עצמאות ריקודי העם

חשבתי שתשמח לפירסומת חינם.... ../images/Emo6.gif

אפשר לבקש אחוזים על העלאת אחוז מכירות המוצר עכשיו ?

../images/Emo204.gif חשוב מאוד...

שאלה למקדמת המכירות... האם יש למוצר Guaranty שהצבע לא יורד ברחצה

tbh12

New member
חהחהחה...איך אתה מצליח להצחיק אותי

כל עם מחדש, דובל'ה.

מכתב קטן לגברת בוקאי

איני מכיר אותך וכל שאני יודע אודותייך הוא שאת חיה בארה"ב ומרקידה שם "רקודי עם ישראליים" עד כאן אין לי בעיה עם הוויתך ואני גם יודע שקהילת רוקדי העם בארה"ב איבדה את האבחנה מה הם רקודי עם ישראליים בעיני רובם מה שיש לו צליל ים תיכוני ולא משנה באיזו שפה שמית - הוא רקוד עם ישראלי בעיניהם אז לידיעתך ולכל המצודדים בך בשרשור הזה אני אישית מאוד אוהב לרקוד רקודי עמים מכל העולם ורקודי עם ישראליים בפרט . ביום העצמאות מקשטים את ביתי ומכוניתי דגלי ישראל בכחול ולבן ולא דגל פסים וכוכבים. ובהרקדות יום העצמאות בארץ ישראל לטעמי מן הראוי שירקדו רקודי עם ישראליים כאלה שמושרים בעברית ויש בהם את הניחוח של כל הגלויות ביום העצמאות שלי לדעתי אין מקום לרקודי הגלויות שבטשטוש הגבולות החליטו כל מני מרקידים שהם נכסי צאן ברזל של הוויה תרבותית מבית מורשתה של תנועת רקודי העם הישראליים מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם שקמה עבור העם היהודי ומי שלא מבין שהייחודיות שלנו היא קורח - חבל בכל מקום בעולם נשאר יהודים ובמשבר הקטן ביותר נהיה שם למקור השנאה מלבד בארץ ישראל ולכן כדאי שנשמור בארץ הזו על צביון כור ההיתוך כפי שחזו אותה מקימיה ולא נכניס את הציונות למרכאות רקודי העם הישראליים הם חלק מדבר זה וביחוד ביום העצמאות ואם אני שומע את הצעירים שמתיחסים לציונות בזלזול וכמשהו שהוא נחלתם של הזקנים בלבד חבל כי זה אומר שנכשלנו בחינוך לשמחתי ישנם עוד כמה אחדים שכן הצליחו להשריש בבניהם את אהבת הארץ למרות כל המנסים להרפות ידיהם לכולכם חג עצמאות שמח ונחזה בשוב בנים לגבולם בברכה שמוליק

שמוליק היקר, נראה לי שלא הבנת את..

...כוונתי. תגובתי היתה מכוונת לכך שאין לשלול את דעתם של אנשים אחרים, ולהאשימם בראיה צרה אם דעתם שונה משלך. הרגע חזרתי מההרקדה שלי, מיוחדת ליום העצמאות. אני בכל שבוע מרקידה בעיקר שירים ישראלים,מעט מאד מהריקודים למנגינות זרות נכנסו לרפרטואר שלי. ניתן לראות רשימה של הריקודים שלימדתי בחוג שלי של יום רביעי כאן : http://www.ayeledance.com/Wednesday.html הערב לכבוד החג - היו אך ורק שירים ישראלים - לא היה סלאמתי, לא הורה בן וגם לא צל מדבר.לימדתי את ריקודו הנהדר של טוביה "ארצי" ובמתחילים את "הורה ישראל" ואת "על שדינו". אז שקול שוב את קביעתך במשפט הראשון, ואתה מוזמן לבא ולרקוד עימנו ולחוות הרקדה ישראלית הרבה יותר ממה שתמצא בהרקדות רבות בארץ. חג שמח, אילת

ושוב לאיילת

"השימוש במוסיקה שאינה ישראלית אינה תופעה חדשה" ציטוט מדברייך ולזה התיחסתי אם ההרקדות שלך הם כפי שציינת בהבהרה תבורכי ולכשאזדמן למקום מגורייך אשמח להתארח בחוג שלך ואשמח להכירך אף קודם אם תגיעי לארץ הבקורת שאני כותב כאן היא לא כלפייך אלא כלפי כל מי שמנסה לעשות זילות לציונות ולכל מה שהיא מייצגת בברכת חברים ממני שמוליק

לאילת בארץ הקודש

במסעותייך הקרובים אני ממליץ לך לבחון שתי תחנות נוספות שסגנונן קצת שונה ביום ב אצל טוביה טישלר ברעננה בי"ס אביב אולם יפהפה גם כן וביום ה אצל שמעון מרדכי בגולדה בשניהם תגלי המון רקודים מיוחדים שאינם נרקדים עוד בכל החוגים ואווירה קצת שונה מקווה לראותך שמוליק

למעלה