על אחת שלא ויתרה..

מירי,

New member
ולפי החוק אסור ....

אסור לפטר אישה בהריון , או מישהו בגלל שהוא חולה או ... אפשר לתבוע אותם. ןממתי מילואים יותר חשובים? בדיוק הגישה השובינסטית , כי זה מועמס על כתפי הגברים....

soulbird

New member
איך אפשר בכלל להשוות מילואים

(צורך ביטחוני ) להריון?

Boojie

New member
נכון! איך בכלל אפשר?

רוב המילואימניקים עוסקים בעבודות שמירה ומטבח רבות משמעות במילואים שלהם. זה אכן הרבה הרבה יותר משמעותי מאשר הבאתו של אדם חדש לעולם. פחחחחחח. תעשי לי טובה.

soulbird

New member
סלחו לי גבירותי ורבותי

הם שומרים על ה ביטחון שלנו . שאת ואת כן כן וגם את תוכלו לשון בשקת (יחסי)

מירי,

New member
אבל בשביל מה?

אנחנו לא נהיה עוד בהריון לא יהיו ילדים , לא יהיה הדור הבא ...... ובכלל מי ילד את כל אותם אלה שהיום הם חיילים?

soulbird

New member
תגידי לי בבקשה

מה את \ם מנסות להשיג בזה שאתם משוות הריון ל מילואים. האחד זה לצורך ביטחוני והשני זה צורך אישי פרטי. שאני אבין בתודה מראש

מירי,

New member
היית בצבא? את מכירה מילואימניקים?

ביטחון! הכל בשם הביטחון! אין תקציבים לחינוך - בשם הביטחון ! אין תקציבים למעונות לנשים מוכות בלשביל הביטחון! ואין - בדלל הביטחון! מעט האנשים שעושים מילואים עושים את זה כי הם רוצים לעשות את זה!!! (כי ממש אין בעיה להתחמק מזה) מכירה את "אכלנו מאותו מסטינג?" ואני מכיר אותו מהמילואים , ותעשה טובה זה חבר מהמילואים... צורך ביטחוני אל´ק ! אני תורמת את הבן זוג (הפרטי) שלי בערך 3 שבועות בשנה , משבשת את כל החיים שלי - כולל אלה שקשורים לעבודה , בשביל הביטחון הזה... אבל רק תזכרי טוב טוב - שאם אני ואחרות (כולן!) נוותר על הצורך האישי של ילדים , לא יהיה צורך במילואים.... (עכשיו אני מובנת?)

soulbird

New member
אני עדיין לא מבינה לשם מה

אתן משוות מילואים לתקופת הריון?? תחלס מה אתן רוצות להשיג בהשוואה? תסבירו לי בצורה פשוטה בבקשה

מירי,

New member
גבר שהולך למילואים

נעדר עד 40 יום בשנה , לפעמים כל שנה , וזה ברוב המיקרים בסיכום כללי הרבה יותר ממה שאישה נעדרת עקב חופשת לידה - ובכל זאת מעסיקים "מפחדים " שאישה תלד ותצא לחופשת לידה , אבל לא מפריע להם העדרויות עקב מילואים. הקשר מובן?

soulbird

New member
אב האחד הוא לצורך

ביטחון המדינה והשני הוא צורך אישי. באיזה מצב ביטחוני היינו היום ללא המילואימניקים? ז´א ללא כוח אדם שזורם מהמילואימניקים? אני לא רואה פה מקום להשוואה בכלל קצת
האם יכולים לפטר אישה בגלל שניכנסה להריון ? אז הבוס יעקם קצת את העף סו ווט? הוא גם מעקם אותה שאחד מהעובדים שלו יוצא למילואים .

.inbal

New member
באופן רשמי כדי לפטר אשה בהריון

צריך אישור ממשרד העבודה ואפשר לקבל אותו רק אם מוכיחים שהפיטורים לא קשורים להיותה בהריון - כלומר שהיו מפטרים אותה בכל מקרה. בפועל, מפטרים המון נשים בהריון ואם יש בעיה אז מעסיקים פונים למשרד העבודה ומוציאים אישורים רטרואקטיביים. ויש שטפון מדאיג של אישורים כאלו-פשוט כותבים כמה היא עובדת גרועה וכו´, לא נראה לי שמישהו בודק משהו.

aaa123

Member
הריון הוא גם לצורך בטחון המדינה

באיזה מצב בטחוני היינו היום ללא הלידות שכתוצאה מהן יש לנו בכלל מילואימניקים לגייס?

