על "הפלה זה רצח"...

tzfardea

New member
שטויות!........./images/Emo105.gif

פשוט שטויות!!!..... לא שאני חרדי או משהו....ולא שאני כ"כ מת עליהם או מאמין בדרך שלהם....אבל איילת דחילק.....אתם החילונים....בסדר...אני מבין שיש טענות אל החרדים (לא יודע אם מסכים...אבל מבין)...אבל מה שאתם אוהבים לעשות זה פשוט לקחת את המגזר הזה ולהתכרעעע על האמא של הצורה שלהם....וזה כולל בתוכו כ"כ הרבה זיבולים....את מדברתץ על אחוזים זהים????..פחחחח....תעשי לי (לך) טובה....אז אני לא אומר.....יש רעות חולות....בכל ציבור ובכל מגזר....אבל זה ממש לא לענין ההערה הזאת....ושלא לדבר על הציבור החילוני...הרי איך הגיוני שיהיו אחוזים זהים בזמן שכל ילד חילוני היום בן 7 יש לו את האינטרנט, והעיתונות פרוצה, והסרטים-אם אין בו 10 סצינות סקס אז הוא לא שווה בכלל......ואת בכלל רואה מצב שיש להשוות בין כמות הרעות החולות שיצמחו משני הציבורים השונים ????? אני אומר....תתיפיפו לכם כמה שאתם רוצים עם כל האידיאולוגיות שלכם....אבל זה ממש...אבל ממש לא לעניין ...לבוא וסתם ללכלך על הציבור הזה. איילת-אני לא מכיר אותך....אני פעם ראשונה כאן....אל תקחי אותי באופן אישי....זה מופנה לכולם כאחד כאן.... יום טוב לכולנו!!

[אורן]

New member
מה שאתה אמרת זה שטויות

אבל ממש שטויות. כן, האחוזים זהים. ולא רק זה, בבדיקה שנעשתה לפני כשנה בערך או יותר (נדמה לי שע"י ידיעות אחרונות) נמצא שאחוזי הסמים אצל החרדים גבוה פי 4 (!) מאצל החילונים. אינטרנט, עיתונות פרוצה (מה כל כך פרוץ בה?!) וסרטים גסים לא מקלקלים את הילדים, הם רק נותנים להם יותר רעיונות... החינוך הראשוני הוא זה שיקבע אם הם יקחו את מה שהם רואים בסרטים בערבון מוגבל או שהם לא יצליחו להפריד בין דמיון ומציאות. יש ארצות בהן העיתונות הרבה יותר "פרוצה" ובכל מקום שהולכים רואים דוגמניות חשופות (הרבה יותר מפה) על שלטי חוצות ובכל זאת הן הרבה פחות אלימות מישראל. הסקר על הסמים מוכיח הכל. אתה מסתמך על דברים שאינך יודע ולא בדקת ולכן מה שאתה אומר לא נכון.

alon14

New member
סתם לידיעתכם...

בפינלנד יש פירסומות בעירום של גופים מסחריים מכובדים. בעניין פשע אני לא יודע (אבל אני מבטיח לכם שזה הרבה פחות מבישראל) אבל הם המדינה הכי לא מושחתת בעולם זה שנתיים (לפחות) ברציפות. בכל מקרה, לומר שיש קשר יהיה טעות לוגית מסוג "ביחד ולכן בגלל", שכן צריך קורלציה ברורה בין שניהם (מה שדורש אוטומטית לפחות 4 מדינות במקרה שלנו).

