עורו עורו
!!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אמג,איזה מכוערת וקטנה אני D:

[למזלי,היום אין יותר חצ'קונים והגשר מטפל בבעיה השנייה^^]

chen010189

New member
יהה דורין :<

נראה לי לא גמרנו יפה >: *נזכרת בביץ' שיצאתי באותו יום צילומים של העונה השלישית...וואי אפילו לא ראיתי את זה XD* יוד D:

DoRiNuS sMiNiA

New member
כן..^^

לא יודעת,עבר הרבה זמן מאז...נראה לי שהפכתי להיות בנאדם מאוד שונה ממה שראית אותי בפעם האחרונה. הכל כבר מאחוריי,בינתיים אני יכולה להסתכל על עצמי ולהשתעשע מהיותי כ"כ מטומטמתD:

Rioter

New member
נדפק לך המרמשלו.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחח.. ההפקה. הייתם כ"כ מדהימים.
מחכה כבר לשנה הבאה לראות אותך בתפקיד ראשי!!! הפלוגה של הנוע"ל - מה זה בדיוק? תרחיבי ווקשע. כל הקטע החברתי - ההיי לייט של הפורום. אח אח אח! הגעגועים. קדימה, את מוזמנת ליזום וועידות.
מיצ"ב.. חחחחח באמת מצחיק.
איך הלך לך במתמטיקה? בהצלחה באנגלית!! קטנטן עלייך. בהמשך אעלה תמונות שלך. שקסית עלללללללללללל.

DoRiNuS sMiNiA

New member
אע,הפקה../images/Emo99.gif

בסוף השירים עבדו לך?^^ אמ,בחופש הגדול יש קייצת [קייטנה של הנוע"ל,רק הרבה יותר מגניב מקייטנה.] והפלוגה זה חברה מח'-ט' שמפעילים הכל,ומכינים את הסנדוויצ'ים ובכלל לא יכולה להיות קייצת בלעדינו.^^ המיצב"ים היום בסדר. אנגלית היה קלי קלותD: ומתמטיקה גם היה חביב :) עכשיו צריך למצוא יום שכל הוותיקים יתחברו ונעשה ועידהD: [חלק כבר לא נמצאים ברשימה שלי O:]

Rioter

New member
אני חושבת שלא עבדו. ../images/Emo10.gif

קייצת - כמה זמן זה? מה עושים שם? לאיזה כיתות? איפה? פלוגה - אתם יענו אחראיים על הקייצת?
איזה חזקקקקקקק!!! שמחה שהלך טוב במיצ"בים. יש ציונים או שזה ממוצע כללי כזה? וקדימה, גברת - זה אחלה תירוץ שתפתחי שרשור מסנג'רים-אייסיקיו!!!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
הציונים לא נכנסים לתעודה^^

זה סתם בשביל לדעת מה הרמה הכללית של הביצפר. הקייצת זה בערך שבועיים וחצי,מבוגרי ג'-ו'. אבל אנחנו לא מדריכים.
רק שנה הבאה יהיה לנו קורס מדצ"ים ובקייצת הבאה כבר נוכל להדריךD: כרגע אנחנו סתם מפעילים את הפעולות [ומכינים סנדוויצ'ים משובחים,כמו שציינתי.]

8דושנקה8

New member
הפורום באמת שומם...

באמת הגיע הזמן לשאלון.... הפורום דורש החייאה מידית! שעת התחלה:15:59 שם:מאיה תאריך לידה מלא:17.4.1995 מאיפה אתם בארץ:מודיעין מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): לפני חצי שעה? שעה? הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? רק בדקתי אם יש עוד תגובות.... יש לכם חוגים? איזה? מתי?היה לי, עזבתי.... אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?לא יודעת בזמן האחרון זה כול הזמן משתנה... (או ליתר דיוק בזמן האחרון אני לא אוהבת כמעט שום דבר....) איזה ריח עושה לכם בחילה?קיא? יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן? אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^כן מה אתם הכי אוהבים בו? לא ברור במה אתם ממש טובים? ללמוד את הספרים של הארי פוטר הספר של האי והתסריטים של השמינייה בעל פה זה נחשב? סתם נו, כתיבה נראה לי.... מה אתם אוהבים לעשות? לקרוא, לשחות, לגלוש באינטרנט, לכתוב.... למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? לשירשור הפרק היומי! מה הכי אהבתם בפורום?הרבה דברים... מה אתם הכי אוהבים בפורום? הרבה דברים... יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? היה לי מבחן באנגלית ביום שני, היום בספרות, בשישי במתמטיקה בראשון בהיסטוריה בשלישי בתנך...... איך הולך בביה"ס? בסדר.... עד כמה שאפשר.... מה עשיתם ביום שישי האחרון? עבודת שורשים.... תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1.תחרות תסריטים של הפרק הראשון בעונה השנייה של האי 2.החוליה החלשה 3.עוד משחקים? הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?לא אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!! שעת סיום:16:16

Rioter

New member
יאללה החייאה. מוזמנת להשתתף במבצע.. ../images/Emo6.gif

איזה חוגים היו לך? למה עזבת? לא אוהבת אוכל?
וואטוואט? קיא.. כן. מסריח. מישו שאת רוצה - ספרי עליו.
יא..את כותבת? צרפי לפה איזה משהו שאת כותבת. ^^ בקשה. נשמח לקרוא. בהצלחה במבחנים!!! עבודת שורשים- לא הגשת כבר? לא מאוחר מדי בשלב הזה של השנה?

