לעומת זאת גבר רווק מעל 30
נתקל בבעיות ומסתכלים עליו בצורה שלילית, אם הוא לא נשוי ועכשיו הוא לא רק מקבל טלפונים מאימו וסבתו אלה כל פעם מזכירים לו ושואלים אותו שאלות בצורה זו או אחרת, השאלות נשאלות לגבי נשים וגברים, בעבודתי הקודמת ראיתי מצבים שבהם היתה הזדמנות לנשים להתקדם אבל הן ויתרו מפני שהמשרה דרשה יותר שעות והן לא היו מוכנות לעבוד לאחר 17:00 משרת ניהול דורשת שעות, מנהלת מחלקה שלי קודמה מפני שלא היה אכפת לה היא גרושה ילדים מעל 18 והיא היתה נשארת מאוחר, גבר שלא מסכים לתנאי המשרה שדורשת שעות גם לא יקודם. היה גם דיון לגבי הרצאות שהיו נהוגות אחר הצהרים לאחר דין ודברים ההרצאות הועברו לאחד הימים בשעות הבוקר וגם שם היו בעיות, מפני שאלו שהיו להן ילדים טענו שזה יפגע בהם בסוף ההרצאות הועברו ל10 בבוקר. אני לא טוען שאין הבדלים, אנחנו חברה שעוברת שינויים, אבל לא מצאתי פתרונות בשרשור הזה וגם לא התייחסות לאיך שנשים תופסות את זה, יש לקחת בחשבון שאחוז גדול של הנשים שעובדות לא רואות בעבודה קרירה, לא מוכנות לעבוד יותר ממשרה של 8 שעות או חצי ושזו רק העבודה הראשונה שלהן והן עושות כמעט הכל בבית, אגב המנכל הקודם שלי קיים הפליה מתקנת רוב העובדות בחברה הן נשים (מעל 80 אחוז) הוא קיבל נשים ללא נסיון והשכלה והן קיבלו הדרכה ותמיכה וחלקם היום סטונטיות ובעלות משרה מתקדמת בחברה ובחברות האחרות והתפקידים הבכירים כמו מנהלת סניף, אדמניסטרטיבית סניף (קרוב ל30 סניפים)נשמרו לנשים, למדתי ממנו הרבה דברים שירבו כמותו, גברים סבלו מאפליה במקרא הזה, מה שהחסרון הוא המשכורת ההתחלתית שהיא נמוכה