tzfardea

New member
אורן ידידי......../images/Emo105.gif

אז קודם כל....אתה יודע מה.....אני ממש לא מתפלא שזה מה שהיה רשום ב"ידיעות אחרונות" כמו שאתה אומר....כמו שאני בטוח שלא הייתי מתפלא אם בעיתון חרדי היה רשום דברים שונים לגמרי. אינטרנט-לא הגבת....מעניין מאוד למה... עיתונות-"מה כ"כ פרוץ בה?!"????...ואתה יודע מה...אני לא מדבר רק על בחורות ערומות....אני בהחלט מדבר גם על הכתיבה עצמה. סרטים-"לא מקלקלים ,רק נותנים רעיונות"....פחחחחח...תעשה טובה .... אנחנו צריכים להבין שהנפש היהודית שלנו מושחתת מהזבל הזה....וזה בהחלט (!!) גורם משמעותי בכל ההדרדרות של העם שלנו...יש לנו בתור יהודים נפש טהורה מידי בשביל שהיא תוכל לשאת ליכלוכים שכאלה שיש בסרטים ובאינטרנט....חבל שאנחנו לא שמים לב לזה....באמת חבל...אני אומר את זה מתוך עצב רב...והעמדה שלי.....שהצגתיה בפניך עכשיו לגבי הנפש שלנו.... תענה לך גם לגבי הארצות האלה שאתה מדבר עליהן. סתם ככה בקשר לדוגמניות....."הרבה יותר מפה"...זה הרי לא הגיוני....כמה לעזאזל הדוגמניות כאן כבר לבושות????? חבל שיש אנשים שמציגים דיעות שמסתמכות רק על סקרים ושאר מיני בולשיטין... ולא מתוך הסתכלות יהודית עמוקה אל תוך הנפש הטהורה שיש לעם הנפלא שלנו!! שיהיה לכולנו....רק טוב!

[אורן]

New member
שטויות במיץ

"אז קודם כל....אתה יודע מה.....אני ממש לא מתפלא שזה מה שהיה רשום ב"ידיעות אחרונות" כמו שאתה אומר....כמו שאני בטוח שלא הייתי מתפלא אם בעיתון חרדי היה רשום דברים שונים לגמרי." ידיעות אחרונות אמנם לא העיתון הכי מכובד שיש אבל אין לו שום סיבה לשקר בעניינים האלה. "אינטרנט-לא הגבת....מעניין מאוד למה..." מה אני אמור להגיד?! "סרטים-"לא מקלקלים ,רק נותנים רעיונות"....פחחחחח...תעשה טובה .... אנחנו צריכים להבין שהנפש היהודית שלנו מושחתת מהזבל הזה....וזה בהחלט (!!) גורם משמעותי בכל ההדרדרות של העם שלנו...יש לנו בתור יהודים נפש טהורה מידי בשביל שהיא תוכל לשאת ליכלוכים שכאלה שיש בסרטים ובאינטרנט....חבל שאנחנו לא שמים לב לזה....באמת חבל...אני אומר את זה מתוך עצב רב..." לא. אתה אומר את זה מתוך גזענות רבה ואמונה שה"נפש היהודית" טובה יותר מ"נפש" לא יהודית... שטויות. יהודים ולא יהודים זה בדיוק אותו דבר ההבדל היחיד זה הדת. אם ה"נפש היהודית" כל כך טובה איך זה שאפשר להשחית אותה? דבר טהור באמת נשאר טהור. "והעמדה שלי.....שהצגתיה בפניך עכשיו לגבי הנפש שלנו.... תענה לך גם לגבי הארצות האלה שאתה מדבר עליהן." כלומר אתה מנסה לומר שבארצות אחרות הנפש לא טהורה מספיק ולכן אי אפשר להשחית אותם והם נשארים לא אלימים? ואז הם לא אלימים סימן שכן יש להם מין "נפש טהורה" ---> סתירה. "סתם ככה בקשר לדוגמניות....."הרבה יותר מפה"...זה הרי לא הגיוני....כמה לעזאזל הדוגמניות כאן כבר לבושות?????" סע לקנדה. אתה נוסע ברחוב רואה בחורות בתנוחות שגם הנפש המושחתת שלי נדהמה לראות- והם הרבה פחות אלימים מישראלים. "חבל שיש אנשים שמציגים דיעות שמסתמכות רק על סקרים ושאר מיני בולשיטין... ולא מתוך הסתכלות יהודית עמוקה אל תוך הנפש הטהורה שיש לעם הנפלא שלנו!! " סקרים הם דבר נכון (אם לא מסלפים אותם). לך אין שום הוכחה שיש ליהודים איזו נפש טהורה או משהו כזה. ואם כבר נפש טהורה... בעצם, מה שאתה אומר זה שהנשים צריכות להתלבש בצניעות כי יש להן נפש טהורה כדי לא לפתות אנסים- כלומר אנסים בעצם מתפתים על ידי הנשים, כלומר הם לא עושים זאת בכוונה תחילה כלומר קל מאוד לפתות אותם לעשות כזה דבר. אז אם כל כך קל לגרור אותם לכזה פשע איום, איפה אתה מוצא פה נפש טהורה?!