הייזל

New member
צורך אישי ופרטי?

את מתכוונת שאין זו חובתי המוסרית להכנס להריון ולהביא רבבת ילדים לעולם על מנת לשמר ולהמשיך את השושלת המשפחתית, לעמוד במצוות פרו ורבו ולהביא לגאולת עם ישראל בארץ ישראל? בחיי, איך לא שמתי לב שזה צורך אישי ופרטי. זה צורך איש ופרטי ולכן זאת חוצפה ופלישה לצנעת הפרט לשאול מישהי אם היא מתכוונת להכנס להריון, לא חושבת? תגידו למעסיקים "הנאורים" הללו אין משפחה משלהם? הם לא עושים מילואים? הן לא יוצאות לחופשת לידה? אני תוהה לפעמים מאיפה נובעת הכפילות הזאת.

ושוב את צודקת! אני מורידה את הכובע!

איש מילואים משרת תשעה חודשים, לפעמים נדרש ממנו לשכב על הגב ללא תזוזה במשך שישה חודשים, הוא מקיא כל בוקר, אבל זה טבעי, הוא צורך תוספי תזונה כי המילואים אוכלים אותו חי, הוא מסיים את המילואים בסצנת זוועה, שבה מפסקים לו את הרגליים ומוציאים מגופו החוצה תת-מקלע משומן היטב, תוך שהוא צורח, מתפתל ומתעוות. הצוות המלווה אותו צועק עליו בחזרה ומפעם לפעם מחטיף לו צ´פחה הגונה, שידע שהוא במילואים ולא בחדר לידה. כשהוא חוזר הביתה על ארבע, יש לו שלושה חודשים להתאושש, במהלכם הוא עסוק בלטפל בפצעים זבי הדם שלו ובלנקות את התת מקלע יוצא חלציו. אח"כ הופ, בחזרה למילואים. ההריון לעומת זאת? אשה שקודם כל נהנית, אח"כ משמינה ובסוף עוד מתלוננת. באמת, איך אפשר להשוות?

nirdagan

New member
משהו שאני מנסה להסביר לג´ובניקים

הרבה שנים ולא מצליח. השורה התחתונה זה לא המאמץ או הסבל אלא הסיכון שנחזור בארון (משדה הקרב). גם ממילואים בקריה וגם בהיריון יש סיכונים אבל זה בכל זאת שונה ממצב שיורים עליך. ניר

כמה חיכיתי להזדמנות להחזיר את

התשובה (הדמגוגית, לטעמי) הקבועה של אמיר לנושאים שכאלו - גם לילדות בנות 12 ומשפחותיהן בחדרה מסוכן....

Boojie

New member
לפי הסטטיסטיקות המוכרות לי,

ואוי לי שאני עושה חשבונות כאלה, עם מילואימניק קרבי בבית, אבל אחוז המילואימניקים שנהרגים במילוי תפקידם, קטן מאחוז הנשים ההרות שמתות בגלל סיבוכי הריון. העובדה היא שרוב הנהרגים במילוי תפקידם הם סדירניקים. כך שההטבות התעסוקתיות, אם הן אכן נוגעות ל"סיכון חיים", כביכול, לא רלוונטיות במקרה זה. אם נוסיף לזה את העובדה שיותר ויותר נשים נקראות לעשות מילואים בימינו, נראה שההטייה כאן שונה לחלוטין ממה שנראה בהתחלה. ואם ייסלח לי, אני עומדת מאחורי דעתי: הבאת חיים חדשים לעולם, לאחר נשיאתם בתוך גופך למשך תשעה חודשים, זה דבר הרבה יותר גדול, ענק, עצום מאשר מילואים. מילואימניקים אולי שומרים על בטחוננו ועל בטחון ילדינו, אבל יולדות גורמות לזה שיהיה בכלל על בטחונו של מי לשמור.

היולדות יולדות את המילואימניקים

הבאים בתור, כדי שתמיד יהיה מישהו שיצא לקרב ויעמוד על המשמר. איפה ליזיסטרטה? חרם סקס מוחלט עד השלום !

למעלה