ערכים בהישרדות

droriko

New member
כנראה שפשוט היה לו חרדות

הוא הרגיש שדיווה ועידן למרות שאמרו שיצביעו למעיין לא ממש סגורים על זה (הוא גם אמר משהו בסיגנון בוידויים) אז ההשתוללות במועצת שבט היתה פשוט כדי לסגור את כל הפינות

droriko

New member
אגב אותו הדבר גם היה עם סיוון

דיווה ועידן די שידרו חוסר בהירות לגבי ההצבעה שלהם (למרות שרשמית אמרו סיוון) אז גם במועצת ההיא אופיר העדיף להשתולל (רק שבמקרה ההוא הוא התרכז בעצלנות של סיוון ובגלל שזה היה נכון אז זה נראה פחות מרושע).

ליטליקSD

New member
הוא אכן יכל לומר את הדברים יותר באנושיות

אבל אתם שוכחים שמה שהוא אמר לא רחוק מהמציאות לגביי מעיין. הוא ציין שני דברים לא יפים שהיא עשתה: עניין הדג והשינה בלילה. הבנות בתוכנית הזו משום מה בטוחות שלהיות גבר אומר לגונן על בחורות כל הזמן. הבנים מדליקים אש, הבנים מתעסקים במצ'טה, הבנים הורגים נחשים ודגים דגים והבנים גם יכולים לישון על החוף כשיור גשם בעוד הן במחסה או על המיטה. אני בטוחה שאירית הייתה מסכימה איתי ואומרת שנשים לא צריכות להתנהג ככה! מעיין מצטיירת בעיניי כמי שתמיד מגוננים עליה, כמי שתמד הצליחה להשיג את מה שרצתה, כמי שתמיד היה לה טוב והיא הייתה תמיד מקובלת ואהודה. היא לא ממש יודעת מה זה להיות לבד ובצד. והאנוכיות שבדברים שאופירק ציין עם הדג והשינה של הבנים מחוץ למחסה, היא משהו טרוויאלי אצל בנות כמו מעיין. אני מכירה הרבה בנות כאלה מהלימודים וממקומות אחרים. היפות, הכסיות, המצחיקות, המקובלות- ברגע שבאים אליהן עם הערה, הן יודעות איך לסתום חורים בלי לחשוב שאולי באמת הן היו לא בסדר.

שירי116

New member
העניין הוא שאי אפשר לדעת אם זה נכון מה שהוא

אמר או לא :\ אם הוא המציא זה די מרושע, מצד שני לא ראו שהיא אומרת שהיא לא עשתה את זה (ובכ"ז גם לא ראו שהיא אומרת שהיא לא ניסתה לדבר על הדחה של איגור). אם היא באמת התנהגה ככה, אז לא שאני מצדיקה את הירידות של אופיר אבל זה אומר שהיא לא כזאת מתוקה ומושלמת כמו שעושים ממנה. הבעיה אי שאי אפשר לדעת מה באמת קרה ומה לא כי גם אופיר הוא לא הבנאדם הכי ישר בעולם!

אתה לא יכול לדעת אם הוא דיבר אמת

עם כל השקרים שלו, יש מצב שגם הדברים שהוא אמר עליה היו עלילות חסרות שחר. עניין ה"חזיר של השבא", גם אם זה נאמר, זה היה בצחוק לחלוטין, אני בטוח בזה. מעיין הוכיחה כבר מספיק פעמים שהיא בנאדם עם ערכים.

ליטליקSD

New member
גם איגור, גם אופיר גם יואב ישנו בגשם

הראו את זה ב"לא שודר" באתר הרשמי. הבנות לא נרטבו וישנו מעולה עם נטע-לי. זה שאופיר היה מספיק דביל בשביל לדבר על זה עם הבנים, אבל לראות את הבנות מתעוררות ולא להגיד להם שהוא נעלם מהמחססה בלילה כי הן העיפו אותו לגשם, זה משהו אחר. בשורה תחתונה הבנות בטוחות שהבנים הם מאבטחים שלהן בעוד הן מתפנקות. זה תקף הן לקניבה והן לבארו.. אולי למעט אפרת ודיווה. לגביי הדג, אין לי מושג. אבל אני שמתי לב שמעיין מאוד משוחררת בהתנהגות שלה וגם רגילה להיות בטופ, כך שלא יפתיע ותי אם היא באמת אמרה את זה.

pink81

New member
התפקיד של הבנים הוא באמת לגונן על הבנות

(אלא אם כן הם הומואים),כנ"ל לגבי ציד,בניית מחסים וכו',הבנות מצידן היו יכולות לתרום בדברים אחרים,אבל זו בעיה של הבנים הסתומים בשבט קניבה שהם לא יודעים לעמוד על שלהם.וסליחה אירית היא לא בדיוק המודל לנשיות (אולי לגבריות)

ליטליקSD

New member
לא לגמרי מסכימה איתך ולא חושבת שהבנת אותי.

