ערכים בהישרדות

lordof the

New member
הנקודה היא, שהנאום שלו לא נבע מ"אסטרטגיה"

זה תמים לחשוב שהוא "חשש" שמישהו כמו עידן או דיוה יצביעו למיכל. מדובר פה בברית של 4 אנשים, שדיברו שעות על גבי שעות לפני מועצת השבט, והם ידעו טוב מאוד למי הם הולכים להצביע. יותר מזה, גם אם למישהו מהם במהלך מועצת חלחל ספק, ולו הכי קטן, לגבי נכונות ההצבעה שלו, הוא לא היה משנה את דעתו, כי הוא לא היה רוצה ללכת נגד הברית .בייחוד כשמדובר ברביעייה שממש לא משנה לה מי תעוף קודם - מעיין או מיכל. הנקודה היא, שאופיר ידע את זה. זה היה ברור שהם יצביעו למעיין, זה משהו שנקבע מראש. הנאום שלו לדעתי היה פרץ של רגשות. השתן עלה לו לראש, הוא הרגיש עמדת כוח אדירה, והאדרנלין מהעובדה ש"הנה, אני סובבתי את כולם על האצבע הקטנה שלי" התפרץ. עד מועצת השבט ממש הערכתי אותו, אבל עכשיו קשה לי להעריך אותו, כי הוא פשוט הצטייר כבן אדם רע. גם אם רק מדובר ב"משחק", להיות מסוגל להתנהג ככה מול מישהו שגם ככה עם רגל אחת בחוץ, זו סתם אכזריות לשמה.

blur2

New member
לא נכון,

עוד לפני מועצת השבט הוא אמר שהוא יצטרך לעבוד קשה כדי להסיט את נושא הדיון ממיכל ולהתרכז במעיין. כל הדברים שהוא אמר במועצת שבט היו מתוכננים מראש (ואני לא חושב שאני נותן לו יותר מדי קרדיט כשאני אומר את זה). הוא בא למועצת שבט מוכן וידע בדיוק מה הוא הולך להגיד, ככה זה נראה לפחות מהצד שלי.

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif למרות ש..

אני ממש לא "עד מועצת השבט ממש הערכתי אותו", אני יותר מעדיפה תמימות ויושר ולזה אני מתחברת גם על הטיוי שלי. אם כי, אני מבינה שבריאליטי ובהישרדות בפרט, חשוב להיות אסטרטג ולשחק את המשחק.

pink81

New member
את טועה.עשה לי בחילה כשאופיר צרח על מעיין

זה הוציא לי הרבה מהחשק לראות את הפרק הבא (למרות שאצפה),ומהכיף של הצפייה,רוב האנשים לא נהנים לראות אנשים אחרים נרמסים ומושפלים על לא עוול בכפם.היה נותן לי די והותר אם סתם היה מתחמן אותה אפילו וסותם את הפה אח"כ.ההתנהגות כמו חיה-בשבילי זה כבר לא אנושי.מצטערת. נ.ב-לא נהניתי מהפרק הזה.ואם כל פרק היה ככה-אין מצב שהייתי צופה.

pink81

New member
מה קשור?אם כל הסדרה ככה באמת לא הייתי רואה

סתם שתדע,אני תמיד רואה ש.ח של התכנית,והפעם אין לי אפילו חשק לראות את זה שוב,גם כשראיתי בפעם הראשונה זה היה דוחה.