8דושנקה8

New member
עונה...

איזה חוגים היו לך? למה עזבת? - הייתי בהתעמלות קרקע ועזבתי כי זה משבע וחצי עד תשע בערב וגם לי וגם לאמא שלי (שהייתה צריכה להסיע אותי) די נמאס... וגם כמה אפשר להתאמן על תרגילים שלמדתי עוד בגן חובה? כי תרגילים מתקדמים עושים פעם ב..... וצריך להיות ממש אבל ממש טובים כדי לעלות ברמה.... לא אוהבת אוכל? וואטוואט? - בזמן האחרון אני לא כול כך אוהבת כלום.... רק דברים מסויימים שאוכלים פעם ב.... במסעדות..... קיא.. כן. מסריח. מישו שאת רוצה - ספרי עליו. - חסוי יא..את כותבת? צרפי לפה איזה משהו שאת כותבת. ^^ בקשה. נשמח לקרוא. אממ.... שני שירים.... (את הסיפורים אני תמיד מתחילה ולא מסיימת......) רציתי להשאיר חותם שידעו שהייתי כאן בעולם רציתי להשאיר טביעה שירגישו שם בחסרוני רציתי להשאיר משפט שיזכרו שם מי אני רציתי להשאיר מילה שידעו שזה לא הסוף אלא ההתחלה רציתי להשאיר מבט, רציתי להשאיר מגע רציתי להשאיר חיבוק ונשיקה רציתי להשאיר קצת משהו מעצמי שירגישו שאני לא שם שידעו כאן מי אני כמו הכוכבים לילה הכוכבים זוהרים בשמיים ואיש לא תוהה מדוע הם שם הרי זה מובן מאליו הם היו שם מעולם ויהיו שם לעולם כמוהם, הילדים השקטים, העצובים אלה שמעולם לא מאחרים לא מפריעים בשיעורים לא מדברים לא משתתפים במשחקים רק יושבים בשקט בכיסא, בוהים ואיש לא מדבר איתם ואיש לא משחק איתם הרי זה מובן מאליו שהם שם הם היו שם מעולם ויהיו שם לעולם איך הם? בהצלחה במבחנים!!! היום היה לי מבחן במדעים דווקא הלך לי די טוב... נשאר "רק" מתמטיקה היסטוריה ספרות ותנך.... עבודת שורשים- לא הגשת כבר? לא מאוחר מדי בשלב הזה של השנה? הרוב כבר מוכן אבל עוד לא סידרתי באלבום אני אמורה להגיש בימים הקרובים.... (אחרי שדחיתי את התאריך 3-4 פעמים...)

Rioter

New member
מממ..

כמה זמן היית בהתעמלות קרקע? את ברמה טובה? אין לך עוד חוגים ברמה מתקדמת יותר לנסות שם אולי?
אם למדת בגן חובה (או שזו סתם הייתה הקצנה?
) - אז חבל לבזבז כישרון כזה!! כי את בטח מעולה ממש. אוכל - מה את הכי אוהבת?
במסעדות נניח? מישו - טוף. בהצלחה איתו!!! תעדכני איך הולך.
הכתיבה.. מדהימה.
ממש. יש לך בלוג אולי שאפשר לקרוא עוד דברים שלך? מוכשרת, מאוד מאוד. השיר הראשון מזכיר לי שיר שמכרה שלי כתבה, והלחינו לה אותו בכוכב נולד... "רציתי להשאיר מילים", של נופר הוניגמן. מדהים גם. מכירה? ^^ ותודה ששיתפת.

8דושנקה8

New member
השיר באמת נכתב בהשראה של "רציתי להשאיר מילים

" מכרה שלך כתבה אותו? וואו , זה פשוט שיר מדהים! יש לי בלוג עם עוד יצירות: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=523187 את מוזמנת להיכנס ולקרוא.... אוכל- אממ... אני אוהבת בעיקר עוגות שוקולד כאלה עם שוקולד חם בפנים.... (נעשית רעבה) וגלידת וניל בצד (עכשיו מתה מרעב) בהתעמלות קרקע הייתי ברצף 2 וחצי ולא ברצף 5 וחצי.... 0: התחלתי ללמוד בגן חובה ככה שאני אפילו לא זוכרת איך למדתי את התרגילים אני פשוט יודעת אותם! אני ברמה די טובה אבל השנה פשוט לא התמדתי מספיק כי זה די התחיל להימאס ובמילא התחילו כול החזרות למופע סוף שנה שאני תמיד שונאת... אבל אני קצת מתחרטת שעזבתי אבל עכשיו כבר בטח מאוחר מידי.... מקסימום אני ארשם שוב שנה הבאה....

8דושנקה8

New member
הרגע קראתי את המנולוגים האישים, בארכיון...

נו, זה שכול אחד כתב על עצמו... ולדעתי כדי לעשות את זה שוב.... בכול זאת אני לא הייתי פה אז... : )

למעלה