tzfardea

New member
אורן רעי........./images/Emo105.gif

אשתדל להקיף את הכל.... לידיעות אחרונות-יייישששששש סיבה.... לא לשקר....אתה יודע....קצת לזייף ככה (הרבה)....בוא לא נכסה את עינינו טוב??? בקשר לאינטרנט-צודק....באמת אין לך יותר מדי מה להגיד כי זו מהלומה חזקה מידי מצידי בוויכוח שלנו בנושא "סוגיית הפריצות -ותוצאותיה" גזענות-כאן יש לך טעות חמורה ביותר חבר.....ההבדל הקטן (ענק) בין מה שאני אומר לגזענות....הוא....שגזענות היא "אני יותר טוב ממך ולכן לי יש את הזכות להרע לך ולעשות בך מה שאני רוצה" (ראה ערך "נאצים")...אבל אין שום (!!!!) גזענות ב-"אני יותר טוב" ו...כן אני בהחלט סובר שהנפש שלנו יותר טובה....ואין כאן אפילו מקום להשוואה...זה משהו אחר לגמרי.... "דבר טהור באמת נשאר טהור"-אם תיקח מים נקיים וטהורים.....ותשתין ותחרבן בפנים....הם ישארו נקיים וטהורים?????.....אני טוען שלא....הנפש מתחרפנת מזה....מכל הליכלוך הזה. סתירה-אני לא מבין למה......כל מה שאמרת שמה נכון עד המשפט האחרון...."ואז הם לא אלימים סימן שכן ישלהם מן"נפש טהורה"" למה אם הם לא אלימים(ולא אמרתי שהם לא) זה מורה על נפש טהורה?....לפי העמדה שלי...זה מורה על כך....שנפשם כן מסוגלת לקלוט כזה זבל מבלי שזה ישפיע עליהם כ"כ הרבה כמו אצל היהודים!!....ריבונו של עולם...למה זה כ"כ קשה להבין את זה??? דוגמניות קנדיות-שוב...אותה נקודה.....הנפש שלך היא טהורה מיסודה...היא אולי קצת מלוכלכת עכשיו...כמו שאתה אומר....אבל היא עדיין טהורה....ולכן אותך...זה ממש מדהים ומרגש.....אבל העובדה היא....שאותם זה כנראה לא כ"כ....ולכן...זה מראה על כך שיש הבדלים בין נפשותיכם. יש לי הרבה הוכחות לכך שהנפש שלנו היא טהורה וששלהם לא....עיין קצת במקורות הקדושים של העם שלך....אולי זה יפקח את עיניך. "ואם כבר נפש טהורה..."-הנשים צריכות להתלבש בצניעות-אממ...נכון. בגלל שהנפש כ"כ רגישה וכ"כ טהורה היא מתלכלכת מהר מאוד ומביאה לכל מיני מעשי תועבה שכאלה. שים לב שהכל סובב פחות או יותר סביב נקודה אחת! ערב טוב לך!!!

[אורן]

New member
גם אני אנסה...