אז את כנראה לא ממש מבינה את הקונספט של הסדרה

השרדות היא לא רק פיזית,איך לתקצב מזון,ואיך לרעוב,ואיך לדוג,ואיך לנצח במשימות. חלק גדול מהקונספט של התוכנית זאת ההשרדות החברתית,יצירת החברויות,והבריתות,איך לשמור על בן ברית,איך לפרק בריתות. נכון אופיר היה מגעיל,אם בן אדם כזה היה פותח את הפה ככה על ידידה שלי הייתי מביא לו כאפה אפילו שהוא הומו. אבל הוא שחקן מצוין,וככה שחקנים בהשרדות משחקים,או לפחות אמורים לשחק,זה שההפקה של השרדות לא מלהקת מספיק אופירים ודן מנוים להשרדות זה פאק שלה. תאכלס גם בעונה הקודמת זה היה ביזיון איך אדם אחד קצת תחמן הצליח למשוך בחוטים של כל כך הרבה אנשים ללא הפרעה. אבל בקיצור ככה זה בהשרדות,לפעמים צריך ללכלך את הידיים כמו שאופיר עשה. מעיין פשוט שחקנית חלשה,היא מעדיפה לבכות במקום להחזיר אש,להעלב,לבכות על מר גורלה עם החברה הבלונדינית שלה. לאנשים כאלה אין מקום בהשרדות,וטוב שהיא עפה עכשיו ולא הגיעה לאיחוד. אנשים באים לשחק משחק,אנשים באים לזכות במיליון,ואם צריך ללכלך את הידיים הם ילכלכו,חבל שמעיין לא הבינה את זה כשהיא הצטרפה לסדרה. אנשים באים בעיקר לחוויה וזאת הבעיה שלהם,אנשים לא מבינים שזה משחק שצריך לשחק,ולכן אנשים כמו מעיין מוצאים את עצמם בוכים כבר אחרי פחות מחודש...

pink81

New member
ממש לא,הוא היה אכזרי לשם האכזריות

כנראה הוא פשוט נהנה מרוע,זה לא נקרה "ללכלך את הידיים",מה גם שלא היה לו שום צורך בזה,תיכף תגיד שהוא גם יכול לדקור אותה,ולמה לא? כבר דשנו בזה אז לא משנה,ובקשר לזה שהיא לא רצתה "לשחק" ולהיות ביצ'ית (ששוב-אופיר לקח את זה מעבר למה שלגיטימי) וואלה-אולי באמת היא היתה צריכה לעוף,כי היא לא תתקדם בצורה נקיה מדי,אבל אין לזה שום קשר,זה היה קורה גם בלי שהבחורה היתה יוצאת משם עם שריטה. (לא יודעת אם ראית,אבל כבר עבר די הרבה זמן מאז שצילמו,והיא היתה בארץ עם משפחתה ואוהביה,וכשראיינו אותה היא אומרת שקשה לה להתאושש מזה,ונחנקת מדמעות עדיין,אז אני בזה לבנאדם שהביא אותה למצב הזה,זה סדיסט עם בעיות)

IפסטרמהI

New member
זה נכון שהוא בסה"כ שיחק את המשחק

אבל לדעתי הוא דווקא כן חצה את הגבול.. הוא פשוט הגזים עם זה. לראות אותה בוכה במועצת השבט ולהמשיך ולומר שהיא נבזית כשאין לדבר הזה שום ביסוס?! זה היה ממש מגעיל. גם ככה איגור,עידן,דיווה ויואב היו מצביעים למעיין בכל מקרה.. אז למה להמשיך עם זה ולהגיד את הדברים הנוראים האלה?

shmulik12123

New member
מכירה את המשפט "דרך ארץ קדמה לתורה"?

אז בטח ובטח שדרך ארץ וערכים אנושיים קודמים למשחק בתכונית ריאליטי ואת זה כל אדם אנושי ומוסרי יסכים איתי על כך. זה כבר הפך ליותר ממשחק. להטיח האשמות קשות ופוגעות באדם חף מפשע שכל היום מחייך,עוזר ולא עושה רע לאף אחד ולצלוב אותו בצורה כ"כ לא אנושית וכ"כ חסרת פרופורציות זה לא אנושי וזה בהחלט חוצה גבולות אנושיים אפילו אם זה משחק. הכתם הזה של פגיעה נפשית באדם זה דבר שנשאר גם אחרי המשחק ואחרי שאנחנו הצופים מכבים את הטלוויזיה. אז דרך ארץ קדמה לתורה ובמקרה הזה דרך ארץ קודמת לתוכנית ריאלטי. וכל אדם עם ערכים אנושיים יסכים איתי על כך

../images/Emo45.gif מסכים איתך!

