עצמאות ריקודי העם

kapezio

New member
על מה רוקדים - גם חשוב

מה רוקדים זה נושא הנידון בעיקר בן ותיקים (30 שנות ותק) לצעירים ו/או חדשים בעולם ריקודי העם. ברצוני לאחד בין כולנו בנקודה על מה אנחנו רוקדים בהרקדות הנערכות בחוצות ולגרום לגופים המתאימים (עיריות, מועצות) לשפר את תנאי המקום, בעיקר את הרחבות עליהן אנחנו רוקדים (לדוגמה-בערב חג העצמאות בהרקדה ברחבת בית אריאלה מתבצעת במקביל שירה בציבור וראה זה פלא,המשטח עליו שרים מתאים לריקוד ואילו המשטח עליו רוקדים לא מתאים לריקוד כלל ועיקר ואם נוסיף לכך את ה"פסלים" אז זה פשוט מצביע על זילזול ברוקדים, לא רק בחגים אלא כל ימות השנה) אם נחליט, נוכל כולנו ללחוץ על הגורמים המתאימים לשפור המצב, אך הדבר דורש שיתוף פעולה מכולנו (כולל המרקידים באותם מקומות) ולדעתי פניה של אירגון המרקידים בתוספת חוות דעת רפואית (על נזקים מהרחבות הקיימות)יכול להועיל, יש לזכור שכך זה אצלנו, בלי לחץ על הגורמים המתאימים לא מקבלים אפילו את מה שמגיע לנו בזכות, אגב עלויות השיפור אינן גבוהות (כן בדקתי את נושא העלויות ולעיריות זו הוצאה זניחה). אז קדימה בואו נעשה משהו בשבילנו. שנאמר "אם אין אני לי מי לי ואם לא עכשיו אי מתי"

גדי הודיע מספר פעמים בערב זה

שבשנה הבאה ככל הנראה נעבור לרחבה השניה, שהיא חלקה יותר ונוחה יותר לריקודים.

לא שמעתי על כך שנים קודמות מהמדריך

עצמו שהרקיד במקום. מקווה שהפעם דברים אכן השתנו. אם גדי רוצה - הוא יכול.

שמא אוכל לסבר את אוזנכם

כבר לפני שנתיים התייחסתי לנושא זה ופניתי אל הגורם המתאים בעיריה, אלא שדברי נפלו על אוזניים ערלות ולב אטום. קיבלתי אמנם תשובה אך היא היתה בלתי מספקת ובעלת נימה של התחמקות. נראה לי כי ככל שיגבר הלחץ מצד הרוקדים כך יגבר הסיכוי לשינוי המיוחל. מצורף אחד המכתבים.

../images/Emo204.gif איתן, אפשר בלי לבלוע צפרדעים

למעלה