"לידיעות אחרונות-יייישששששש סיבה.... לא לשקר....אתה יודע....קצת לזייף ככה (הרבה)....בוא לא נכסה את עינינו טוב???" באמת בוא... אני לא מכסה את עיני ורואה שלידיעות אחרונות אין שום סיבה לשקר. אתה כן עוצם ורואה שיש לו. עובדה שאין לך שום הוכחה. "כן אני בהחלט סובר שהנפש שלנו יותר טובה....ואין כאן אפילו מקום להשוואה..." אז אתה גזען. לא משנה אם אתה תומך בלעשות בהם מה שאנחנו רוצים או לא. אתה חושב שיהודי יותר טוב- אתה גזען. "אם תיקח מים נקיים וטהורים.....ותשתין ותחרבן בפנים....הם ישארו נקיים וטהורים?????....." מים זה דבר פיזי- נפש זה דבר רוחני. אין מקום להשוואה "אני לא מבין למה" תנסה חזק חזק, תפעיל את הראש, ואולי תצליח... "דוגמניות קנדיות-שוב...אותה נקודה.....הנפש שלך היא טהורה מיסודה...היא אולי קצת מלוכלכת עכשיו...כמו שאתה אומר....אבל היא עדיין טהורה....ולכן אותך...זה ממש מדהים ומרגש.....אבל העובדה היא....שאותם זה כנראה לא כ"כ....ולכן...זה מראה על כך שיש הבדלים בין נפשותיכם." אבל אם אותם זה לא מצליח לרגש... אז אולי הנפש שלהם יותר טובה? (לא שאני מאמין בזה זה רק לצורך הדיון) "יש לי הרבה הוכחות לכך שהנפש שלנו היא טהורה וששלהם לא....עיין קצת במקורות הקדושים של העם שלך...." תן לי אחת "הנשים צריכות להתלבש בצניעות-אממ...נכון. בגלל שהנפש כ"כ רגישה וכ"כ טהורה היא מתלכלכת מהר מאוד ומביאה לכל מיני מעשי תועבה שכאלה." אז הנפש לא טהורה... היא רק רגישה.

לא נראה לך שזו דווקא הנפש שלך

לדעתי הבעיה שלך תמונה דווקא בראש... וזה, אל תטעה, לא מאפיין יהודים, ובטח שלא טוהר! חברה פתוחה לגבי סקס, תגרור יותר לגיטימיות בעניין סקס, זהו! אונס אינו סקס, אלא אלימות באמצעות מין, ומהסוג הגרוע ביותר שיש.

תקשיב לי אהבל

לאונס אין שום קשר לסקס, או לכמה חברה פתוחה לגביו. פתיחות של חברה לגבי סקס אולי תגרום לו להיו פחות פרטי ודברים אינטימיים יישמרו פחות ופחות לחדרי חדרים, מקסימום תמצא אנשים שמדברים על איך הם אוהבים את הסקס בציבור. לאונס אין שום קשר לזה. אונס לא גדל ביחס ישר לסקס, אלא לאלימות.

ofir_y

New member
מאיפה אתה מקיא את השטויות האלה?!

אז אתה יודע מה? אני גם לא אקנה וולבו וטלוויזיה גדולה כי זה מושך גנבים. זה מפתה אותם ואם משהו יגנב לי זה באשמתי בלבד. "אתם משנים את המוסר מתי שבא לכם" - נכון, מחדשים את הערכים שלנו כדי להתאים אותם לסביבה החדשה שמתחדשת כל הזמן, ולא להישאר 1000 שנים אחורה. זה נקרא התחדשות, קידמה, מדע.

korinalir

New member
אתה טיפש!

