיין, ואפילו הרעתי לו. אבל מועצת השבט הייתה סופר מיותרת, היא בוכה לך מול העיניים, היא הולכת בכל מקרה, ואתה יודע שאתה לא מתכוון באמת למה שאתה אומר אז: למה? פאקינג למה? ואפילו אם נתעלם רגע מהפן המרושע שבזה: זה היה מעשה לא נכון מצידו. עד עכשיו ראו אותו בתור האיש הסתמי והחביב, ועכשיו הבן אדם יודע להתנסח ולהיכנס באנשים אחושרמוטה. ולמרות כל זה, אופיר עדיין נשאר סוג של פייבוריט שלי, יחד עם אריק. למרות שאין על גל וחבל שהוא הלך

davidlev0255

New member
גל פייבוריט? הבן אדם סוס יאור פרזיט שלא עשה

כלום , אני לא מבין מה טוב בו?

SivSivani

New member
גל?גל הוא אחד האסטרטגים הטובים!!!

הוא היה הפייבוריט שלי וכ"כ הצטערתי על מה שקרה לו,כי אני מבטיחה לכם שהוא היה ממשיך ורחוק,וגם היה מנצח.

naama59

New member
מסכימה ב100% ../images/Emo45.gif

בתור מעריצה גדולה של הפורמט אני הכי בעד התככים והמזימות הרי בלעדיהן אין תוכנית. אני הראשונה שתהיה בעד לבגוד באנשים, לתקוע סכינים בגב ולעשות קצת אקשן בגלל שעל זה בנוי המשחק, הפורמט והכל. אופיר גם היה פייבוריט שלי מההתחלה, ובנוסף לכל זה הוא גם מכיר טוב מאוד את המשחק (הוא מעריץ מושבע ע"פ נטע לי). אבל איכשהו, באף הדחה דומה או בכל הדחה מלוכלכת אחרת זה בחיים לא צרם לי ככה. זה עזר לו באיזשהי צורה לשבת ולצעוק עלייה שהיא אדם נבזי? הרי היא הייתה מודחת גם ככה. אני בטוחה שאם היא הייתה חברת מושבעים כולם היו סותמים את הפה שלהם. וגם הפריע לי מאוד שבתכלס אף אחד לא הצליח לתת למעיין סיבה נורמלית למה להעיף אותה. כולם התחמקו בתירוצים הכי עלובים שיש. וזה מראה כמה שהם מטומטמים ושאופיר שיחק בהם. כל הכבוד לאופיר על העבודה, אבל לא על הדרך שהיא בוצעה..

שרונת XD

New member
הישרדות הייתה מעניינת גם לפני

מה שאופיר עשה. מה שאופיר עשה זה לא תככים ושקרים, זאת הוצאת לשון הרע, שזאת אגב גם עבירה על החוק. ודיי לקרוא לזה משחק כל הזמן, נכון, הם נמצאים בסיטואציה שהיא לא טבעית, ויש להם משימות, אבל הם חיים את זה, אני לא חושבת שהם היו אומרים שזאת לא המציאות, במיוחד מעיין אחרי מה שקרה. בזמן התוכנית, אלה הם החיים המציאותיים שלהם, ודווקא אני לא נהניתי בכלל לראות את מה שקרה אז, ונראה לי שאני יכולה בשקט לומר שרבים אחרים מרגישים כמוני. אותו דבר בן אדם יכול להמציא עליך שקרים בשביל שיעיפו אותך מתפקיד שאת מתמודדת עליו, למה זה שונה? גם בהישרדות וגם בחיים, אנשים מנסים להשיג דברים, ויש אנשים שמוכנים בדרך לדרוך על אנשים אחרים בשביל להשיג את המטרות שלהם. אפשר לראות בכתבה שיש אליה קישור בפורום, שאופיר ככה גם בחיים האמיתיים שלו.

SivSivani

New member
יכול להיות שהיא הייתה,אבל הרבה יותר עם אופיר.

אופיר גרם לשבט הזה סופסוף להיות קצת מעניין,כי עד היום הוא נראה כמו איזו קומונה חברתית שלא מתאימה למשחק שקוראים לו הישרדות. ההדחות שם היה משעממות,חסרות טעם,וטפלות בלי אופיר.

N o a m V

New member
זה כיף לראות בחורה תמימה בוכה ?

זה מעניין ?? למצוא קורבן תמים זה בסדר, אבל לצלוב אותו ככה כמו שאופיר עשה זה ממש לא בסדר .

flash99

New member
זה לא מה שכיף...

המשחק הוא משחק חברתי והסיסמה שלו (באמריקאי לפחות) להישאר יותר מאחרים, להיות חכם יותר מאחרים ולנצח. (זה תרגום מאנגלית אז תזרמו עם זה) לצערי מעיין חשבה שהיא בטיול שנתי ולא ממש חשבה על המשחק... זו לא המטרה לשמה התכנסנו. היא פשוט נרדמה בשמירה היא הייתה צריכה לדעת לאן היא באה. לדעתי אין מקום לשפוט אנשים לפי איך שהם משחקים אופיר לא בטוח רשע במציאות אבל הוא כן חכם יותר חברתית ממעיין כי הוא ידע לצפות את התגובות של כולם והיא לא צפתה כלום! ולכן היא עפה. ואיגור שהיה מספיק טיפש ליפול בפח הזה גם כן לא ינצח כי צריך יכולות מסויימות כדי לשחק. ולמרות שהרבה אנשים שוכחים כאן זה באמת רק משחק!! מי שחכם יותר וערמומי יותר וטוב יותר עם אנשים יזכה. לא סתם המושבעים בוחרים את הזוכה, מי שעשו עליהם את הקומבינות יבחרו את המנצח ולכן רק השילוב הנכון בשל ערמומיות וחברות יביא לניצחון- הגאונות שבמשחק הזה.

אף אחד לא מתחסד

הרי ציינתי את העובדה שאני נהנה כל הזמן מהשקרים והתככים שאריק ואופיר מארגנים פה. אבל את לא מסכימה איתו שמה שהוא אמר במועצת השבט היה מעבר לזה? הוא היה יכול לעשות את זה הרבה יותר באנושיות.

למעלה