גועל נפש איך שאופיר דיבר למעיין, יש דרך לדבר ולהתנג אפילו שאתה במשחק שצריך לשקר וללכלך.

ההוגה

New member
כולכם פה שוכחים משהו אחד מאוד קטן

לא כל מה שקרה שם, הופיע על המסך בתוכנית. למשל, לא הראו אותה אומרת "אופיר הוא החזיר החדש של השבט" אחרי שהוא אכל לדג את הראש והעיניים. לפי דבריו במועצת השבט והאמוציות שלו שהוא אמר את זה - זה לא היה הצגה. נראה לי שהיתה לו בטן מלאה על מעיין, ובגלל זה הוא גם בחר אותה כקורבן להדחה. אף אחד מאיתנו לא היה שם, אתם לא יודעים איזה משפטים נאמרו ואיזה התנהגויות לא ראיתם על המסך. לי זה היה די ברור שהיו כאן דברים מעבר.

droriko

New member
אני די בטוח שהיא אמרה את זה

בראיון איתי לנענע 10 כשהמראיינת שאלה אותה לגבי ההאשמות שלו , ראו את מעיין מתחילה להתפתל ולכבש משפטים . היא לא אמרה שבהיא עשתה את זה אבל היא גם לא אמרה שהיא לא עשתה את זה , רק הגיבה ב"אני לא אומרת שום דבר כדי לפגוע ". פוליטיקאית .

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני בטוחה שהיא גם לא אמרה את זה

בדיוק כמו שלא היה אכפת לאופיר להמציא שמעיין תקעה סכין לדיווה ולאיגור בגב - לא היה לו אכפת לזרוק עוד משפטים באוויר שלא ישאירו ספק שצריך להדיח את מעיין

ליטליקSD

New member
כמו שכבר אמרתי לסרח-

לגביי הדג אני לא בטוחה, כי אין ראיות, אבל לגביי הגשם בלילהיש משהו שמתקרב לראיות מ"לא שודר" באתר הרשמי.. אופיר יצא שם די דביל שמנסה לרקוד על שתי חתונות.. הנה קישור. ובלי קשר, מהצחקוקים והבעות הפנים של איגור בזמן ה"נאום" של אופיר במועצת השבט, אתם חושבים שהוא עלה עליו? מועצת השבט.

ליטליקSD

New member
יש לי שאלה קצת חסרת טקט לפורום לגביי אופיר

עד כמה חסר חיים אפשר להיות כדי לראות 17 עונות של הישרדות בחו"ל ואז להירשם להישרדות הישראלי? בעיניי אסטרטגיה וחשיבה הם דברים חשובים לחיים, אבל שצריך גם רגש ואמת. וכמו שסרח אמר, אופיר עבר את הגבול. במקום מעיין ואיגור, הייתי טורח לברר מה מו ומי לפני כל קפצות הטרמפולינה שהתרחשו שם.

droriko

New member
זה כמו לשאול

עד כמה חסר חיים בן אדם כדי להתחבר לערוצי הסדרות של YES

ליטליקSD

New member
זה ממש לא אותו הדבר

והיי לך, אגב. אם רואים עונה או שתיים או צופים מדי פעם בכמה סדרות תוך כדי קריאת ספר או דברים אחרים זה סבבה. אבל במקרה של אופיר נראה לי שמדובר בהתמכרות וגם רואים את זה בכל ה"אסטרטגיה" המתוחכמת שלו. נראה כאילו הוא משקיע את מירב זמנו בלהיות האסטרטג הדגול בהישרדות. זאת השאיפה שלו בחיים, או מה?

למעלה