גם דיון שחושף פערים הוא חשוב ונחוץ
כשכל צד מסמן מה שנמצא לדעתו מחוץ לוויכוח יש בזה ערך למציאת והגדרת גבולות הסובייקטיבי שגם עליהם כמובן יש טעם לדון ולהתווכח אני לא מבין מה הבעייה אם צד בדיון ינסה לחשוף את המסקנות כמו שהוא מבין ומרגיש אותם מטיעוני האחר הרבה פעמים אנשים אומרים ועושים דברים בלי מודעות להקשרים אחרים ורחבים יותר שלהם גם לשם כך נוצרו דיונים ומחקר כניסיון להאיר דברים שנגזרים מהליכים מחשבתיים ותפישות שלפעמים דרושה התבוננות אחרת בשביל להאיר את הפרדוקס שבהן או את התוצאות הלא רצויות הנובעות מתפישות מקובלות זה לא ממש משנה אם אני מכיר אותך או לא בגלל שההתייחסות שלי הוא למה שאת כותבת ומצהירה כגישתך לנושאים שבהם יש לי את הנסיון וההתנסות האישית ומהתגובה שלך ברור שבכלל לא הבנת לאן הטיעונים שלי חותרים ועל מה הם מבוססים עדיין,כאמור,יש טעם לחשוף את הפער,יש טעם לחשוף את החירשות,לנסות לסמן את מחסום הדממה בין אוטיסטים לאנשים שאינם אוטיסטים דרך ההתעקשות להיות מובן גם מול חוסר הסיכוי והתוחלת שבכך הנקודה שאת ואחרים כאן מחמיצה היא שאני לא מאמין שיש דבר כזה אוטיסטים ואני חושב שהתיוג של אנשים ככאלה נובע מעצלות מחשבתית ומחוסר תשומת לב ופתיחות נחוצה וחשובה לקיום אנושי יותר דינמי ומגוון ושהדרך הנכונה והיעילה לאפשר לאנשים המתוייגים כך מימוש עצמי היא לא באספקת כלים ויכולות שיאפשרות להם להתגבר על לקותם ונכותם אלא בחינה אמיצה וכנה ופתוחה של עצם הנחת הלקות והנכות 2 הפסקות האחרונות שאת מעלה,ועולים כאן כל הזמן מצד הורים אחרים,מבטאים בדיוק את חוסר ההבנה למהות הדברים שאני כותב,וגרוע מזה,טופלים עלי מניעים לא ענייניים שאינם מניעי ולא מהווים חלק ממסרי ואיתם ועליהם אחרי זה מתנצחים לשווא את לא יכולה להגדיר אוטיזם כלקות ולהגיד שאת פועלת וחושבת בדומה לי,זה פשוט לא מסתדר ימים יגידו אם אני צודק זה מה שאני מרגיש וחושב