הפורום באמת שומם...
באמת הגיע הזמן לשאלון.... הפורום דורש החייאה מידית! שעת התחלה:15:59 שם:מאיה תאריך לידה מלא:17.4.1995 מאיפה אתם בארץ:מודיעין מתי הפעם האחרונה שנכנסתם לפורום (לפני עכשיו, מצחיקים!): לפני חצי שעה? שעה? הגבתם, רק קראתם או שזה היה בטעות? רק בדקתי אם יש עוד תגובות.... יש לכם חוגים? איזה? מתי?היה לי, עזבתי.... אתם בתנועות נוער? איזה? מה התפקיד שלכם שם?לא מה אתם הכי אוהבים לאכול?לא יודעת בזמן האחרון זה כול הזמן משתנה... (או ליתר דיוק בזמן האחרון אני לא אוהבת כמעט שום דבר....) איזה ריח עושה לכם בחילה?קיא? יש חבר\ה? לא אם כן - כמה זמן? אם לא - יש מישהו שאתם רוצים? ^^כן מה אתם הכי אוהבים בו? לא ברור במה אתם ממש טובים? ללמוד את הספרים של הארי פוטר הספר של האי והתסריטים של השמינייה בעל פה זה נחשב? סתם נו, כתיבה נראה לי.... מה אתם אוהבים לעשות? לקרוא, לשחות, לגלוש באינטרנט, לכתוב.... למה אתם הכי מתגעגעים (ואתם מתגעגעים!! זו לא שאלה) בפורום? לשירשור הפרק היומי! מה הכי אהבתם בפורום?הרבה דברים... מה אתם הכי אוהבים בפורום? הרבה דברים... יש לכם מבחנים\מתכונות\בגרויות בקרוב? מתי? באיזה מקצועות? היה לי מבחן באנגלית ביום שני, היום בספרות, בשישי במתמטיקה בראשון בהיסטוריה בשלישי בתנך...... איך הולך בביה"ס? בסדר.... עד כמה שאפשר.... מה עשיתם ביום שישי האחרון? עבודת שורשים.... תרשמו שלוש הצעות לרעיונות בשביל פעילויות בפורום: 1.תחרות תסריטים של הפרק הראשון בעונה השנייה של האי 2.החוליה החלשה 3.עוד משחקים? הייתם פעם במפגשי פורום? בכמה?לא אם כן - תעלו תמונה נוסטלגית!! שעת סיום:16:16