אתה לא מבין כלום בכרימנולוגיה! אנס ממש לא בוחר קורבנות לפי לבוש אדיוט הוא בוחר לפי מי נראית יותר חלשה פיזית ויהיה לה יותר קשה להאהק ולהתנגד (אנס סדרתי כזה שתוקף בשיחים) אוקיי? ככה הוכיחו מחקרים אז זה בכלל לא משנה איך הנערה לבושה אלא אם היא נראית בעיני האנס כאחת שיש לה סיכוי לגבור עליו ו"שתעשה לו חיים קשים" או לא. בנוסף יש אנסים סדרתיים שאונסים לפי מאפיין בחורות קטנות\גדולות נמוכות\גבוהות בעלות שיער\ עיניים בצבע מסויים. בגדים הם לא שיקול בשבילם. בחברה הדתית אין פחות אונס מהחברה החילונית הן פשוט מדווחות פחות. ואפילו אם היית צודק רק האנס הוא האשם שהוא לא יכול להשתלט על הייצר שלו בחורה יכולה ללכת בתחתנםי ברחוב ועדיין אין זכות לאף אחד לאנוס אותה. אישה זה לא חפץ לסיפוק הייצר! אישה זה ייצור חי ושווה לגבר ואל תזבל בשכל על קשה לשלוט ביצר! קשה - אשמת האנס חולה הנפש בלבד. לא הבחורה! אגב זה אמנם פחות נפוץ אבל יש גם אונסי גברים והם עלולים לתפוס גם אותך רק שלא תהיה מופתע...ואם פעם חס וחלילה אישתך אמך או הבת שלך שלבושות בצניעות וגם אותן יאנסו בגלל צבע שיער\עיניים או כל מאפיין אחר. אולי תבין על מה אני מדברת. לאישה יש זכות ללבוש מה שהיא רוצה ולפתות את מי שהיא רוצה ושמי שהיא לא רוצה יתרחק ממנה. אני לא חושבת בכלל שלבוש צנוע יפחית את מס מקרי האונס. לעומת זאת אני ממליצה לכל הנשים ללמוד להגן על עצמן כדי להיות יותר מוגנות ולהשתדל לא ללכת לבד בשעות מאוחרות -זה מניעה! לא לבוש מסויים. אני לא מאמינה שעוד קיימים אנסים שמאשימים אישה באונס שלה! אני עונדת שרשרת זהב גדולה מאוד על צווארי וראוותנית הם זאת אשמתי עם חס וחלילה היא תגנב? הרי הזהב קרץ לגנב? אז זאת אשמתי לא? לפי ההגיון המעוות שלך
! נ.ב אני תומכת בהמתות חסד ותומכת בהפלות עיקרון פשוט *האדם אדון על גופו ולא אך אחד אחר*

[אורן]

New member
בא לי להקיא

אני פשוט לא מאמין שאתה אומר את זה. אנשים שאומרים כאלו דברים הם אנשים חולים- אף בחורה לא אשמה שאונסים אותה. האשם הוא באנס. באמת... "מפתות את האנסים"?! שלאנסים יהיה כוח רצון! אישה לא צריכה להתלבש בצניעות מפחד לאונס בדיוק כמו שאני לא צריך לא לצאת מהבית בלילה מפחד שישדדו אותי- אין שום סיבה שבגלל פושע היא תשנה את שגרת חייה. מה שאמרת זה גועל נפש והייתי אומר לך את מה שאני חושב עליך עכשיו אבל אני לא אעשה זאת, כי אם הייתי עושה זאת ההודעה הייתה נמחקת בגלל שפה לא נאותה שכמותה לא נראתה מעולם בפורומי תפוז. מבחינתי אתה פשוט זבל שמצדיק את האנסים- אפילו אם תתרץ זאת בכך ש"אתה לא מצדיק אותם פשוט חושב שהאשה צריכה להיות יותר צנועה וכו´" אתה באיזשהו מקום מצדיק אותם. ידוע כבר שאונס זה רצח כאשר הקורבן נשאר בחיים. בגלל הסיבה הזאת אני לא אגיב לשאר ההודעה שלך. למעשה אני פשוט אתעלם מהודעותיך בפורום מעכשיו פשוט מפחד שבפעם הבאה שאני אפתח את אחת ההודעות הגאוניות שלך אני אעשה משהו שלא הייתי עושה בזמן של שפיות דעת- שהודעתך לא רחוקה מלהוציא אותי ממנו. אני קורא לכל חברי הפורום לעשות כמוני.