עצוב לי שבעינייך תפקיד הגברים הוא לגונן על בנות, כי בעיניי זה ממש לא נכון וזה שנשים הופכות את עצמן למפונקות מטומטמות זה ממש עצוב. לא ייחסתי לאירית שום מודל נשיות, רק אמרתי שלפי ההתנהגות וההתבטאויות שלה, היא בטח הייתה מסכימה עם הגישה שלי. אני חושבת שהגישה שלך ממש סטריאוטיפית ושוביניסטית.

pink81

New member
למה שאשה תסחב גזעים,ותרים סלעים במים?

זה לא שוביניזם,הגברים בנויים לזה פיזית,ורוצים לדאוג לנשים (בדברים האלה),אז מה יש לי לחפש שמה? להוכיח שיש לי יותר גדול?

ליטליקSD

New member
האמת?

(ללא קשר לעבודה) אני חושבת שאם נשים יכולות להיות בהריון תשעה חודשים וללדת, אז להרים גזע או סלע זה משחק ילדים בשבילן. אני לא מזלזלת בכוח הפיזי של הגברים (לא חושבת שהם בהכרח ביתרו כי יש הרבה נשים שהרבה יותר חזקות מאריק, למשל, אולי אפילו אני). אבל למה אי אפשר לעזור אחד לשני כמו שצריך? למה הבנות צריכות לשבת ולאכות מנגו כשבשבקין ואיתי מורידים קוקוס מהעץ? לי בבית, למשל, יש גדר של עצים בכניסה לחצר, הרבה פעמים אני ואבא שלי ואחי גוזמים ענפים וסוחבית אותם על לאיזור לפבסולת לחצר וזה.. זה שאני אישה לא אומר שאני סוחבת פחות או שקשה לי יותר מלאבא שלי ואחי

את פועלת לפי מסגרת של ניאנדרטלים פטריארכלים

זה שבתקופת האבן, כשהיה חשוב להרוג את הממותה בשביל בשר ולהרוג את הדינוזאור שלא יטרוף אותך, כוח פיזי היה דבר חשוב, לא אומר שעדיין לבנים יש יתרון גנטי על הבנות. בנות יכולות לעשות דברים בעצמן, ולא ייתכן שחבורה של שניים וחצי בנים יעבדו רק הם כדי לקיים מחנה שמכיל יותר בנות מבנים. את רואה את האבסורד?

pink81

New member
אם אתה שם לב..זה בדיוק הרעיון של הישרדות...

זה בדיוק התנאים של תקופת האבן (כשההפקה לא מתערבת),ובלי קשר,אני בהחלט מצפה מגבר שיעשה את העבודות הפיזיות הקשות,ושאם איזה זכר ינסה לתקוף אותי,שהוא יהיה זה שיפוצץ אותו מכות. זה שהבנים בקניבה עושים גם את העבודות שבנות יכולות לעשות-זה בעיה שלהם,אם הבנות מספיק חכמות ומאוגדות בשביל לתמרן ולסובב אותם ככה סביב האצבע הקטנה שלהן-זו בעיה של הבנים הטיפשים! בקשר לזה שלבנים אין יתרון גנטי על הבנות בכח פיזי-טוב...

pink81

New member
ואתה מה זה מגזים...תלא יודע לפי מה אני פועלת

אף אחד לא פטריארכלי,זה לא שלטון הגבר פה,אף אחד לא צריך ניאנדרטל,וגברים למיטב ידיעתי לא ממש חיו בתקופת הדינוזאורים,ואילו הם היו-סביר להניח שהדינוזאורים היו פותחים להם תצורה

rotemsror

New member
אני לא כותבת כאן , אבל הגעתי לפה מהעמוד הראשי

ואני ממש לא מסכימה איתך. יש הבדל בין ל"שחק" את המשחק שתכלס זה חרטא ברטא כי גם אם זה משחק הם עדיין חיים שם די הרבה זמן לבד, בלי משפחה ובלי חברים ולהיכנס במעיין שבאמת באמת לא עשתה לו כלום והייתה המתמודדת האולי הכי ישרה, הגונה וראויה שם זה לא -אנושי-. ואותי דווקא מעניין מה את\כל בן אדם אחר שמצדד באופיר הייתם מרגישים אם הייתם במקום מעיין והוא היה נכנס בכם כמו שהוא נכנס בה. ונכון הישרדות זה משחק מאוד מאוד חברתי, אבל להתנהג בצורה שהוא התנהג זה לאבד צלם אנוש ולחיה כזאת[אני לא קוראת לו בנאדם כי בנאדם לא מתנהג ככה] מזה לא מגיע לזכות.

SivSivani

New member
נכון שזה היה נבזי...ונכון שהוא דיבר אליה רע..

אבל שוב זה בסך הכל משחק,ואת המהלך הזה אופיר עשה כדי להמשיך שלב עם מיכל,והוא חשב על כל צעד,ואת הסליחה שלו למעין הוא כבר אמר בטח כשהם חזרו מהאי.

davidlev0255

New member
לא נכון, בלי בשבקין זה משעמם, אופיר עשה רושם

של בחור הגון וישר (ראי נועם) והוא יצא פרש

למעלה