uuuaaa

New member
רק תזהר על המקלדת

בלעעעעע יששש, עוד בנאדם שלא מדבר איתי.

uuuaaa

New member
אהמ, אמרת שלא תקרא ותגיב

איזה תגובה אתה רוצה ? אני לא מסכים אתכם. אני חושב שכשאנס חשוף כל היום לסרטים כחולים, פורנוגרפיה, פירסומות ונשים לא צנועות - זה מעורר אותו מרבצו.

ofir_y

New member
אז איך אתה מסביר את ה*עובדה* ש

העובדה שיש אונס ומעשים מגונים גם בתוך ישיבות?

korinalir

New member
אני אגיב רק למה שקשור אליי

1. אימוץ- לדעתי האישית הרבה יותר קשה למסור ילד לאימוץ מלהפיל אותו אם אני חס וחלילה אכנס להריון לא רצוי אני אעדיף להפיל. אבל שים לב וזאת נקודה חשובה אני בעד בחירה חופשית לא כל מי שבעד בחירה או אם תרצה האפשרות לעשות הפלה הוא גם בעד אקט ההפלה עצמה יש לי חברה שמתנגדת לזה ואם היא חו"ח תכנס להריון היא אמרה לי שהיא תעדיף למסור את התינוק לאימוץ *אבל* היא מודעת שצריך להיות מותר בחוק לבצע הפלות למען אותן נשים שרוצות אותן כמוני וכמו רבות אחרות. עוד דבר בקשר לאימוץ עדיין צריך ללדת לידה עלולה גם להרוג (היום פחות מפעם אבל עדיין), לידה זה כואב, הריון זה מסובך, בהריון צריך לוותר על דברים (אלכוהול, קפה, מאמצים גופניים). למה להעביר ילדה בת 16 שהיא ילדה בעצמה את הסיוט הזה? למה אישה שנאנסה צריכה 9 חודשים לסבול בחייה שלה בגלל סבל קודם!? 2.למה עובר מותר לרצוח וילד לא? זה הטעון הנפוץ ביותר נגד הפלות ואני אשיב עליו אחת ולתמיד: עובר הוא עדיין חלק מגוף האישה! כמו שאתה בעצמך אמרת אנחנו חילוניים אין נשמה הכל בשבילנו הוא חומר. אז כן כל עוד העובר מחובר לאישה הוא עדיין נחשב חלק מגופה וזכותה לעשות איתו כל שתחפוץ. אין הבדל בין להפיל עובר לבין לעבור ניתוח פלסטי, או לכרות יד אתה יכול להגיד שזה לא רעיון חכם אבל אם מתחשק לך לכרות לעצמך את היד לא יעצרו אותך. ברגע שהעובר נהפך לתינוק ונהפך לאורגינזם בפני עצמו (נושם לבד וכ"ו) אז הוא אדם ויש להגן עליו מהנקודה הזאתי הוא כבר לא חלק מגוף האישה אלא גוף בפני עצמו ולכן לאף אחד כולל הוריו אסור לפגוע בו. הבנת? ואגב בקשר לילדים בעלי מומים היום ישנן בדיקות שכל מטרתן לאתר מומים כאלה עוד ברחם ואז לאפשר להורים להפיל את הילד לפני שיאלץ להוולד לחיים של סבל.

The_Mighty_Perr

New member
למה?

בס"ד עדיין לא הבנתי למה העובר לא נחשב תינוק בפני עצמו? זה לא בדיוק כמו לכרות יד. יד לעולם לא תצמח לגוף חדש, בעל מודעות אחרת(לא שלך). לעובר יש מודעות כבר בהיותו עובר. יש לו מוח, והוא פועל. העובר חושב, ובעל מודעות - זה אדם! אז למרות שיש לו מודעות, בגלל שאין לו כוח להשפיע תהרגו אותו? בברכה...

למעלה